happybeti
show must go on...
Hehe,no właśniejasne ,ze przyjmiemy :-) Witaj anusia76 a co do wieku to mozesz byc pewna ,ze sa tu mamusie w przeróznym wieku takze pasujesz do nas.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe,no właśniejasne ,ze przyjmiemy :-) Witaj anusia76 a co do wieku to mozesz byc pewna ,ze sa tu mamusie w przeróznym wieku takze pasujesz do nas.
Dobranocka zdrówka dla Justysi, może to z braku tego nawilżacza???? My odkąd mamy i włączamy w sumie mało to Krzyś nie ma sapki. A co do zapałek to pożycz trochę bo mi się skończyły a już na 3 kawie jadę bo noc też ciężka przez ząbki, juz dwie kreseczki na dole wydać białe. I spóźnione gratki suwaczkowe![]()
że pasuję to mam nadzieję, a że trochę zawyżam to inna sprawaw styczniu miałam okrąglutkie 35 urodziny... w styczniu dmuchałam okrągłe 35 świeczek, ale w takim towarzystwie jak mam w domu to dobrze mi z tym
![]()
... ale tego, ze teraz on zasuwa nowym dużym, a ja z dzieckami tłukę się starym małym już mu nie czytaj ;-) nie, nie jest tak źle...wow, żartujesz? ... gratuluję małża . Musze mojemu przeczytac tego Twojego posta !