reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sarisa przyłaczam sie do gratulacji z okazji pieknego suwaczka!
Onesmile narobiłaś mi ochoty na naleśniki!! no no no!!
A ja siedze i nie wiem co robić, mała śpi od 13:szok: D. jak wychodził na budowe o 14 mówi połóż sie i przespij jak ona spi, ale stwierdziłam ze przeciez zaraz wstanie wiec sie nie opłaca:( a ona mi tu taki numer odwaliła, a ja siedze w pogotowiu i czekam kiedy sie obudzi, ehhh

Edit: o 18 Geslerowa, oglądacie?

aaaaaaaaaaaa! przesył tu jest taki że nawet mnicha by wk****

kochane moje wyobraźcie sobie że mój dzieć postanowił zsolidaryzować się z tymi które nie lubią spać w nocy. Isia poszła wczoraj grzecznie spac ok 20.30 i ...obudziła się o 3.00 :szok: zaczęła sobie gugać, pokwękiwać i tak dotrwała UWAGA! do 9.00!!!! 6 godzin nie spała!!! aaaaaaa normalnie padam na nos, nie wiem co jej sie poprzestawiało teraz w dzień odsypia jak mi i tej nocy taką niespodziankę zrobi to ją oddam do komisu...

idę Was poczytać o ile mi cierpliwości do neta starczy

buziole!

:growl:Melduje się z placu broni...moi szanowni goście siedzą w salonie a ja siedzę u Miłosza w pokoju bo poszłam go uśpić (śpi już 0,5 godz.)ale ja dalej do nich nie zamierzam iść!!Ciotka przyjechała taka wyperfumowana że śmierdzi mi w całym domu,dziecko też nią przesiąkło;-)A sytuacja wygląda tak że Miłosz był podawany z ręki do ręki,źle go trzymały i w ogóle dupawo ale niestety brak mi asertywności i nie potrafię im nic powiedzieć (aż zła jestem na siebie).Mam nadzieje że już niedługo wujostwo pojedzie a teściową może jakoś zniosę do jutra (chociaż łatwo nie będzie):wściekła/y:
Sarisa gratki z okazji suwaczka a Zuzi wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE z okazji 4 miesięcy:-)
kahaaa zdrówka życzę:-)
Alicja życzę by dzisiejsza noc okazała się lepsza niż wczorajsza a nie wiem czy to Cię pocieszy ale moje dziecko takie pobudki (od 2 do 5 godz)urządza sobie praktycznie co noc...na palcach u rąk mogę policzyć noce bez dłuższych pobudek więc idzie się przyzwyczaić;-)
Aaa i czy któraś wie co u Dobranocki bo nie ma jej od dwóch dni???Mam nadzieje że u niej wszystko w porządku a nieobecność spowodowana jest tylko cudownie spędzanym weekendem:-)

No to chyba tyle a teraz uciekam do moich ulubieńców...:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak więc :

doris bidulko mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej i lepiej trzymaj sie cieplutko i zdrowiej nam!

Kasis
przytulam..chce Ci powiedzieć tylko ze jesteś wspaniałą kobietą i bardzo dużo wytrzymałaś. Mam nadzieje że wreszcie dostaniesz tak piękną miłość na jaką zasługujesz.

Ostatnia edycja:
:growl:Melduje się z placu broni...moi szanowni goście siedzą w salonie a ja siedzę u Miłosza w pokoju bo poszłam go uśpić (śpi już 0,5 godz.)ale ja dalej do nich nie zamierzam iść!!Ciotka przyjechała taka wyperfumowana że śmierdzi mi w całym domu,dziecko też nią przesiąkło;-)A sytuacja wygląda tak że Miłosz był podawany z ręki do ręki,źle go trzymały i w ogóle dupawo ale niestety brak mi asertywności i nie potrafię im nic powiedzieć (aż zła jestem na siebie).Mam nadzieje że już niedługo wujostwo pojedzie a teściową może jakoś zniosę do jutra (chociaż łatwo nie będzie):wściekła/y:
Sarisa gratki z okazji suwaczka a Zuzi wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE z okazji 4 miesięcy:-)
kahaaa zdrówka życzę:-)
Alicja życzę by dzisiejsza noc okazała się lepsza niż wczorajsza a nie wiem czy to Cię pocieszy ale moje dziecko takie pobudki (od 2 do 5 godz)urządza sobie praktycznie co noc...na palcach u rąk mogę policzyć noce bez dłuższych pobudek więc idzie się przyzwyczaić;-)
Aaa i czy któraś wie co u Dobranocki bo nie ma jej od dwóch dni???Mam nadzieje że u niej wszystko w porządku a nieobecność spowodowana jest tylko cudownie spędzanym weekendem:-)

No to chyba tyle a teraz uciekam do moich ulubieńców...:crazy:

dasz radę ;-) a jak źle noszą to im zwracaj uwagę i koniec w końcu ty jesteś matką i nie życzysz sobie żeby robili sobie z dzieckiem co chcą
Sarisa gratulacje :-)

mamaagusi to kciuki za siostrę, a w ogóle to blisko siebie mieszkacie? Wasze dzieci będą mogły się razem bawić - super!!!
sariska ja nie wiem jaki jest stosunek boków w tych zdjęciach, bo ja niektóre tak ostro wykadrowałam i teraz martwię się co wyjdzie. ja będę je wklejać do albumu to mogą być w różnych formatach
kasis co się dzieje????? :-( no i zdrówka!!! doczytałam (choć niestety podejrzewałam, że o to chodzi. jesteś pewna, że on Cię nie kocha? bo jeśli tak to chyba nie ma sensu być razem :-(
mila ale masz fajnie, szkoda, że mój nie odziedziczył miłości do spania po mnie ;-) to by do południa spał ;-) ale i tak nie będę narzekać, bo dziś byli znajomi, których córcia nadal wstaje w nocy 2 razy mimo iż ma prawie 1,5 roku...
rysia nieźle, a jaki masz tak w ogóle kontakt z teściową?
Efa masz trochę rację z tym ruskim szpiegiem :-D ale mam nadzieję, że z BB mnie nie wyrzucicie za to ;-)
dobranocki to jakby wczoraj też nie było :-/ bo ulisia to często czyta, a nie pisze
kahaa zdrówka i jak będziesz miała możliwość to spróbuj tego mailika posłać
onesmile Ty zazdrościsz doris skoków, a ja Tobie naleśników ;-)
o kurcze, Alicja, to niezłą miałaś nockę!!!
chyba napiszę do dobranocki

kuku:)

u mnie nocka byla nawet znosna... wczoraj mala dawala czadu do 22h a potem nie dawalismy juz jej kaszki tylko spac. zostawilismy ja i dospala do 3h. potem dospala do 6.30. i chcialam zeby pospala troche z nami w lozku to jej sie nie podobalo i tym razem OBOJE z mezem wstalismy. potem kaffka, zabralam sie w cholere poszlam na targ:))) wyszlam z targu z reklamowka serow za bagatelka 20 euro, 3 staniki z 5 euro w sumie - staniki tansze od zarcia, kalafiorek, potem pieczywko i do domu. najdalam sie jak ogrzyca i co?? zabralam dupsko i pojechalam do Auchan bo miesko wp romocji bylo fajne. zawalilam caly wozek, z czego pol to miesiwko, sloiczki dla LEane, 3 body (gdziebym ja nie kupila czegos dal niej...) i winkiem dopchalam zawartosc. po poludniu piekla sobie schab do chlebka i zrobilam prasowanie. tak mi dzionek zlecial. maz zajmowal sie malutka i anwet chaty nie rozwalil. dzisiaj on ja kapie, a ja nie gotuje dzis obiadu- zbuntowalam sie i zamawiamy pizze wieczorem, do tego rozowe winko... to dziuleczka lub najbardziej:))))))) jutro tez maz zajmuje sie dzidziolem (no ja tez bo wiadomo chyba bym mnie powalilo jakbym malej miala nie przytulic). a to wszystko w ramach ze nei darlam mordy wczoraj ze caly dzien na rybach z ojcem byl:)))))))))

reklama
Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe.
Kasis przytulam. Mam nadzieję że wszystko się ułoży.
Ja dzisiaj cały dzień sama siedzę z Bartkiem bo mój poszedł na turniej w nogę. Miał wrócić ok 11 ale do tej pory go nie ma. Jestem wściekła. Na dwór z małym nie mogłam wyjść bo za zimno. Od tego siedzenia w domu przez te temperatury już wariuję. Miałam nadzieję że w weekend małż posiedzi z małym a ja się wyrwę ale nic z tego. Kur... czy to tylko moje dziecko? Czy ja nie mam prawa do wyjść?? Depresja mnie dopada.

Do góry