reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Heeeej!
Nic mnie nie boli!!!!!!!! Dziękuję za kciukasy i za to ze jesteście :***
jest fajnie i w poniedziałek idę na rozmowę o pracę :))))) Taką popołudniowo-wieczorową, ale za to na moim osiedlu! Zobaczymy, czy przebiję inne kandydatki. Najlepsze jest to, że napisałam babce w mailu że jestem w ciaży a ona odpisała, ze to nawet fajnie, bo jej zakład odnowy jest dla kobiet na róznych etapach życia, a ja byłabym "żywą reklamą" :-) Widać są jeszcze normalni pracodawcy na tym swiecie... Może nie siedziałabym w domu potem z dzieckiem za darmo...? ale sie nakręciłam :-)

Dobranocka - cieszę się że wszystko w porządeczku. Widziałaś fasolkę???? nio i fajnie z tą pracą, a co miałabyś tam robić prócz żywej reklamy?

wpadam tylko na chwilke bo mamy sajgon w domku:-(przepraszam ze napisze wszystko na watku glownym ale nie wiem ile mam czasu a chce zdac wam relacje.wiec tak...moj syneczek byl meeega grzeczny na szczepieniu:-)mama nie plakala synek tez nie:-)waga 8kg:-)tylko cos wzrost dziwny bo jak byla polozna to mial 71 a teraz 70cm:szok:
no ale po powrocie sie zaczelo jedzenie nie spanie tylko chwilka i placz non stop.ojjjj zal mi mojej kruszynki:-(jeszcze temp sie pojawila:-(noszenie na rekach odpada bo placz uda spuchniete oba:-(dobra nie bede smucic kochane wyslijcie troszke dobrych fluidow plizzzzzzzzz
Natolinka nioo wrocilas:-)aby to bylo przedostatni raz;-)
onesmile,lolisza meega gratki:-)sliczna 5:-)
wszystkim chorowitka zdrowka.zdolowanym usmiechu:-)ja zmykam moze uda mi sie jeszcze szowerek machnac;-)dobrej przespanej nocki wszystkim mamuska:-)

Dobranocka ale trafiłaś na wspaniałego pracodawcę, pozazdrościć :-) ale najważniejsze że z Wami wszystko ok, kciukasy się przydały ;-)

Kasia
gratuluję synowej :-D

miniu wspaniale że podczas szczepienia wszystko poszło dobrze, świetnie sobie sama poradziłaś, możesz być z siebie dumna :-) a co do długości dziecia to sie w ogóle nie przejmuj mi mówiła położna że nigdy jej dwa razy taki sam wynik na dzieciu nie wyszedł mimo że mierzyła np. dzień po dniu, te wszystkie krzywizny maluszka itp mówiła że to tylko tak "na oko" jest mierzone w rzeczywistości "prawdziwe" mierzenie wzrostu zaczyna sie jak maluszek już sam stoi :tak:

Ostatnia edycja:
Natolin widzę że avatarek znowu uciekł. Teraz widziałam go w reklamie Lexusa z napędem hybrydowym hmmmm czyżby stał się twarzą lexusa

reklama
Do góry