reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie,jestem na chwile aby się przywitać.Ciekawe,czy uda mi się chociaż tego posta wysłać?Ludzie on mojego internetu robią coś z serwerem i net chodzi w kratkę,raz jest raz nie ma :wściekła/y: KUrcze a ja chciałam dziś małemu pokupować ciuszki na allegro,bo już niedługo będzie trzeba zmieniać na rozmiar 68!Miałam was informować o odchudzaniu na innym wątku,ale boję się że mnie wywali z internetu między czasie - dieta ok,jem mniej i dziś pierwszy raz ćwiczyła.Na początek 80 brzuszków i 10 pompek i troche ćwiczeń rozciągających.Jutro pewnie będą zakwasy,więc przerwa i w sobotę już 100 brzuszków.Stopniowo bede zwiększać.Jak się przyzwyczaję do wysiłku to zaczynam 6 Weidera na brzuch. :tak:

Onesmile - Wszystkiego naj naj naj!!! :-)

ja też wypełniałam jakieś ankiety w szpitalu i nic nie dostałam :no: ... buuu :-(

Bo trzeba się zarejestrować chyba na ich stronach,tzn np Hipp i Bobowita.Ja tak zrobiłam i z Hippa już dawno dostałam paczkę i byłam też już z kuponami rabatowymi w Rossmanie.Na miejscu za zakupy dostałam znowu pudełko z gratisami z Hippa,tylko tym razem bez kuponów rabatowych.

Aaaa dziś dostałam paczkę z Bobowity - 2 próbki różnych kaszek,jedną próbkę mleka Bebiko, jedną próbkę herbatki jabłko-melisa i słoiczek z zupką marchewkową z ryżem :-)

reklama
1-0 dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mloda polegla po 1.5h szalenstwa na macie:))))))))) to byla proba "kto pierwszy padnie":) dopomoglam jej cieplym mleczkiem:))))))))))))))))
u nas dzisiaj sliczna pogoda ale jakos nei mam ochoty nigdzie wylazic.w sumie rano musialam brac mloda do gina to spacer miala najpierw autem potem wozkiem. najsmiejszniejsze ze autem meza jak jedziemy to ona od razu zasypia, a jak moim to caly czas oczy wielkie i patrzy przez okno:))))) czyzby mamusia za bardziej piracila?? fakt ze na 4 wchodze w zakrety neiraz ale co tam:)

zastanawialam sie co zrobic na obiadek... chyba kielbase w winie czerwonym i fryty:))))))

magnolia niby chce się małą zajmować bo jak wczoraj powiedziała, że jak twierdzi nie ma czasu żeby raz w tygodniu chociaż przyjść posiedzieć dłużej to ją zapytałam to jak sobie wyobraża siedzenie z małą to stwierdziła, że inaczej sobie wtedy dzień ułoży...hm a teraz nie może?

magnolia niby chce się małą zajmować bo jak wczoraj powiedziała, że jak twierdzi nie ma czasu żeby raz w tygodniu chociaż przyjść posiedzieć dłużej to ją zapytałam to jak sobie wyobraża siedzenie z małą to stwierdziła, że inaczej sobie wtedy dzień ułoży...hm a teraz nie może?
Heh,a może teściowa w ten sposób "korzysta z ostatnich dni wolnosci"?Hihi?

IKA szczeka mi opadla... baba rozumu nie ma?? ja moja tesciowa cenie bo po pierwsze nIGDY sie nei wpier... w nasze zycie , a jak potrzebuje to 60km przyjedzie i zostanie z malutka nawet caly dzien. dzis wyjatkowo nie mogla bo musiala zawiezc swojego chlopa do jakiegos lekarza na ta godzine co ja gina mialam. ale to tylko raz na 100 mi odmowi jak jzu naprawde nie moze.

happybeti hehe może ale to była jej decyzja, sami teście zaproponowali żebym nie szła na wychowawczy skoro oni na emeryturze są

Ika, a moze walnij prosto z mostu, to się dowiesz, co? Bo ja już sama jestem ciekawa o co jej chodzi....
Idę kombinować jakiś obiad bo zaraz M. wparuje i będzie znowu, ze cały dzień na BB siedzę a obiadu nie ma....

dobranocka już raz próbowałam ale ona nie widzi żadnego problemu. Mój mąż też wkurzony bo nie takiej postawy swoich rodziców oczekiwał i ma zamiar z nimi sobie porozmawiać ale to pewnie na kłótni się skończy bo małż wyrzuci z siebie wszystko

DOBRANOCKA no nie caly dzien na BB bo przeciez Justysia sie musisz zajac?? chyba ze mala ma tysiac zabawek wkolo i szaleje caly dzien:))

aaaa powiem wam numer: moje dziecko od wczoraj robi "cmok" w powietrze:)) jak przy zabawie ja cmokam albo kolo niej to ona teraz tez tak robi tylko jeszcze do tego jezyk miedzy wargi do cmokania wciska:)) jaki odglos to mozna sie polac:))))

IKA moze wlasnie potrzeba tesciowej "przed uzyciem wstrzasnij" ze strony ich wlasnego syna?? bo skoro sie angazuje to niech nie pierdzieli ze ma program w tv ktory wazniejszy niz wsjo!!! juz ja bym sama tesciowej wygarnela co mysle!!! wrrrr!!!!

reklama
Do góry