reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Dawidowe spokojnej nocy i dużo zdrówka dla córeczki.
Oj Dziulka biedulko, ciężka noc przed Tobą. Koniecznie mężuś musi Ciebie dobrze natrzeć tą maścią.
Oj Dziulka biedulko, ciężka noc przed Tobą. Koniecznie mężuś musi Ciebie dobrze natrzeć tą maścią.
Ostatnia edycja:
Kasia33
Chyba wszyscy oglądają Szymona 

dorisday2512
A kuku :-)
jestem , ale kurcze nie moglam Was nadrobic :-( ... ciagle cos się dzialo. A to maly mnie wzywal , a to tesciowa przyleciala , a to straszy synek ze szkoly przydreptal ... i za nic nie moglam Was doczytac od soboty. No w koncu sie udalo .
Natolin wybacz moje spóźnienie, widzialam ,ze liste obecności już sprawdzałas :-(... ale nadrobilam zaległosci !!! :-) Natuś u nas obroty wychodzą tylko z brzuszka na plecy a odwrotnie to jakos nie wie jak . Może jakos polączymy sily :-/. Mam nadzieje ,ze wynik ekg będzie super prawidłowy :-)
Ren gratulacje !!!!!!!!!!!
monimoni no i jak tam praktyki?
Efus kochany ten twój mężus ,ze dał Ci się wyspac w weekend :-)
kasis zdróweczka dla Błażejka!!! Szybkiego powrotu do domu!!!
roxi super ,ze z Patrysiem wszystko w porząsiu.
Idus no co ja czytam.Twoja Inka ze smokiem? Normalnie naprawila się.
mała_mi ja już trzymam kciuki za czwartkowe badanie, rozumiem Twój stres :-)No i powodzenia na jutrzejszym szczepieniu.
aniawa jak morfologia
sarisa zagłosowane
czarodziejka współczuje remontu w bloku . Nie cierpię takich atrakcji :-(
dawidowe zdróweczka dla Laurusi
kania78 witaj wśród październikówek
magnolia u nas tez było tylko wino reńskie do obiadu na Chrzcinach.
Kahaa opierdzielilas tych kuzynów?
Makuc posmialam się z tego posta jak to Twój mąż ubrał córcię na spacer :-)ehhh faceci
sugar precz z domofonami!!! :-)
frecklis zdrówka dla Majusi
lolisza aż mnie ciarki przeszly jak poczytalam o tych porwaniach . A co do szatki i swiecy – u nas kupowala chrzestna . Współczuję płaczków zwiazanych z ząbkami . Oby szybko przeszło :-)
dobranocka fajnie ,ze jestes. Dobrze ,ze u Justynki już lepiej , a Tobie współczuje mdłości. To ten niefajny etap – na szczęscie nie trwa długo :-)
dziulka co to się podziało ,ze Cie takie paskudztwo chwycilo. Oby ten mięsien się szybko zregenerował. A swoja drogą cos Ty robila?
Frogg Wipeoutja oglądam z synem i zawsze mamy ubaw :-)
malutka oby ten kaszel to nic powaznego ! Daj znac czy zaszczepili dziecia :-)
natuś dzięki ,ze mnie tak nawołujesz, miło mi :-)
jestem , ale kurcze nie moglam Was nadrobic :-( ... ciagle cos się dzialo. A to maly mnie wzywal , a to tesciowa przyleciala , a to straszy synek ze szkoly przydreptal ... i za nic nie moglam Was doczytac od soboty. No w koncu sie udalo .
Natolin wybacz moje spóźnienie, widzialam ,ze liste obecności już sprawdzałas :-(... ale nadrobilam zaległosci !!! :-) Natuś u nas obroty wychodzą tylko z brzuszka na plecy a odwrotnie to jakos nie wie jak . Może jakos polączymy sily :-/. Mam nadzieje ,ze wynik ekg będzie super prawidłowy :-)
Ren gratulacje !!!!!!!!!!!
monimoni no i jak tam praktyki?
Efus kochany ten twój mężus ,ze dał Ci się wyspac w weekend :-)
kasis zdróweczka dla Błażejka!!! Szybkiego powrotu do domu!!!
roxi super ,ze z Patrysiem wszystko w porząsiu.
Idus no co ja czytam.Twoja Inka ze smokiem? Normalnie naprawila się.
mała_mi ja już trzymam kciuki za czwartkowe badanie, rozumiem Twój stres :-)No i powodzenia na jutrzejszym szczepieniu.
aniawa jak morfologia
sarisa zagłosowane
czarodziejka współczuje remontu w bloku . Nie cierpię takich atrakcji :-(
dawidowe zdróweczka dla Laurusi
kania78 witaj wśród październikówek
magnolia u nas tez było tylko wino reńskie do obiadu na Chrzcinach.
Kahaa opierdzielilas tych kuzynów?
Makuc posmialam się z tego posta jak to Twój mąż ubrał córcię na spacer :-)ehhh faceci
sugar precz z domofonami!!! :-)
frecklis zdrówka dla Majusi
lolisza aż mnie ciarki przeszly jak poczytalam o tych porwaniach . A co do szatki i swiecy – u nas kupowala chrzestna . Współczuję płaczków zwiazanych z ząbkami . Oby szybko przeszło :-)
dobranocka fajnie ,ze jestes. Dobrze ,ze u Justynki już lepiej , a Tobie współczuje mdłości. To ten niefajny etap – na szczęscie nie trwa długo :-)
dziulka co to się podziało ,ze Cie takie paskudztwo chwycilo. Oby ten mięsien się szybko zregenerował. A swoja drogą cos Ty robila?
Frogg Wipeoutja oglądam z synem i zawsze mamy ubaw :-)
malutka oby ten kaszel to nic powaznego ! Daj znac czy zaszczepili dziecia :-)
natuś dzięki ,ze mnie tak nawołujesz, miło mi :-)
Kasia33
Biedulko, ale Ci współczuję, może faktycznie weź jakąś tabletę przeciw bólowi i połóż się.
reklama