reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa, Mała Mi, macie trochę rację że ten test to będzie tylko chyba potwierdzenie tego co czuję... Cyce mnie bolą choć już nie mam mleka w ogóle, rano lekkie mdłości, kłucie w podbrzuszu, no i ten mikroskop owulacyjny cały czas pokazuje (od dnia teoretycznego zapłodnienia) paprotkę, czyli owulację/ciazę :-) (no chyba że owulacja trwa u mnie już dwa tygodnie hehe :-))

Mam już pomysł żeby wkleić do walentynki test ciążowy (jak go wreszcie zrobię!! No i jak jednak będzie pozytywny) i napisać: "Kocham Cię Mężu! KochaMY Cię Tato :-)" Ech, wszystko ze mnie wyciągniecie!! Tylko cicho przed moim M. bo niespodzianka nie wypali :-) Jakby na teście były dwie krechy to termin będzie na 19 października :-)

A w sobotę urodziny u mojej Siostry dwóch najstarszych dziewczynek (obie z lutego). Ciekawe jakie torty zrobi im w tym roku? Mniam :-)
hihi prezent fajny i wydaje mi się że nie będziesz musiała myśleć nad innym gdyż test okaże się pozytywny i będziesz miała co wkleić w tą walentynkę:-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobranocka to wspaniale! GRATULACJE!!

sivle różnie to w życiu bywa. Na pewno kiedyś spotkasz kogoś z kim ułożysz sobie życie. Wtedy i na drugą dzidzię być może przyjdzie pora. Coś wiem na ten temat :tak:

kasia trzymam kciuki za szczepienie. Pawełek na pewno dobrze je zniesie. My jutro też idziemy do przychodni, ale tylko sprawdzić wagę i wymiary.

Dzisiaj spacerek zaliczony, obiadek zjedzony, Wojtuś śpi, więc mam chwilę luzu. Idę ponadrabiać inne wątki, bo się opuściłam w czytaniu :-)

Dobranocka trzymam kciuki aby wszystko było po Twojej myśli:tak:
Oj ja też bym chciała kolejnego bobasa,szkoda że ja po cc i muszę czekać rok lub 1.5 :wściekła/y:

Efa, Mała Mi, macie trochę rację że ten test to będzie tylko chyba potwierdzenie tego co czuję... Cyce mnie bolą choć już nie mam mleka w ogóle, rano lekkie mdłości, kłucie w podbrzuszu, no i ten mikroskop owulacyjny cały czas pokazuje (od dnia teoretycznego zapłodnienia) paprotkę, czyli owulację/ciazę :-) (no chyba że owulacja trwa u mnie już dwa tygodnie hehe :-))
A jak M. zapatruje się na drugie dziecko :):)?

Która z Was mnie zaraziła,że chodzę i kicham?! :)

kasia33 powodzenia na jutrzejszym szczepieniu!
onesmile- cieszę się że nockę mieliście super, oby wszystkie kolejne takie były!!

dobranocka, ale kiedy ten test wreszcie zrobisz bo ja czekam niecierpliwie:D:D:D:-D:laugh2:
a my po godzinnym spacerze. pogoda jak na wiosne :tak:
a Wojtuś szaleje na łóżku z gołą pupcią :laugh2:
dzięki za kupkowe gratulacje:)
a właśnie odnośnie dania ziemniak dynia z hippa, wam też tak smierdzi? bo ja myslalam, ze zwymiotuje, ze to zepste cyz co, ale wieczko wklesle bylo i sprobowalam, ale dla mnie ohyda, malo co pawia nie puscilam.

a właśnie odnośnie dania ziemniak dynia z hippa, wam też tak smierdzi? bo ja myslalam, ze zwymiotuje, ze to zepste cyz co, ale wieczko wklesle bylo i sprobowalam, ale dla mnie ohyda, malo co pawia nie puscilam.
mi też nie smakuje ale inne dania (niezależnie od firmy) też moim zdaniem są ohydne i aż współczuje naszym dzieciom że są nimi karmione hihi ale za to deserki pysznota:-)

Dziewczyny, mam do Was pytanko! Wydaje mi się, że już to było ale nie moge znaleźć... Może Wy będziecie wiedziały... W połowie marca kończy mi się urlop macierzyńki (razem z tą częścią dodatkową), potem wybiorę urlop za cały rok 2010, no i nie wiem co z urlopem za ten rok???? Bo chciałabym iść potem na wychowawczy. Czy mogę po urlopie za rok 2010 wykorzystać cały za rok 2011 i potem na wychowawczy, czy jak?? Czy wogóle jakbym poszła na wychowawczy to za ten okres jest urlop? Próbuje sobie to jakoś poukładać, siedzę i myśle jakby to zrobic żeby było najkorzystniej...

A tak wogóle to trzymam moccccno kciuki za pozytywne testy!!! :-) Powiem Wam szczerze, że brakuje mi brzuszka i kopniaczków od maluszka :tak: Ale ja to dopiero chciałabym mieć drugiego bobaska za kilka lat, zobaczymy co bedzie... :-)

reklama
Do góry