reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Zanim się wezmę za czytanie, to się pochwalę: dziewczyny, to jest po prostu jakieś szaleństwo: moja mama też wzięła udział w konkursie Gerbera i TEŻ WYGRAŁA BON NA UBRANKA ZA 200ZŁ!!!

reklama
efa gratulacje dla was to naprawdę niesamowite:-) macie szczęście jak nie wiem co:-)
rzutka fajnie, że w końcu napisałaś, przykro mi, że tak się stało ale przynajmniej nie musisz podejmować tak trudne decyzji.

ale mi dzisiaj niedobrze. strasznie mnie mdli od zapachu siana ale niby świeże jest. nie wiem może prosiakom wymienie i dam z innej paczki bo normalnie masakra jakaś.

Rzutka, trzymaj sie, najwidoczniej tak mialobyc
ulisia podsylalas mi link z imprezami/wyjsciami dla mam, mozesz jeszcze raz bo mi gdzies wsiakl :(

zazdroszcze mamom co spia w nocy u nas dzien wyglada, zaczne od rana
poobudka 5 - potem kimanie z jednym okiem na pol gwizdka do 7
drzemka 8- 20 minut
10 -13 sen
15 - 30 minut drzemki
19 idziemy spac
21- pobudka jemy/ kapiel
24- jemy - gadamy
2-
3 -
4
5

i jak ja mam sie wyspac!!!

Rzutka, przytulaski. obyś szybko doszła do siebie, psychicznie i fizycznie.

dobranocka, będę męża molestować cały weekend, bo przyjeżdża ;-)

Dzięki dziewczynki za gratki, ja po prostu nie mogę uwierzyć - dwie wygrane!!! Namówiłam jeszcze siostrę do gry ;-)

Efa, czyli masz już 400zł na szaleństwo ciuszkowe?????? Nooo, to teraz już z czystym sumieniem mozecie starac się o dzidziusia - Ktoś z Góry pokazuje, że jak będzie potrzeba, to się zaopiekuje i Wam wszystko da co trzeba :-) hihihi!

Ehhh powoli będzie się kończyć moje wolne- czyli drzemka małej bo Fifi oczywiście obudził się na kupę i już spać nie chce.

reklama
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ja też chce coś wygrać noooooooooooooooo;)

Efa jesteście szczęściary i rzeczywiście jak nic mykaj puścić totolotka:p

Rzutka ja też cieszę się, że jesteś i że nievmusiałaś podejmować pewnie najtrudniejszej decyzji życia. Wszystko potoczyło się widocznie tak jak miało. Buziaki dla Ciebie:*

Mała mi zazdroszczę spanka, też bym chciała, żeby Aleks zrobił mi kiedyś taka niespodziankę. Chciaż i tak uważam, że nie jest źle, a wręcz przeciwnie:)

Lolisza obyś niczego nie zapomniała. Ja zawsze coś muszę zapomnieć, więc nie życzę niespodzianek tego typu:)
Ja wysłałam krasnala z ciocią (siostrą mą bo wróciła z krk) na spacerek, pogoda cudowna - czuć wiosnę:) więc ja wzięłam się za porządki.

Zmykam myć łazienkę. Wietrzę pościel na balkonie, a no i moje kochane jutro przychodzą w końcu kłaść podłogę, a w sobotę drzwi więc już wszystko będzie na czysto, poczekamy na pieniążki żeby kupić narożnik, który postanowiliśmy kupić w pierwszej kolejności. Łóżko do sypialni i szafa poczękaja na nastęny przypływ gotówki, a przecież po rozłożeniu narożnik jest duży więc przez nawet chociażby kilka mięsiecy warto się pomęczyć ze spaniem, a przynajmniej już będziemy na swoim. Oczywiście potem już pochwalę się zdjęciami:)

Miłego popołudnia wszytskim

Do góry