melduje z wieczorka

wlasnei wrabalismy na obiadokolacje fryty i kielbase pieczona

))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podjelam decyzje: od poniedzialku DIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chocbym miala sie usrac to bede pilowac diete kopenhaska do samych chrzcin zanim w drzwi sie nei zmieszcze!!!!! jest strasznei rygorystyczna ale mi potrzeba takiego kopa w dupe!!!!!!!!!!!!
IDA pierdziolo jedna jak cie kopne!!! jeeeeejuuu ale ty sie musialas trafffffffki najarac ze tak glupio gadasz

ppppp
NATOLIN kurcze co to za smutas sie wkradl u ciebie??
MAKUC ja zauwazylam ze cie nie ma ale wiem ze jestes jak boomerang-zawsze wracasz

))
SARISKA gratki kupna mieszkanka !!
ALICJA przez twoja hierarchie prawie zjechalam pod lawe!
no a teraz o nas: 23 w cieniu o 16h. lazilam z Leanderkiem do 17.45, ona lekko ubrana ja typowo letnio bez skarpetek balerinki spodnicospodnie (bo nogi nieogolone wiec rybaczkow niet, koszulka), leanderek -body z krotkim, spodnie i lekki seterek i butki. dzisiaj przez 45 spaceru nie spala wcale tylko sie rozgladala i popiskiwala spiewala robila pfffff az w koncu usnela

)) tak zesmy se pochodzily

podczas spaceru dzidzius podszedl mi do wozka i zajrzal i mowi: o jaka ladna dziewczynka i ma policzki jak mamusia (qrwa zabic!!-czyli ja wygladam jak chomik??).. noz nic tylko dietam nie ratuje!!!! pieluche wsadze se w dupcko i zaczne lazic na kolanach to bede wygladac 100% corkowo??:///
po powrocie Leanderek sie zrobil w trombe i dalam jej do picia wode zamiast mleczka to po kilku dobrych lyczkach zrobila oczy jak karp "cos ty mi kurna dala?". potem zabawa na macie na podlodze i na chwile zostawilam ja przy takim luku muzycznym co trzeba walic w laleczki zeby gralo no to mloda z impetem tak tlukla jak zawodowy bokser ze prawie te laleczki wnet szlak trafil.... stalam i sie smialam. potem zrobilam mloda w konia i to zdrowo: ponieawz nie lubi jabluszka samego to do tego co w sloiczku dotarla kawal banana wymieszalam i co?? zaczela grymasic i patrzy mi w oczy (juz wiem ze wtedy ona testuje) wiec ja mowie: nie nie nie, jedz bo bede zla. no i jadla. za chwile zas grymas no to zaczelam spiewac debilne pioseneczki i cala miseczka wpadla do brzuszka

)) jak tatus wrocil to mloda zafundola mu seans "pfffffffffffff" az sie oplula po same oczy...

) no to tyle u mnie