Hehe,no właśniejasne ,ze przyjmiemy :-) Witaj anusia76 a co do wieku to mozesz byc pewna ,ze sa tu mamusie w przeróznym wieku takze pasujesz do nas.
reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Dobranocka zdrówka dla Justysi, może to z braku tego nawilżacza???? My odkąd mamy i włączamy w sumie mało to Krzyś nie ma sapki. A co do zapałek to pożycz trochę bo mi się skończyły a już na 3 kawie jadę bo noc też ciężka przez ząbki, juz dwie kreseczki na dole wydać białe. I spóźnione gratki suwaczkowe![]()
A dziekujemy, dziekujemy. Małgoś, u nas NAWILŻACZ ultradźwiękowy chodzi praktycznie non-stop! Niedługo w mieszkaniu zacznie deszcz padać bo przedobrzę, hehe ;-) Oddałam pożyczony INHALATOR ultradźwiękowy. W inhalatorze mozna podawać lekarstwo na przykład.
Anusia76, przyjmiemy, jasne :-) O wiek nie pytamy choć nick mówi sam za siebie hehe, za to doswiadczenie Twoje za pewne nam się przyda :-)
dorisday2512
Fanka BB :)
że pasuję to mam nadzieję, a że trochę zawyżam to inna sprawaw styczniu miałam okrąglutkie 35 urodziny... w styczniu dmuchałam okrągłe 35 świeczek, ale w takim towarzystwie jak mam w domu to dobrze mi z tym
![]()
o to zupełnie jak moja siostra tez 35latek i tez ze stycznia tylko ze ona miala na torcie swieczke w kształcie "meskiego przyrodzenia" haha :-)
Anusia witamy
oczywiście się już pouczyłam nic mi nie wchodzi do głowki
poza tym jakiś czas temu obudziła sie moja glodomoraaaa, dałam mu jeść położyłam do leżaczka i siadłam do nauki, chwilę później dostałam zawału prawie. Wiedziałam że ten mały urwis nie poszedł spać i się wiercił, a chwilę dostałam smoczkiem i to dość porządnie. Myślałam że padnę, teraz domaga się bardzooo mojej uwagi i pcha palce do buzi aż mu się podnosi wszystko i miauuuuczyyyyy.
oczywiście się już pouczyłam nic mi nie wchodzi do głowki
dorisday2512
wow, żartujesz? ... gratuluję małża . Musze mojemu przeczytac tego Twojego posta !
frogg to proponuje przerwe w nauce na rzecz zabaw z Fifim :-)
frogg to proponuje przerwe w nauce na rzecz zabaw z Fifim :-)
Ostatnia edycja:
... ale tego, ze teraz on zasuwa nowym dużym, a ja z dzieckami tłukę się starym małym już mu nie czytaj ;-) nie, nie jest tak źle...wow, żartujesz? ... gratuluję małża . Musze mojemu przeczytac tego Twojego posta !
reklama
dorisday2512
rozumiem Cię. Mój tez ciągle zabiera mi auto - no ze niby siedzę w domu to nie potrzebuje.