reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

CZARODZIEJKA gdybym ja miała balkon to mój często by miał taki "spacer", bo ja się ubieram tylko po to, żeby wyjść z nim, a tak mogłabym sobie spokojnie cały dzień w piżamce przesiedzieć :-)

ciekawe czy wszystkie, które narzekają na teściowe, a mają synów będą dobrymi teściowymi dla swoich przyszłych synowych ;-)
i jako matka syna nie zgadzam się z tym, że dla faceta matka powinna być na samym końcu, bardzo to przykre wg mnie

ONESMILE vel PĘDZIWIATR gratki nocki! bardzo się cieszę!!! naprawdę!!!
HAPPYBETTI no mi właśnie też czasem pomaga jak sobie posłucham i pośpiewam ;-) chociaż dzisiaj rozmowa z przyjacielem chyba bardziej pomogła.
MILA mojego też trzeba zagadywać jak się ubiera, ale najlepiej wychodzi to mojemu mężowi, ja mimo iż zawsze byłam gadułą to ostatnio cenię ciszę, więc moje dziecko pewnie zacznie późno mówić, ale może to i lepiej dla mojego umiłowania ciszy ;-)
MAKUC nie obrażaj się, buziaczki ślę
KANIA dzięki, że pytałaś po południu jeszcze o mój nastrój, a ja na diecie nie jestem, więc ciacho z chęcią.
FROGG zdrówka
MINIU to trzymam kciuki, żeby dzieć się nie rozchorował
SARISA gratuluję! no i trochę zazdroszczę, nie będę ukrywać...
STRIP zdrówka dla Wojtusia, biedni jesteście :-(

dzięki dziewczyny za wsparcie, tak jak pisałam trochę mi przeszło, ale nie jest jakoś super hiper, zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie.

chyba ANIAWĘ dziś nie było, czy może rano była?

reklama
sariska, no to kongratulejszyns!!!!!!!!!! swoje 4kąty to suuuuuuupeeeeeeeeer sprawa:tak:
natuś, chcesz mnie pobić długością postów?;-)moja terrorystka z pewnością Ci to ułatwi:-D
beti, a co to jest rozejm???:-D
strip, fluidki dla Wojtka żeby szybko pokonał choróbsko! dla Casperka i dziewczynek Eweliny też!!!
ciekawe jak się chowa Wiktor Beaty??? no i jak jej Laurka...

i gdzie jest monia?????????????????????????

Sariska- gratulacje :) chyba jednak nie dałabym rady z tym patyczkiem ale dzięki za info:)
Strip, Minu zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Happybeti oby Alkaida jednak odpuściła
Natolin osobiście nie chciałabym zostać postawiona w hierarchi mojego Filipa za ślimakami,glonami czy czym jeszcze bardziej obrzydliwym, a po tym w jaki sposób napisała to Alicja odbieram to w formie żartu.

Dzieciu okąpany, nakarmiony i śpi a ja otwarłam chipsy kto chce???????? no i czekam na mężulka zakupił mi już jakieś specyfiki na choróbsko.

IDUS nie, po prostu długo mnie nie było to miałam dużo do odpisania.
no faktycznie, chyba aż napiszę do BEATY
FROGG na chipsiki z chęcią się skuszę, zresztą mało jest rzeczy na które się nie skuszę :-D

reklama
Do góry