reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa, Mała Mi, macie trochę rację że ten test to będzie tylko chyba potwierdzenie tego co czuję... Cyce mnie bolą choć już nie mam mleka w ogóle, rano lekkie mdłości, kłucie w podbrzuszu, no i ten mikroskop owulacyjny cały czas pokazuje (od dnia teoretycznego zapłodnienia) paprotkę, czyli owulację/ciazę :-) (no chyba że owulacja trwa u mnie już dwa tygodnie hehe :-))

Mam już pomysł żeby wkleić do walentynki test ciążowy (jak go wreszcie zrobię!! No i jak jednak będzie pozytywny) i napisać: "Kocham Cię Mężu! KochaMY Cię Tato :-)" Ech, wszystko ze mnie wyciągniecie!! Tylko cicho przed moim M. bo niespodzianka nie wypali :-) Jakby na teście były dwie krechy to termin będzie na 19 października :-)

A w sobotę urodziny u mojej Siostry dwóch najstarszych dziewczynek (obie z lutego). Ciekawe jakie torty zrobi im w tym roku? Mniam :-)
hihi prezent fajny i wydaje mi się że nie będziesz musiała myśleć nad innym gdyż test okaże się pozytywny i będziesz miała co wkleić w tą walentynkę:-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobranocka to wspaniale! GRATULACJE!!

sivle różnie to w życiu bywa. Na pewno kiedyś spotkasz kogoś z kim ułożysz sobie życie. Wtedy i na drugą dzidzię być może przyjdzie pora. Coś wiem na ten temat :tak:

kasia trzymam kciuki za szczepienie. Pawełek na pewno dobrze je zniesie. My jutro też idziemy do przychodni, ale tylko sprawdzić wagę i wymiary.

Dzisiaj spacerek zaliczony, obiadek zjedzony, Wojtuś śpi, więc mam chwilę luzu. Idę ponadrabiać inne wątki, bo się opuściłam w czytaniu :-)

Dobranocka trzymam kciuki aby wszystko było po Twojej myśli:tak:
Oj ja też bym chciała kolejnego bobasa,szkoda że ja po cc i muszę czekać rok lub 1.5 :wściekła/y:

Efa, Mała Mi, macie trochę rację że ten test to będzie tylko chyba potwierdzenie tego co czuję... Cyce mnie bolą choć już nie mam mleka w ogóle, rano lekkie mdłości, kłucie w podbrzuszu, no i ten mikroskop owulacyjny cały czas pokazuje (od dnia teoretycznego zapłodnienia) paprotkę, czyli owulację/ciazę :-) (no chyba że owulacja trwa u mnie już dwa tygodnie hehe :-))
A jak M. zapatruje się na drugie dziecko :):)?

Która z Was mnie zaraziła,że chodzę i kicham?! :)

kasia33 powodzenia na jutrzejszym szczepieniu!
onesmile- cieszę się że nockę mieliście super, oby wszystkie kolejne takie były!!

dobranocka, ale kiedy ten test wreszcie zrobisz bo ja czekam niecierpliwie:D:D:D:-D:laugh2:
a my po godzinnym spacerze. pogoda jak na wiosne :tak:
a Wojtuś szaleje na łóżku z gołą pupcią :laugh2:
dzięki za kupkowe gratulacje:)
a właśnie odnośnie dania ziemniak dynia z hippa, wam też tak smierdzi? bo ja myslalam, ze zwymiotuje, ze to zepste cyz co, ale wieczko wklesle bylo i sprobowalam, ale dla mnie ohyda, malo co pawia nie puscilam.

a właśnie odnośnie dania ziemniak dynia z hippa, wam też tak smierdzi? bo ja myslalam, ze zwymiotuje, ze to zepste cyz co, ale wieczko wklesle bylo i sprobowalam, ale dla mnie ohyda, malo co pawia nie puscilam.
mi też nie smakuje ale inne dania (niezależnie od firmy) też moim zdaniem są ohydne i aż współczuje naszym dzieciom że są nimi karmione hihi ale za to deserki pysznota:-)

Dziewczyny, mam do Was pytanko! Wydaje mi się, że już to było ale nie moge znaleźć... Może Wy będziecie wiedziały... W połowie marca kończy mi się urlop macierzyńki (razem z tą częścią dodatkową), potem wybiorę urlop za cały rok 2010, no i nie wiem co z urlopem za ten rok???? Bo chciałabym iść potem na wychowawczy. Czy mogę po urlopie za rok 2010 wykorzystać cały za rok 2011 i potem na wychowawczy, czy jak?? Czy wogóle jakbym poszła na wychowawczy to za ten okres jest urlop? Próbuje sobie to jakoś poukładać, siedzę i myśle jakby to zrobic żeby było najkorzystniej...

A tak wogóle to trzymam moccccno kciuki za pozytywne testy!!! :-) Powiem Wam szczerze, że brakuje mi brzuszka i kopniaczków od maluszka :tak: Ale ja to dopiero chciałabym mieć drugiego bobaska za kilka lat, zobaczymy co bedzie... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry