reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Strip gratuluję kupki!!!!!!
właśnie sobie Was wszystkie przeleciałam
z dziękami za wczorajsze gratki z 5 małej 
a dziś gratulacje dla Łukaszka Małej mi bo mały wkracza w świat seniorów
właśnie sobie Was wszystkie przeleciałam

a dziś gratulacje dla Łukaszka Małej mi bo mały wkracza w świat seniorów

stripMYmind
Fanka BB :)
Wojtuś śpi już półtorej godziny
co prawda z przerwą na cyca śpiochowego, ale zawsze to coś ;p
w zlej godzinie powiedziane... znowzassal;p
w zlej godzinie powiedziane... znowzassal;p
Ostatnia edycja:
dzien dobry wszystkim paniom!:-)
u nas nocka bez zastrzezen:-) pobudka przed 7 i od rana sprzatam, wietrze, doprowadzam sie do ladu, bo za chwile przyjezdza do mnie kuzynostwo, ktore na stale mieszka w UK z malym 3 m-cznym Maciusiem-(tym samym co mu to lekarze miod z cytrynka kazali pic na katarek). Jeszcze sie z Maura nie widzieli
No wiec wystroilam lalunie i czekamy na kuzynka:-)
pozniej ide do pracy, wiec na nic w ciagu dnia czasu nie bedzie
margerrita- gratulujemy! i zabkow i suwaczka
aniawa- powodzenia u gina
lolisza-zdradz jak wygladaja wasze zbawygrupowe?
Alicja - mezus ma fantasje
pogratuluj
MOj daje rade z ubraniem malej, ciekawe sa tylko zestawienia kolorystyczne
)
emiliab- u naszego kota to naszczescie pojedynczy incydent. I mam nadzieje, ze sie nie powtorzy. A do sypialni dostal zakaz.
strip- gratulujemy kupala. Oby bylo wiecej
A co w tym ddtvn mowili o sloiczkach, ze nagle bedziecie wszystkie same gotowac?
wlasnie doczytalam w wypowiedzi frogg-dzieki
no ja na pewno przez jakis czas jeszcze na sloiczkach pociagne, musze blender zakupic i moze sie zmusze do gtowania. Let´s see
)
strip- troche pogrzebalam w necie na temat blenderow i chyba zdecyduje sie na ten
Bosch MSM 67PE - porównanie cen w sklepach internetowych
u nas nocka bez zastrzezen:-) pobudka przed 7 i od rana sprzatam, wietrze, doprowadzam sie do ladu, bo za chwile przyjezdza do mnie kuzynostwo, ktore na stale mieszka w UK z malym 3 m-cznym Maciusiem-(tym samym co mu to lekarze miod z cytrynka kazali pic na katarek). Jeszcze sie z Maura nie widzieli
pozniej ide do pracy, wiec na nic w ciagu dnia czasu nie bedzie
margerrita- gratulujemy! i zabkow i suwaczka
aniawa- powodzenia u gina
lolisza-zdradz jak wygladaja wasze zbawygrupowe?
Alicja - mezus ma fantasje
emiliab- u naszego kota to naszczescie pojedynczy incydent. I mam nadzieje, ze sie nie powtorzy. A do sypialni dostal zakaz.
strip- gratulujemy kupala. Oby bylo wiecej
wlasnie doczytalam w wypowiedzi frogg-dzieki
strip- troche pogrzebalam w necie na temat blenderow i chyba zdecyduje sie na ten
Bosch MSM 67PE - porównanie cen w sklepach internetowych
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
znowu nie mam jak wam poodpisywać... wybaczycie?
próbujemy jakoś namówić młodą żeby raczyła się podzielić z nami swoim "złotym płynem" ale nie trafiają do niej nasze prosby i argumenty...
w telegraficznym skrócie:
magnolia, czapi berzdej
))
strip, gratki "kupona"
))
natuś, Inka dopiero dwa razy łaskawie obróciła sie z plecków na brzuszek. "boczki" już od dawna zalicza. zresztą kiedy ma ćwiczyć jak po 2 min ma dosć i na rąsie trzeba:/
emiś, faworki to moja mama uskutecznia, ale jak będę miała chwilę to ją ścignę o przepis i wyslę ci na priva.
Łukaszkowi, Isi (i wszystkim innym maluszkom świętującym) GRATKI!!! nie jestem w stanie wyłapać wszystkich suwaczków, sorki...
próbujemy jakoś namówić młodą żeby raczyła się podzielić z nami swoim "złotym płynem" ale nie trafiają do niej nasze prosby i argumenty...
w telegraficznym skrócie:
magnolia, czapi berzdej
strip, gratki "kupona"
natuś, Inka dopiero dwa razy łaskawie obróciła sie z plecków na brzuszek. "boczki" już od dawna zalicza. zresztą kiedy ma ćwiczyć jak po 2 min ma dosć i na rąsie trzeba:/
emiś, faworki to moja mama uskutecznia, ale jak będę miała chwilę to ją ścignę o przepis i wyslę ci na priva.
Łukaszkowi, Isi (i wszystkim innym maluszkom świętującym) GRATKI!!! nie jestem w stanie wyłapać wszystkich suwaczków, sorki...
Kania78
...
Moriam właśnie dziś pierwszą zupę ugotowałam dziecku - sukces hehe.
Całkiem niezła wyszła więc będę kontynuować a nuż odkryję w sobie jakiś talent kulinarny hahah.
Słoiczki też próbowałam bardzo jej przypasowały
zwłaszcza owoce heh.
stripMYmind tak często je? czy tylko wisi na cycusiu żeby być blisko Ciebie?
A karmisz tylko piersią, czy modyfikowane też podajesz?
Całkiem niezła wyszła więc będę kontynuować a nuż odkryję w sobie jakiś talent kulinarny hahah.
Słoiczki też próbowałam bardzo jej przypasowały
stripMYmind tak często je? czy tylko wisi na cycusiu żeby być blisko Ciebie?
A karmisz tylko piersią, czy modyfikowane też podajesz?
Ostatnia edycja:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
emilab gratuluje wygranej! Taka mała rzecz a cieszy, co nie?:-)
magnolia85 wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
strip gratuluję kupy! oby teraz dalej tak było!!
Alicja uśmiałam się z pomysłu Twojego męża! A z tym światem seniorów to też dobre
Ida a mi Ciebie żal:-(
Mąż pojechał się rehabilitować. Jak wróci to mamy podskoczyć do apteki, potem ja muszę iść końską grzywę podciąć.
Mały właśnie usnął bo od 7 nie spał i już teraz tak marudził że ewidentnie było widać że to brak snu. Dostał ciepłe mleko i na końcówce już usypiał:-)
magnolia85 wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
strip gratuluję kupy! oby teraz dalej tak było!!
Alicja uśmiałam się z pomysłu Twojego męża! A z tym światem seniorów to też dobre

Ida a mi Ciebie żal:-(
Mąż pojechał się rehabilitować. Jak wróci to mamy podskoczyć do apteki, potem ja muszę iść końską grzywę podciąć.
Mały właśnie usnął bo od 7 nie spał i już teraz tak marudził że ewidentnie było widać że to brak snu. Dostał ciepłe mleko i na końcówce już usypiał:-)
reklama
Potem postaram sie nadrobic wszystko - M dziś w domu więc poruta totalna jeszcze wiekszy bałagan niz jak jestśmy sami z Frankem...
Ale na szybko Kahaa kobieto oszalałaś? Masz malutkjie dziecko na głowie a jaśne państwo kuzynostwo niech sobie radzi. Jakby mi z takim tekstem o płaczu wyparowała to by hotelu w mg szukała. Powiedz królewnie że to oni korzystają z Waszej dobroci i mają se dostosować i że to "to dziecko" jest u siebie a jak jej sie płacz nie podoba to stopery albo hotel, albo pod most. Co za maniera normalnie, aż mi rece opadły a jestem zagrzana na takie typy bo ja tez takie w rodzinie mam, tylko u mnie krótka piłka i pierwsze co bym zrobiła to zpaytała ile maja zamiar z tej gościnności korzystać bo jak dłużej to bym zaraz postawiła warunki, kiedy kto zakupy robi, co sprząta itd. Trzymaj sie a jak Cie wnerwi to wlej jej do tuszu do rzęs super glu i bedzie miała zajęcie
Ale na szybko Kahaa kobieto oszalałaś? Masz malutkjie dziecko na głowie a jaśne państwo kuzynostwo niech sobie radzi. Jakby mi z takim tekstem o płaczu wyparowała to by hotelu w mg szukała. Powiedz królewnie że to oni korzystają z Waszej dobroci i mają se dostosować i że to "to dziecko" jest u siebie a jak jej sie płacz nie podoba to stopery albo hotel, albo pod most. Co za maniera normalnie, aż mi rece opadły a jestem zagrzana na takie typy bo ja tez takie w rodzinie mam, tylko u mnie krótka piłka i pierwsze co bym zrobiła to zpaytała ile maja zamiar z tej gościnności korzystać bo jak dłużej to bym zaraz postawiła warunki, kiedy kto zakupy robi, co sprząta itd. Trzymaj sie a jak Cie wnerwi to wlej jej do tuszu do rzęs super glu i bedzie miała zajęcie