reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

heeeej KUPA KUPA KUPA KUPA KUPA !!!!
wlasnie poszla.... zawzielam sie, mowie nie dam czopka, zwlaszcza, ze ostatnie dni parl mocno, i teraz z pol h podginalam nogi mocno do brzuszka widzialam, ze sie napina i wkoncu yszlo, nameczyl sie ale poszlo. sory za szczegoly, ale najpierw wystekal paszteta, pewnie juz zapchany byl, a pozniej poplyneloooooo :D:D haahahha taka bzdura a jak sie ciesze........

właśnie doczytałam :-) Wielkie gratulacje dla małego!! i to sam sobie poradził :-D ! mam nadzieję że teraz już będzie regularnie!

reklama
DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY!!!!

Nawet nie wiecie jak mi teraz będzie potrzebne Wasze wsparcie... A jak czytałam Wasze posty to aż się poryczałam (hormony??) że tak się przejęłyście, że jesteście takie kochane, że cieszycie się razem ze mną! Dobrze że mam katar i dodatkowego smarkania mój M. nie zarejestrował jako wzruszenia, bo by się domyślił, że Wam tu piszę a Rodzinie nie chcę (póki co) mówić. Pierwsze dziecko straciłam, wolę się nie chwalić za wczasu... Chcę poczekać ile się da :-) Ale Wam MUSIAŁAM powiedzieć, no bo komu jak komu... ;-)

właśnie, dawaj, dawaj :-)
dobranocka no normalnie będziesz teraz rozchwytywana ;-)
ja rodzinie też długo nie mówiłam, mimo iż to była moja pierwsza ciąża, więc nie miałam złych doświadczeń.

doris witaj, fajnie, że jesteś :-)

DOBRANOCKA mordziaczku kochany juz ty sie nartw!!! my bedziemy cie wspierac do kolejnego porodu :)))))) seriooo zjechalam z wersalki z wrazenia i do mojego mowie ze kolejna pazdziernikwoeczka w ciazy:)) pytam co zrobi jak sie okaze ze ja tez to mowi ze nic, po prostu byloby drugie i tyle....

reklama
Olek już śpi! Olek już śpi! Od 21-szej! O rany, ja pierdziulę, jak super!
A zdjęcia ze wspólnej kąpieli wrzuciłam do topicu "rozwój fizyczny...", bo tam o tym dyskutowałyśmy :-)
I nadal się cieszę z wiadomości dobranocki! Taki mam dzięki niej dobry humor.

Do góry