czarodziejkaM
Fanka BB :)
Witajcie,jestem na chwile aby się przywitać.Ciekawe,czy uda mi się chociaż tego posta wysłać?Ludzie on mojego internetu robią coś z serwerem i net chodzi w kratkę,raz jest raz nie ma
KUrcze a ja chciałam dziś małemu pokupować ciuszki na allegro,bo już niedługo będzie trzeba zmieniać na rozmiar 68!Miałam was informować o odchudzaniu na innym wątku,ale boję się że mnie wywali z internetu między czasie - dieta ok,jem mniej i dziś pierwszy raz ćwiczyła.Na początek 80 brzuszków i 10 pompek i troche ćwiczeń rozciągających.Jutro pewnie będą zakwasy,więc przerwa i w sobotę już 100 brzuszków.Stopniowo bede zwiększać.Jak się przyzwyczaję do wysiłku to zaczynam 6 Weidera na brzuch. 
Onesmile - Wszystkiego naj naj naj!!! :-)
Bo trzeba się zarejestrować chyba na ich stronach,tzn np Hipp i Bobowita.Ja tak zrobiłam i z Hippa już dawno dostałam paczkę i byłam też już z kuponami rabatowymi w Rossmanie.Na miejscu za zakupy dostałam znowu pudełko z gratisami z Hippa,tylko tym razem bez kuponów rabatowych.
Aaaa dziś dostałam paczkę z Bobowity - 2 próbki różnych kaszek,jedną próbkę mleka Bebiko, jedną próbkę herbatki jabłko-melisa i słoiczek z zupką marchewkową z ryżem :-)

Onesmile - Wszystkiego naj naj naj!!! :-)
ja też wypełniałam jakieś ankiety w szpitalu i nic nie dostałam... buuu :-(
Bo trzeba się zarejestrować chyba na ich stronach,tzn np Hipp i Bobowita.Ja tak zrobiłam i z Hippa już dawno dostałam paczkę i byłam też już z kuponami rabatowymi w Rossmanie.Na miejscu za zakupy dostałam znowu pudełko z gratisami z Hippa,tylko tym razem bez kuponów rabatowych.
Aaaa dziś dostałam paczkę z Bobowity - 2 próbki różnych kaszek,jedną próbkę mleka Bebiko, jedną próbkę herbatki jabłko-melisa i słoiczek z zupką marchewkową z ryżem :-)