reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mam pytanko - czy któraś z Was paliła przed ciążą i wróciła do tego spowrotem?
Odpowiedzi przeczytam później jak będą bo niunia płacze, więc spacer murowany.
Miłego popołudnia:-)

Ostatnia edycja:
Halo dziewczynki
Emiś jaka dieta kochana? A tak swoja droga chyba tez bede miała rok do d... bo nie mam drobnych :( do bankomatu daleko, małż. wyjechał na 2 dni i cóż nic tłustego nie zjem :((
Dobranocka Kochana gratki dla Justysi :) i juz lece obejrzeć fasolkę :)
Moriam zazdroszczę tych dwóch pączków :) czy mogłabyś mi przesłać choć jednego ?

Jesli chodzi o wózek to my od poczatku mamy tylko kocyk taki grubszy :) i zakrywam jak jak w rozek jak sa mrozy.

Dziewczyny, głosować, głosować, coś mała sarisy mało głosów ma: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
a i mój Jureczek poprosi o głos - raz dziennie z danego kompa - Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Dziękujemy wszystkim!

Amy w ramach wyjasnienia nie chce być nie miła, ale jakbyś mogła to nie wypowiadaj sie w moim imieniu i nie proś w swoim imieniu o głosy dla mnie. Pojawiłas sie nagle niewiadomo skąd?? tzn. ja Cie nie pamietam, ze Ty nasza pazdziernikowa??( chyb aze cosik mi umkneło??) i jeszcze takie hasła !!!!!!!!!!! to mi sie nie podoba wcale ...... wrrrrrr

Emiś jaka dieta kochana?

Dukana dieta. W końcu się wzięłam za siebie, bo kg mi zostało,że hoho. Może nie po ciąży,ale jeszcze przed było za dużo:tak:.

Ja mam w wózku materacyk(nawet dwa), Franka ubieram w kombinezon i przykrywam kołderką. Do tego pokrowiec z wózka i śmigamy:-).

Aha,sarisko, oczywiście zagłosowane na Zuzię;-)

kania- ja popalalam, tzn.do kawki, do piwka, dla towarzystwa-czasem mniej czasem wiecej. jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy,to odstawilam to moje popalanie. I wlasnie wczoraj po pracy dziewczyny tradycyjnie poszly na fajeczke i pytaja mnie czy pale z nimi:) Odruchowo najpierw odmowilam, potem dotarlo do mnie, ze w ciazy nie jestem, nie karmie i w zasadzie zapalic moge:) NO i nie zapalilam. Dobrze mi bez tego i mam nadzieje,ze juz wiecej do tego smierdzielstwa mnie nie pociagnie. Prawdziwym sprawdzianem bedzie na pewno imprezka w knajpie, ale na razie sie nie zapowiada:))
dobranocka- ja na razie nie mam w ogole dostepu do zadnej kampanii i mysalalam, ze to wlasnie przez brak oswiadczenia. dziwne
sarisa- paczki juz zjadlam , sorki;-)

Ostatnia edycja:
Moriam no wiesz juz !! o Ty niedobra. A jesli chodzi o palenie to powiem Ci ze teraz ogolny zakaz palenia :) wiec pewnie nie bedzie Cie juz ciągnęło w knajpie hehe
Emiś przecież super wyglądasz, ale jesli jestes na diecie to oczywiscie trzymam kciukasy. Moze i ja bym sie wkońcu wybrała, bo przeciez z czarodziejka sie wybieralam hehe i co i po 1 dniu wielka kapitulacja- za duzo slodkiego w domu ehhh

dobranocka a to Urząd Pracy znalazł Ci jakąś pracę? gratki dla Justysi
kasia ja zamawiałam przez net, ale po prostu biały strój, a nie garniturki itp
Kania to podziwiam, że wystarcza Wam jeden smok, ja czasem przy pięciu nie mogę ogarnąć gdzie one są ;-)
właśnie sobie uświadomiłam, że ja mogę chyba oddawać trzy głosy dziennie ;-)

Emiś [/B] przecież super wyglądasz, ale jesli jestes na diecie to oczywiscie trzymam kciukasy. Moze i ja bym sie wkońcu wybrała, bo przeciez z czarodziejka sie wybieralam hehe i co i po 1 dniu wielka kapitulacja- za duzo slodkiego w domu ehhh

Ojj nie wyglądam super. 68 kg przy wzroście 160 to trochę za dużo:zawstydzona/y:. Ale dziękuję za dobre słowo:-)

No to zrobiłam. Zapraszam wszystkie dziewczyny, które udzielały się, bądź są zorientowane mniej lub bardziej o szczepieniach na wątek https://www.babyboom.pl/forum/dziec...niku-2010-f337/szczepionki-44914/index10.html
i proszę o weryfikację szczepień, które spróbowałam ułożyć na podstawie tradycyjnego kalendarza szczepień.
Loliszka, a Ciebie to tam widzę obowiązkowo :p A poważnie baaaaaaaaaaardzo Cię proszę o poświęcenie chwili, pliiiis!

Natolin, głosów możesz oddać tyle ile numerów IP ma Twój komp zarejestrowanych :-) A Urząd Pracy pracy mi nie znalazł, żadnej, ale mam przychodzić a wtedy oni mnie o tym informują, podpisuję karteczkę, że (tu aż się ciśnie na usta cytat z Kiepskich!): "dla ludzi z moim wykształceniem w tym kraju pracy nie ma", no i że byłam. I tyle. A nastoję się w kolejkach po takie pierdoły parę godzin. Wiec muszę jak najszybciej donieść ksero karty ciaży!

Ostatnia edycja:
reklama
Nat rozbrajasz mnie heh
Jesli chodzi o smoka to my mamy 1 i tylko jak jedziemy autem albo na spacer, bo czasem sie zdarza , ze sobie poplacze choc powiem Wam, ze nie uzywałam go juz ponad 2 tygodnie, bo jest spokojna i nawet neiwiem gdzie jest ehh

Do góry