Roxannka
Pracująca mama!
happybeti, aniawa, gratulacje z okazji pieknych suwaczków 
)) Chyba trzeba mieć dużo czasu i cierpliwości do tej metody, a mi jednego i drugiego troche brakuje, ale napewno będe pozwała swojemu dziecku jeść rękoma, bo wiem że to rozwija i sprawia wiele frajdy
strip, zgadzam się z dziewczynami, że spanie w ciągu dnia wpływa na spanie w nocy. Wcześniej myślałam, że jak Patryk bedzie dużo spał w dzień to nie prześpi nocy bo bedzie wyspany, ale się myliłam
odkąd patryk ma 3 drzemki ok. 3-4 godz. w ciągu dnia dużo lepiej śpi w nocy
no może oprócz kilku ostatnich 
rzutka, przytulam mocno! napewno jest Ci teraz ciężko, ale szczęście w nieszczęściu że nie musiałaś podejmować tak trudnej decyzji
Napewno za jakiś czas jak już będziecie gotowi dacie rodzeństwo Hubertowi 
nie wiem jak go od tego odzwyczaic i nie ukrywam że wygodnie mi go tak w dzien usypiać w wózku bo śpi dłużej niż w łóżeczku :/
u nas też przeważnie tak to wygląda
tylko kąpiel o 21 i nie ma pobudki o 4 bo albo śpi całą noc, albo budzi się wcześniej :/
a ja wczoraj jednak zapeszyłam tą jedną dobrą nocą, bo dzisiaj obudził się już o 2 i z małymi drzemkami, nie spaliśmy prawie do 6
nie wspomne że położyłam się spać ok. 1 w nocy :/ ale wynagrodziliśmy to sobie rano bo pospaliśmy prawie do 10 
a wkońcu zarejestrowałam się na stronach hippa i bobovity i bede czekać teraz na te wszystkie smakołyki, które przysyłają
)) A gdzie jeszcze się rejestrowałyście ?
efa gratuluje podwójnej wygranej
czytałam troche o tym i całkiem fajnie to wygląda, ale nie wiem czy byłabym na tyle hmm odważna, nowoczesna, sama nie wiem żeby to wprowadzić w życiedziewczyny znacie taka metode nauki jedzenia dla maluszkow?
Baby Led Weaning
a teraz zabieram sie za nadrabianie w czytaniu![]()
strip, zgadzam się z dziewczynami, że spanie w ciągu dnia wpływa na spanie w nocy. Wcześniej myślałam, że jak Patryk bedzie dużo spał w dzień to nie prześpi nocy bo bedzie wyspany, ale się myliłam
rzutka, przytulam mocno! napewno jest Ci teraz ciężko, ale szczęście w nieszczęściu że nie musiałaś podejmować tak trudnej decyzji
Patryk wcześniej wogóle w ciągu dnia nie spał w łóżeczku, teraz glównie usypiam go w wózku, dwa bujniecia i dziecko odpływa, ale ostatnio kiepsko zasypia po kąpieli jak go klade do łóżeczka i tak się zastanawiam czy to nie wina tego bujania w wózku :/ Wczoraj chciałam być twarda i uspić go w łóżeczku w ciągu dnia bez bujania, no i po 20 minutach płaczu, krzyku i histerii skapitulowałam i wsadziłam do wózkaDobrze, że tylko się rozgląda :-) Mój w końcu nauczył się zasypiać w łóżeczku. Śpi całą noc i poranną drzemkę (od 8:00 do 9:00). Potem w ciągu dnia bywa różnie, ale też staram się go kłaść do łóżeczka. Niestety zauważyłam, że w wózku chyba trochę dłużej potrafi pospać. No cóż, coś za coś.
widze, że dużo dzieciaczków podobnie śpi w dzieńDobranocka - moja Lena śpi identycznie. 10-11 drzemka, 12-14 (13-15) drzemka, 18-19 drzemka, o 20 kąpiel i ok 21-22 śpi do 4. Jedzenie i śpi dalej do 7-8.
a ja wczoraj jednak zapeszyłam tą jedną dobrą nocą, bo dzisiaj obudził się już o 2 i z małymi drzemkami, nie spaliśmy prawie do 6
a wkońcu zarejestrowałam się na stronach hippa i bobovity i bede czekać teraz na te wszystkie smakołyki, które przysyłają
efa gratuluje podwójnej wygranej