reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ALICJA proponuje hustawke zawiesic u gory na frmaudze okiennej i hustac dziecia ze bedzie sie wietrzyc w locie jak otworzysz okno -na dwor i do domku-husiu husiu:)))
jeeenyyyy jaka jestem popierniczona...

kurna Ty to masz świetne pomysły !! :-D i w sumie nawet jej myć nie bedę musiała bo się wywietrzy :-) łaa a jakby zrobiła kupsztala to by się rozniosło po całej dzielnicy :-D

reklama
Jeśli chodzi o teścia to ani razu nie widział wnuka a teściowa była u nas od narodzin Miłosza z 3 razy (nie odwiedzili nas razem bo są w separacji)i szczerze mam ich głęboko w dup... i w żaden sposób nie brakuje mi ich odwiedzin,troski itp.i tak jak pisała to wcześniej Alicja do Małej_mi "leje na nich sikiem prostym";-):-)
Rzutka życzę Ci szybkiego powrotu do formy a jeśli chodzi o tabletkę 72 godz.po to ja też ją kiedyś brałam i po niej dostałam mega krwotoku-trwał 4 dni a 2 tyg.później dostałam planowanego okresu więc wydaje mi się że tego obecnego krwawienia nie możesz uznać za okres a o tych tabletkach chociaż są szajsem to nie powiem złego słowa bo kilka razy mnie "uratowały":tak:
Aniawa nie chwaliłaś się więc nie zauważyłam wcześniej waszego suwaczka ale teraz się rekompensuje i wraz z Miłoszkiem życzymy Wojtusiowi samych pięknych dni:-)

A ja życzę Wam miłego wieczorka i spokojnej nocy a ja lecę do mojego dziecia bo nie w planach mu jeszcze spać:wściekła/y::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurna Ty to masz świetne pomysły !! :-D i w sumie nawet jej myć nie bedę musiała bo się wywietrzy :-) łaa a jakby zrobiła kupsztala to by się rozniosło po całej dzielnicy :-D

jak chcesz zeby sie kupol rozniosl po calej dzielnicy to jak dziec bedzie sie "skupiac" to podstaw wentylator- rozbryzg murowany...

(i pomyslec ze ja nic nie pilam...)

Bo trzeba się zarejestrować chyba na ich stronach,tzn np Hipp i Bobowita.Ja tak zrobiłam i z Hippa już dawno dostałam paczkę i byłam też już z kuponami rabatowymi w Rossmanie.Na miejscu za zakupy dostałam znowu pudełko z gratisami z Hippa,tylko tym razem bez kuponów rabatowych.
no właśnie teraz się zarejestrowałam i będę czekać :) ale wiem że niektóre dziewczyny się nie rejestrowały a dostały przesyłki z tych ankiet w szpitalu.

RZUTKA czym ty sie lamiesz!!! kto nas czyta to nas czyta. moj profil odwiedzono z 400 razy a skandali nie sieje:pp no moze lekko glupia i powalona jestem :))) a co do zamykania to myslalam czy nie lepiej byloby zamknac galerie naszych dzieci tylko dla nas pazdziernikowek, ale to juz reszta niech sie wypowie. Po drugie mozliwe ze masz okres bo jak kiedys dwa razy bralam pigulke PO z racji slubu-a kiecka juz uszyta byla- to nic mi nie bylo.a przyznam bez biacia ze nam gumka pekla wtedy.

dziulka
, zgadzam się co do tej galerii dzieciaczków, już kiedyś o tym myślałam, że tak każdy może je oglądać :/

U nas dzisiaj cały dzień słoneczko, piękna wiosenna pogoda tylko troszke cieplej mogłoby być :) Ja dzisiaj byłam na mega zakupach i oczywiście większość dla Patryka ;) aż się powstrzymać nie mogłam, wszystko co mi wpadło w ręce bach do koszyka hihi jak wróciłam do domu to powiedziałam mężowi żeby mnie z domu nie wypuszczał bo wszystkie nasz pieniądze wydam :p A kupiłam pierwsze słoiczki, łyżeczki reagujące na ciepło, gryzaczki w smoczku i kość, no i wkońcu nowe smoczki te 3-6 świecące w ciemności, taki bajer hehe

A mój synek dzisiaj wyjątkowo padł o 19 bez kąpania :/ ciekawe o której się obudzi bo coś nie chce mi się wierzyć że nocke prześpi :// a ja na dzisiaj uciekam bo mąż się do komputerka pcha :p
Przespanych nocek wszystkim mamusiom :)))

My też dzisiaj sobie pospacerowaliśmy. Pogoda była piękna, więc zachciało mi się pochodzić po polach i ugrzęzłam. Przynajmniej małemu dobrze się spało na wielkich wybojach, gdy ja walczyłam z wózkiem, usiłując wyjechać z powrotem na drogę. Oczywiście w efekcie ja byłam ubłocona prawie po kolana a wózek nadawał się tylko do myjni (3 wiadra wody poszły na zmycie tego błocka).

Rzutka wspaniale, że mały chce ci spać w bujaczku. Mój za skarby świata nie zaśnie. Będzie się darł póki go stamtąd nie zabiorę. Spanie to tylko w wózku lub łóżeczku. Oczywiście w wózku trzeba z nim spacerować. Jak tylko się stanie, Wojtek się budzi :-(

Współczuję wszystkim wrednych teściowych. Moja jest cudna, ale poprzednia była identyczna jak Alicji. Fałsz na każdym kroku. Ehh, szkoda słów.

RZUTKA czym ty sie lamiesz!!! kto nas czyta to nas czyta. moj profil odwiedzono z 400 razy a skandali nie sieje:pp no moze lekko glupia i powalona jestem :))) a co do zamykania to myslalam czy nie lepiej byloby zamknac galerie naszych dzieci tylko dla nas pazdziernikowek, ale to juz reszta niech sie wypowie. Po drugie mozliwe ze masz okres bo jak kiedys dwa razy bralam pigulke PO z racji slubu-a kiecka juz uszyta byla- to nic mi nie bylo.a przyznam bez biacia ze nam gumka pekla wtedy.

Dziulka już kiedyś pisałam o zablokowaniu galerii. Ja jestem za.

Hahaah, Alicja Ty to też masz udane pomysły :-D Już sobie małą wyobraziłam taką dyndającą. Gorzej jak się ptaki zlecą bo pomyślą, że ktoś słoninkę wywiesił ;-)
Ale Hubson to mi dziś na tym leżaczku pod kocykami przypominał takiego dziadka w sanatorium co to siedzi pod kocami i się wietrzy hehe tylko taka wersja mini :eek:

ALICJA proponuje hustawke zawiesic u gory na frmaudze okiennej i hustac dziecia ze bedzie sie wietrzyc w locie jak otworzysz okno -na dwor i do domku-husiu husiu:)))
jeeenyyyy jaka jestem popierniczona...

jak chcesz zeby sie kupol rozniosl po calej dzielnicy to jak dziec bedzie sie "skupiac" to podstaw wentylator- rozbryzg murowany...

(i pomyslec ze ja nic nie pilam...)
Dziewczyny jakie Wy jesteście w dobrym tego słowa znaczeniu "porypane". Po tym co przeczytałam też chyba muszę się czegoś napić bo trudno jest to czytać na "trzeźwo";-):-)

A jeśli chodzi o zablokowanie galerii to ja też jestem za...tylko żeby miały do niej wstęp nie tylko "stare" ale i te "nowe" mamy które dołączyły do Was trochę później np.ja a nie tylko by mogły oglądać te z zamkniętej grupy;-)
Dobra teraz to już naprawdę spadam bo Miłosz wzywa:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hahaah, Alicja Ty to też masz udane pomysły :-D Już sobie małą wyobraziłam taką dyndającą. Gorzej jak się ptaki zlecą bo pomyślą, że ktoś słoninkę wywiesił ;-)
Ale Hubson to mi dziś na tym leżaczku pod kocykami przypominał takiego dziadka w sanatorium co to siedzi pod kocami i się wietrzy hehe tylko taka wersja mini :eek:

zapraszam pania do umycia mi monitora:)))) normalnie siezleje:))))))) moja to jest sloninka...prawie 7 kilo juz wazy (6880)

a co do zamkniecia galerii to nie wiem kto rzadzi tym ale z gory widze ze chyba wiekszosc z nas chce tego

RYSIA - tu kazda z nas na swoj sposob jest ORYGINALNA:)

a juz najbardziej kocham teksty IDY, DOBRANOCKI, SUGAR i innych "agentek":)

PS.
czy nasze dzieci beda normalne???:)

Ostatnia edycja:
Do góry