Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Niby mamy stały rytuał przed zasypianiem...ok. 20 kąpiel,później karmienie i usypianie i ten plan działa aż do usypiania tylko później cośik szwankuje bo Miłosz się budzi ok.23 na karmienie,później ok 1 a o 3 zazwyczaj budzi się na ok.3 godz.i nie sposób go uśpić. A więc jak znajdziesz trochę czasu to chętnie przeczytam o waszym "ustawieniu"na czas nocny bo może coś nam pomoże przesypiać noce:-)Rysia, pewnie i prawda ze juz pisalas o Miloszku wczesniej, ale ja sie czasem gubie w gaszczu wypowiedzi - wybacz.
A macie jakis taki wieczorny staly rytual przed zasypianiem, coby Miloszek sie uczyl roznicy miedzy dniem a noca? U nas to pediatrzy zalecaja.
Jak bede miec wiecej czasu jutro to napisze co dziala u Adasia i jak mysmy go "ustawiali" na czas nocny - moze ktores pomoze innym dzieciom, chociaz wiem ze kazdy maluszek innny.
dołączam się do pytania co można brać na przeziębienie bo niestety też mnie coś rozkłada???!!!A mnie w nocy rozwinęło się jakieś przeziębienie-bu................
Mamy karmiące piersią co można brać na przeziębienie?
Buziaczki![]()
ach, jak cudownie być kobietą ;-) mnie sie właśnie kończy...to dopiero drugi a ja już mam dośćP.S. dostałam dzisiaj okres:-(