reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
Witam sie dopiero teraz,
ale po bardzo kiepskiej nocy (pobudki co 2h :-() bylam dzis jakby nieobecna i nieprzytomna. Wogole to nic dzis nie zrobilam , jedynoie co to bylismy w tesco na zakupach , które jakos wcale mnie nie cieszyly i tylko snulam sie miedzy półkami .
Po powrocie maly zasnał i ja razem z nim , niby pomoglo ale glowa nadal mnie bolała.
Dobrze ze mąż zrobil obiad , bo ja to chyba dzis moglabym cos przesolic albo spalic .
W kazdym razie malutki juz spi po wieczornej kąpieli i mleku w ilosci 180ml !
Poczytałam Was i tak:
alicja niezle mąż Ci narozrabiał. Wkurzyłabym sie strasznie tak jak Ty i tez na pewno przyszykowałabym jakis plan zemsty . jak cos wymyslisz w tej kwestii to nie zapomnij nas wtajemniczyc :-)
ida widze ze Inka tez dala Ci popalic wczorajszego wieczorka. Ehhh kiedy te nasze dzieci sie naprawią?
jest jednak nadzieja bo efie Olo się naprawił :-)
dobranocka , heppybeti podobną noc przezylam jak Wy i marze zeby przespac cala noc :-)
emiliab fajnie masz z tą mamą . Zafundowala i zorganizowala Ci taki super dzionek .
mała_mi dobrze sobie czasem zrobic dzien lenia :-), nie musisz przeciez codziennie tak szalec z tym sprzątaniem.
natolin - ze tez Ci sie dzis chcialo sprzatac ... przeciez wieje dzis potwornie ;-)
roxi i jak wizyta u teściów?
dawidowe współczuje kiepskiego dnia.Ale tragedii nie ma bo Laurusia zaliczyla swój pierwszy lot a nawet guza nie ma :-)
strip gratuluje decyzji i trzymam kciuki zeby lekarz dał Wam zielone światło :-)
chyba otworze sobie desperadosa , moze mi sie humor poprawi ?
ale po bardzo kiepskiej nocy (pobudki co 2h :-() bylam dzis jakby nieobecna i nieprzytomna. Wogole to nic dzis nie zrobilam , jedynoie co to bylismy w tesco na zakupach , które jakos wcale mnie nie cieszyly i tylko snulam sie miedzy półkami .
Po powrocie maly zasnał i ja razem z nim , niby pomoglo ale glowa nadal mnie bolała.
Dobrze ze mąż zrobil obiad , bo ja to chyba dzis moglabym cos przesolic albo spalic .
W kazdym razie malutki juz spi po wieczornej kąpieli i mleku w ilosci 180ml !
Poczytałam Was i tak:
alicja niezle mąż Ci narozrabiał. Wkurzyłabym sie strasznie tak jak Ty i tez na pewno przyszykowałabym jakis plan zemsty . jak cos wymyslisz w tej kwestii to nie zapomnij nas wtajemniczyc :-)
ida widze ze Inka tez dala Ci popalic wczorajszego wieczorka. Ehhh kiedy te nasze dzieci sie naprawią?
jest jednak nadzieja bo efie Olo się naprawił :-)
dobranocka , heppybeti podobną noc przezylam jak Wy i marze zeby przespac cala noc :-)
emiliab fajnie masz z tą mamą . Zafundowala i zorganizowala Ci taki super dzionek .
mała_mi dobrze sobie czasem zrobic dzien lenia :-), nie musisz przeciez codziennie tak szalec z tym sprzątaniem.
natolin - ze tez Ci sie dzis chcialo sprzatac ... przeciez wieje dzis potwornie ;-)
roxi i jak wizyta u teściów?
dawidowe współczuje kiepskiego dnia.Ale tragedii nie ma bo Laurusia zaliczyla swój pierwszy lot a nawet guza nie ma :-)
strip gratuluje decyzji i trzymam kciuki zeby lekarz dał Wam zielone światło :-)
chyba otworze sobie desperadosa , moze mi sie humor poprawi ?
kasis
Fanka BB :)
Mała Mi - poprasowałam. Z rozpędu aż za wiele. Obudziłam Justynę z tego snu delikatnie, potowarzyszyła mi przy prasowaniu, wykąpałam Małą, teraz ona je (choć już prawie od godziny powinna spać! Zagapiłam się...) a ja nadrabiam wątek :-)
Natolin, materac się przewraca jak dziecko skończy rok.
I mam pytanie - po jakim czasie od zapłodnienia wyjdzie dodatni test ciążowy? Nie teoretycznie tylko praktycznie. Bo mi coś dziwnego wychodzi....
Dobranocka ja wiedziałam po 10 dniach od zapłodnienia
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dobranocka widać tutaj tylko jedną wyraźną kreskę a to drugie to takie rozmazanie bez żadnych wyraźnych kontur. Jeśli od razu nie wyszły Ci dwie kreski , to nie ma dwóch kreseczek a ta plama rozmazana w dolnej części testu to po prostu w wyniku reakcji jakie zachodzą potem. Nawet na testach pisze że wynik ważny bodajże do 5 minut (?) i na należy go odczytywać później..
Takie moje zdanie
Takie moje zdanie
dobranocka
podwójna październikówka!
Dałam wyraźniejsze zdjecie. Ale jestem zdania Małej Mi - wyszłoby od razu. No chyba że jeszcze za wcześnie :-) Dzisiaj 10 dzień od szalonej nocy :-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja tam żadnej drugiej kreski nie widzę tylko rozmazaną plamęa ja widze na pierwszym zdjeciu dwie kreski,druga słabiutka ja też miałam taką jak zrobiłam na 10 dzień i poznym wieczorem. moim zdaniej jestes w ciąży ,jesli jest słabiutka kreseczka
reklama