reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

My już po kąpieli, córcia olała dziś cycusie :-( i mleko z butli poszło w ruch.
Coś jej dolega ;-( albo już nie chce się jej ciągnąć.
A w kąpieli było superrrrr, chichrała się, rączkami o wodę uderzała,
Miniu ja bym chętnie winka się napiła:))) ale sączę Karmi malinowe nawet całkiem całkiem wchodzi...

Ostatnia edycja:
reklama
aniawa najważniejsze że przyniósł :-D

Doris bardzo sie ciesze że wieczorek był udany :rofl2:

ja też chce...a mój małż wybył do kumpla "na godzinkę" o 17.00.... ale siedze cicho, po powrocie zrobie smutną minke i zobaczymy co wykombinuje żeby mi to wynagrodzić :-p :-D

kaniu nie chcę strzsyc , ale u mnie wlasnie tak wyglądał koniec karmienia. Próbowalam jeszcze dawac w nocy jak byl półprzytomny , ale tez po pewnym czasie i to konczylo sie niepowodzeniem . W koncu sie poddałam i z dniem ukonczenia u nas 5 miesięcy powiedzialam pas.

Alicja i tak trzymać!!! ja dzis tez zamierzam wykorzystac mojego małza poraz kolejny. a co? z biegania dzis nici , a trzeba sie trochę poruszac ;-)

Ostatnia edycja:
makuc, ja też popłakałam się ze smiechu :)
Czarodziejka, mam nadzieję, że oparzenia znikną i NIC nie będzie widać. Buziaczki!

A ja taka zdołowana, męża od 2 tygodni nie widziałam i jeszcze tydzień musze wytrzymać. no cóż, życie.
Całe szczęście, że Oluś dostarcza mi tyle radości :-). Myślę, że lada moment zacznie raczkować, bo już od kilku dni pupa w górze i poruszanie się za pomocą skoczków na stópkach. Jak tylko się zorientuje, że kolankami może się odepchnąć, to będzie zasuwał, jak pershing.

CZARODZIEJKA dzięki za dobre słowo! a z prawkiem i kursem to jakbym czytała o sobie, tyle, że ja już do tego nie wrócę raczej...
ANIAWA smaka mi narobiłaś
EFA no to oczy naokoło głowy niedługo będziesz musiała mieć ;-) dobrze, że mój kluseczka ;-) to jeszcze trochę się polenię

Doris to lepsze niż wszelkie ćwiczenia i fitness razem wzięte :-D

Efa Oluś dzielnie zastępuje tatusia i opiekuje sie mamusią pilnując żeby miała duuużo powodów do radości :-)

A gdzie Idusia sie schowała?

Doris, no fakt, tak mi się ciężko czyta o harcach ;-)
Natolin, no będę musiała kondycję poprawić, żeby za dzieckiem nadążyć
Alicja, Oluś zastępuje mi cały świat. no ale Tomek by się czasem przydał, hehe.

reklama
Do góry