Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Życzę ci dużo zdrówka,lekkiej i pięknej ciąży i wszystkiego naj naj naj!!!! Jejku ja Ciebie nie znam (tzn na żywo się nie widziałyśmy),a się normalnie tak ucieszyłam,że aż się rozkleiłam!i niech tak już zostanieOlek już śpi! Olek już śpi! Od 21-szej! O rany, ja pierdziulę, jak super!
Podziękuj Mężowi Mała Mi :-) Zaraz pokombinuję z suwaczkiem - skasuję Kazia i wstawie brzuch, choć to dopiero początek... :-)
A poważnie to się masakrycznie boję, ze przy drugiej ciaży to mi bęben wywali że hoho! No i że rozstępy mi sie porobią, ze strasznie przytyję... Jak głupia. To się nawet chyba nazywa jakoś - pregoreksja? mam nadzieję że nie popadnę w takie schizo. Przy Justynie to brzuch przy porodzie miałam jak w 6 miesiacu, oglądali mnie jak eksponat w muzeum i uwierzyć nie chcieli ze ja już do porodu. A teraz...
Olek już śpi! Olek już śpi! Od 21-szej! O rany, ja pierdziulę, jak super!
A zdjęcia ze wspólnej kąpieli wrzuciłam do topicu "rozwój fizyczny...", bo tam o tym dyskutowałyśmy :-)
I nadal się cieszę z wiadomości dobranocki! Taki mam dzięki niej dobry humor.