Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ja też chce coś wygrać noooooooooooooooo
Efa jesteście szczęściary i rzeczywiście jak nic mykaj puścić totolotka
Rzutka ja też cieszę się, że jesteś i że nievmusiałaś podejmować pewnie najtrudniejszej decyzji życia. Wszystko potoczyło się widocznie tak jak miało. Buziaki dla Ciebie:*
Mała mi zazdroszczę spanka, też bym chciała, żeby Aleks zrobił mi kiedyś taka niespodziankę. Chciaż i tak uważam, że nie jest źle, a wręcz przeciwnie
Lolisza obyś niczego nie zapomniała. Ja zawsze coś muszę zapomnieć, więc nie życzę niespodzianek tego typu

Ja wysłałam krasnala z ciocią (siostrą mą bo wróciła z krk) na spacerek, pogoda cudowna - czuć wiosnę

więc ja wzięłam się za porządki.
Zmykam myć łazienkę. Wietrzę pościel na balkonie, a no i moje kochane jutro przychodzą w końcu kłaść podłogę, a w sobotę drzwi więc już wszystko będzie na czysto, poczekamy na pieniążki żeby kupić narożnik, który postanowiliśmy kupić w pierwszej kolejności. Łóżko do sypialni i szafa poczękaja na nastęny przypływ gotówki, a przecież po rozłożeniu narożnik jest duży więc przez nawet chociażby kilka mięsiecy warto się pomęczyć ze spaniem, a przynajmniej już będziemy na swoim. Oczywiście potem już pochwalę się zdjęciami
Miłego popołudnia wszytskim