reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris u nas Ne-Yo tez codzien spiwa :)
Rzutka u nas białe winko :)
Efa, Strip,Doris kurcze macie naprawde mało kg (ja osobiscie zazdorszcze, ale martwie sie o Was) , bo ja przy moim 170 jakbym miała 50 kg to by mnie nie było. Chciałabym do 60 kg zejsc ale dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga droga przedemna.
Loliszko gdybys wczesniej takie cudo pokazała, to bym taka wanne zakupiła( bo my czesto do rodzicwo podrozujemy ) i musielismy 2 wanienki zakupic.
Malami przytulam, czemu sie smutasz? Ja wiem musisz napic sie lampke winka, jak juz Luki usnie, zebys mogła sie odstresowac.
Onesmile ja bylam na emigracji az 4 miesiace w Uk i wiem co to szaro, buro i deszczowo, ale tesknie za zapachem , za uprzejmoscia i otwartoscia ludzi o j za wszystkim ............
Idus, Doris supcio, ze chrzciny juz tuz tuz, ja chcialam na poczatku marca, ale oboje chrzestni za granica i moga dopiero w maju ehhhhhhhhhhhhhh i zla jestem, bo mala bedzie juz taka duza ehhh/
Idus u mnie tez poszło mleczko z kleikiem kukurydzianym(1 miarka) i ja mam tez TT smoczek 2 i zjadła normalnie.
Czarodziejka kobito jak Ty dajesz rade stac nad małym jak śpi.Wiesz o tym, ze on moze to czuc i przez to niespokojnie spać i się budzi z paniką. Spróbuj sie wyluzować i dać mu 30 minut i zaglądnij i tak rób kilka razy.
Dziewczynki koncze. Zakupy prawie udane, bo prezencik urodzinowy dla psiapsioly zakupiony,ale mamusia sobie i corci nic nie kupiła ehhhhh. Wieczor nie bardzo, bo nastawiłam kurczaka dla psa i lezelismy sobie w pokoju ja sie odciagałam , M. sie z mała bawił i w konsekwencji kurczak spalony, mieszkanie całe smierdzace i krzyk mojego, ale sie wkurzyłam. No przeciez sie zdarza cosik przypalic nie .

reklama
SARISKA niezle jaja z kurczakiem:))) wazne ze straz pozarna nie przyjechala:))) noooo to ja juz mykam lulu:)))) maz da mlodej butle za jakas godzine (tzn wyciagnie malego piernika z wyra na spiaco nakarmi odstawi). ciekawe ile dzisiaj mala pospi. dospala mi dzisiaj do 6h wiec niezle jak na nia,jedynie co to potem skubana zawsze w kulki mi leci i nie usnie u siebie nawet z karzuelka-tzn gapi sie slucha muzyczki a jak przestanie grac to laaaaaaaaaaa!!! ojjj w sobotek u pediatry bede miec tysiac pytan. niech mi da zlota rade zeby mala spala od 21h do 8.30:))) to by bylo git:)

sarisa skarbeczku Ty się o mnie nie martw , bo ja nie jestem taka szczuplusia jak dziewczyny ... wiem ,ze moze tak to odebralas bo nie skopiowal mi sie cytat efy w tej chmurce tylko jakos taki cząstkowy i pewnie pomyslalas ze to ja mam takie piekne 52kg. Choc bardzo bym chciala niestety mam ciut wiecej... ale moze jeszcze kiedys.
Zazdroszczę Ci wzrostu :-) , ja tylko 164 - dzięki Bogu za szpilki :-)
a kurczakiem sie nie przejmuj . Zrób jak lolisza skocz do KFC :-)

To spytaj od razu co zrobić żeby spało od 20 do 10 hehe przydałoby mi się to choć i tak narzekać nie mogę
Ja zaraz wcisnę butlę na śpiocha i w kimę. Jutro mam gina na 13:30.

reklama
Tobie tez kochana tego życzę .... no i sobie!!!!!!!!!!!
Moze kiedys dzieci zrobia nam taką niespodziankę ?!
Dziękuje i wzajemnie:-)
A czy zrobią nam taką niespodziankę...powoli tracę nadzieje;-)
lecę spać życząc wszystkim dobranoc a niedosypiającym przede wszystkim PRZESPANEJ NOCY :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry