reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Oczywiście co moje maleństo robi? Śpi jak aniołek, a mąż się zastanawia na co ja tak narzekam wrrrrr. Właśnie wrócił ze spaceru z psem i przyniósł mi ze skrzynki kopertę a w niej gazetka "Mama w dobrej formie" i próbka mleka Enfamil od 6 miesiąca. Nie wiem co z tym zrobie bo jesteśmy na Nanie. Chyba sama sobie zrobie i wypije

Kurczę Oliwka wysypkę na buzi ma :-(
Mam nadzieję, że to nie z powodu glutenu :-(
Jeszcze przed kąpielą małej zdążyłam usmażyć naleśniki.
Marzę już o łóżku i o głębokim śnie.
Mam nadzieję, że Oli da dziś co pospać.
frogg od początku jesteś na Nanie?
Ja podawałam swojej kilka razy (sytuacja wymagała) i wypijała a teraz nie chce go pić :-(
Jutro idę do lekarza między innymi w tej sprawie.
No i może co powie na temat tej wysypki hmmm.

a ja dzis zwazyłam moja niunke przy okazji jak byłysmy w przychodni. Mam całe 7,5 kg szczescia. Spi juz od godziny a ja wpieprz.........m miseczke lodów czekoladowych z kawałkami czekolady i zaraz odlece. Musze sie odstresowac.
Pytanko do tych co pija winka z serami wino powinno byc takie z lodówki czy nie?

reklama
Do góry