Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziulka wdech, wydech, wdech,wydech !!!!!!!!!!!szlak mnie trafi zaraz... moje dziecko zamiast strzelic sobie dluzsza sieste to mnie wqrwia!!!!!!!!!!!!! dwie drzemki po 40 min!!!!! kiedy ja znajde czas dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem wsciekla!!!!!!!!!!!!
Sis naprawdę w ostateczności się z nia kontaktuje. Ja tej baby też jakoś nie potrafię strawić. Pamiętam jak przyjechałam po szwagra jak był ich ślub (bo tam taki zwyczaj że świadkowa pana młodego z domu wyprowadza) jej spojrzenie i pierwszy kontakt-masakra- od razu wiedziałam że nie będzie z nią łatwego życia.frogg to rzeczywiście niezły numer teściowa siostrze wywinęła...mam nadzieje ze moja się nie rozmyśli, w końcu sama sie deklarowała....po takim numerze to chyba bym ucieła całkowicie kontakt z taką kobietą
ehh ja mojej teściowej za nic nie powierzyłabym opieki nad małą..
..ogólnie nie jest taka tragiczna najgorzej jak sobie wypije..a wypić lubi. Wystarczy jej jedno piwo, jeden kieliszek i się zaczyna..