reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin mój kontakt z teściową jest poprawny (ostatni raz była u nas 2 miesiące temu)i na odległość jest ok a wkurza mnie w niej to że jak przyjedzie to wszędzie jest jej pełno i wkurza mnie jeszcze to dlaczego robi mi wizyty jak nie ma jej synka...czyżby miała na celu mnie wykończyć psychicznie???
Kur** oni jeszcze siedzą...w ogóle się do nich nie odzywam(teraz znowu siedze u dziecka w pokoju),nawet im nic do picia nie proponuje choć mają już puste kubki i nic!!!Przecież nie powiem im:wypierdal** chociaż mam to już na końcu języka:-)

reklama
malutka a to u Was tak aż zimno? że nie wychodzicie :-(
rysia no to dziwne, faktycznie...dużo siły życzę no i oby się domyślili, że czas się zbierać...
Alicja zanim przeczytałam co napisałaś to wysłałam sms i też na razie odzewu brak...
a nie, jest sms :-) u niej wszystko OK i zajrzy jutro :-)

Ostatnia edycja:
Natolin mój kontakt z teściową jest poprawny (ostatni raz była u nas 2 miesiące temu)i na odległość jest ok a wkurza mnie w niej to że jak przyjedzie to wszędzie jest jej pełno i wkurza mnie jeszcze to dlaczego robi mi wizyty jak nie ma jej synka...czyżby miała na celu mnie wykończyć psychicznie???
Kur** oni jeszcze siedzą...w ogóle się do nich nie odzywam(teraz znowu siedze u dziecka w pokoju),nawet im nic do picia nie proponuje choć mają już puste kubki i nic!!!Przecież nie powiem im:wypierdal** chociaż mam to już na końcu języka:-)

Rysiu
Słonko zaraz tam do Was mojego małża pośle :-D on nigdy sie nie krępuje z takimi tekstami, jak jeszcze przed pojawieniem się Isi przyszli do nas znajomi. Akurat było tak, że go 3 dni nie było w domu, wrócił i oni sie zjawili. Siedzą, siedzą godzina 21.00 a mój M. wstaje i mówi: nie żebym Was nie lubił ale idźcie już sobie bo dawno żony nie widziałem i musimy się kochnąć :eek: ... no i z uśmiechami na twarzach poszli sobie :rofl2:

sms od Dobranocki:

"kochane jesteście! w piątek znowu nie miałam prądu, jakaś większa awaria. Pojechałam z samego rana autobusem do rodziców. Mama ma ferie to ma czas. A ja przynajmniej miałam jak jeść dziecku zrobić.. Dzisiaj od 10 rano goście, teraz senność jak nie wiem co, sprzątam...jutro zajrzę na forum. buziaki kochana! "

Alicja!

Help!

Jak sie wstawia foty do naszej zamknietej galerii, bo probuje od godziny i nie wychodzi. Foty zapodaje z Picasy, bo z naszego PC nie chce uploadowac.

Sorki, Alicja, malz juz znalazl tricksona, zdjecia dodane.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sariska,malutka wszystkiego najlepszego z okazji "czwórki":-)
Alicja oj,nie zazdroszczę nocki:-(
kasis przytulam:*
natuś nie wyrzucimy....Szpieg potrzebny;-)
doris super,że wyjście się udało...A co do skoków,to nie znalazłam,kiedy była transmisja:-(;-)
mamaagusi oby wszystko dobrze się u siostry skończyło...

A Franek już śpi. Ja zaraz idę posiedzieć z Jakubem, a na męża jestem zła...Ale o tym może napiszę w innym wątku,jak nabiorę chęci i mąż będzie spał(żeby nie widział)

Natuś - ja nie wyobrażam sobie forum bez między innymi Ciebie!

A ja poszłam do sklepu obejrzeć sprzęty AGD no i... kupiłam buty :D Ha! od miesiąca polowałam na ładne półbuciki no i mam! Jedyne 79,99 w CCC więc niedrogo.

reklama
sarisa - ale ze mnie slepowron!! :-) Wszystkiego naj naj naj z okazji ukonczenia 4ech miesiecy!!!
posikałam się
Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe.
Miał wrócić ok 11 ale do tej pory go nie ma. Jestem wściekła. Na dwór z małym nie mogłam wyjść bo za zimno. Od tego siedzenia w domu przez te temperatury już wariuję. Miałam nadzieję że w weekend małż posiedzi z małym a ja się wyrwę ale nic z tego. Kur... czy to tylko moje dziecko? Czy ja nie mam prawa do wyjść?? Depresja mnie dopada.
Malutka gratki dla Ciebie i Bartusia. I kochana musisz powiedzieć mężowi co Ci na watrobie leży i ze chcesz wyjsc, bo Cie trafia itp albo lepiej jak przyjdzie Ty sie zbierz napisz mu kartke gdzie ma mleko i sobie idz i nie wracaj a co przeciez malym umie sie zająć

Emiś co mezulek znowu zrobił ehhhh te chłopy
Dobranocka to dobrze, ze u Ciebie dobrze. Czekamy
Natus nowy nick "szpieg" ??

Do góry