reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Po nakropleniu nic a po jakimś dłuższym czasie to co na fotce. I nie wiem czy to test zepsuty czy co...? Taka plama wychodzi...

Załączniki

• IMG_0268.jpg
    IMG_0268.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie dopiero teraz,
ale po bardzo kiepskiej nocy (pobudki co 2h :-() bylam dzis jakby nieobecna i nieprzytomna. Wogole to nic dzis nie zrobilam , jedynoie co to bylismy w tesco na zakupach , które jakos wcale mnie nie cieszyly i tylko snulam sie miedzy półkami .
Po powrocie maly zasnał i ja razem z nim , niby pomoglo ale glowa nadal mnie bolała.
Dobrze ze mąż zrobil obiad , bo ja to chyba dzis moglabym cos przesolic albo spalic .
W kazdym razie malutki juz spi po wieczornej kąpieli i mleku w ilosci 180ml !
Poczytałam Was i tak:
alicja niezle mąż Ci narozrabiał. Wkurzyłabym sie strasznie tak jak Ty i tez na pewno przyszykowałabym jakis plan zemsty . jak cos wymyslisz w tej kwestii to nie zapomnij nas wtajemniczyc :-)
ida widze ze Inka tez dala Ci popalic wczorajszego wieczorka. Ehhh kiedy te nasze dzieci sie naprawią?
jest jednak nadzieja bo efie Olo się naprawił :-)
dobranocka , heppybeti podobną noc przezylam jak Wy i marze zeby przespac cala noc :-)
emiliab fajnie masz z tą mamą . Zafundowala i zorganizowala Ci taki super dzionek .
mała_mi dobrze sobie czasem zrobic dzien lenia :-), nie musisz przeciez codziennie tak szalec z tym sprzątaniem.
natolin - ze tez Ci sie dzis chcialo sprzatac ... przeciez wieje dzis potwornie ;-)
roxi i jak wizyta u teściów?
dawidowe współczuje kiepskiego dnia.Ale tragedii nie ma bo Laurusia zaliczyla swój pierwszy lot a nawet guza nie ma :-)
strip gratuluje decyzji i trzymam kciuki zeby lekarz dał Wam zielone światło :-)

chyba otworze sobie desperadosa , moze mi sie humor poprawi ?

Mała Mi - poprasowałam. Z rozpędu aż za wiele. Obudziłam Justynę z tego snu delikatnie, potowarzyszyła mi przy prasowaniu, wykąpałam Małą, teraz ona je (choć już prawie od godziny powinna spać! Zagapiłam się...) a ja nadrabiam wątek :-)

Natolin, materac się przewraca jak dziecko skończy rok.

I mam pytanie - po jakim czasie od zapłodnienia wyjdzie dodatni test ciążowy? Nie teoretycznie tylko praktycznie. Bo mi coś dziwnego wychodzi....

Dobranocka ja wiedziałam po 10 dniach od zapłodnienia:)bobotest

dobranocka widać tutaj tylko jedną wyraźną kreskę a to drugie to takie rozmazanie bez żadnych wyraźnych kontur. Jeśli od razu nie wyszły Ci dwie kreski , to nie ma dwóch kreseczek a ta plama rozmazana w dolnej części testu to po prostu w wyniku reakcji jakie zachodzą potem. Nawet na testach pisze że wynik ważny bodajże do 5 minut (?) i na należy go odczytywać później..
Takie moje zdanie :)

a ja widze na pierwszym zdjeciu dwie kreski,druga słabiutka ja też miałam taką jak zrobiłam na 10 dzień i poznym wieczorem. moim zdaniej jestes w ciąży ,jesli jest słabiutka kreseczka

Dałam wyraźniejsze zdjecie. Ale jestem zdania Małej Mi - wyszłoby od razu. No chyba że jeszcze za wcześnie :-) Dzisiaj 10 dzień od szalonej nocy :-)

no dokładnie to chciałam napisać tylko wolałam najpierw spytać po jakim czasie była ta kreseczka z pierwszego zdjęcia, bo ja jak pierwszy raz zrobiłam test to tak wyglądał właśnie

reklama
Do góry