Efa
Fanka BB :)
mała_mi, no strasznie współczuję, że musisz znosić tę durną rodzinkę. Dobrze, że odpoczniesz u rodziców. A mężowi to daj w łeb ode mnie, żeby nie denerwował mi koleżanki ;-)
dobranocka, gratuluję piąteczki!!!
natolinku, no bez sensu z tym lekarzem. Też bym się zdenerwowała. Przytulam :-*
sariska, zagłosowane
dawidowe, bardzo się cieszę, że Laurka ma czyste oskrzela. Super
A mój Olek okazał się być uczulony na słoiczek dynia z indykiem. Więcej mu tego nie dam. Ogólnie to bardzo się zdziwiłam, bo słoiczki dostaje od miesiąca, a to pierwszy raz, jak mu wyszlo uczulenie od czegokolwiek (no, nie licząc kosmetyków J&J zaraz po urodzeniu). Wiem, że to ten słoiczek, a nie moje mleko, bo ja akurat niczego nowego w jadłospisie nie miałam.
Także dyni mówimy stanowcze NIE.
monimoni, to mieszkasz w innej Bydgoszczy niż ja. Po zarejstrowaniu się do endokrynologa w grudniu mam termin na 20 kwietnia :/
dobranocka, gratuluję piąteczki!!!
natolinku, no bez sensu z tym lekarzem. Też bym się zdenerwowała. Przytulam :-*
sariska, zagłosowane
dawidowe, bardzo się cieszę, że Laurka ma czyste oskrzela. Super
A mój Olek okazał się być uczulony na słoiczek dynia z indykiem. Więcej mu tego nie dam. Ogólnie to bardzo się zdziwiłam, bo słoiczki dostaje od miesiąca, a to pierwszy raz, jak mu wyszlo uczulenie od czegokolwiek (no, nie licząc kosmetyków J&J zaraz po urodzeniu). Wiem, że to ten słoiczek, a nie moje mleko, bo ja akurat niczego nowego w jadłospisie nie miałam.
Także dyni mówimy stanowcze NIE.
monimoni, to mieszkasz w innej Bydgoszczy niż ja. Po zarejstrowaniu się do endokrynologa w grudniu mam termin na 20 kwietnia :/