reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nio niestety Natolin na samą myśl dostaje odruchu zwrotnego i jeszcze jednego ale nie będę może go bliżej opisywać. Jak bawię się z Filipem i pomyślę o tym że to jeszce tydzień tylko to od razu mam łzy w oczach. Mały będzie z moją siostrą więc wiem że będzie miał bardzo dobrą opiekę, jednak i tak mam wyrzuty sumienia że muszę go zostawić. Na dodatek jak pomyślę że tyle rzeczy mnie pewnie ominie :-( do tego beznadziejny system godzin od 9-17 :-( Na pocieszenie wypełniłam sobie ankietę: Ankieta / Mama wraca do pracy / Bebilon

reklama
DZIULKA Ty mnie nie denerwuj tą temperaturą i pączkami na drzewach ;-)
FROGG a Twoja siostra nie pracuje? zdawało mi się, że Ty pilnowałaś jej córci

Dziulka78- ale czad z wiosną masz.... a ty dajesz malej normalny jogurt?? Napisz please. Czy jakies mega cos dla malych dzieci....
Ostatnio mnie zagięly w słoiczkach w sklepie- chyba HIPP- nalesniczki- w opisie kawaleczki naleśniczków....

FROGG nie wiem jak ja zniose come back do roboty ale widze tez to czarno.... przede wszystkiem nie do tej pracy tylko szukam nowej.
NATULA no coz ja ci poradze??? przeprowadz sie do FR :))))
PRZSZCZYLASZCZKA- to sa jogurciki danone takie malutkie, jest ich 12 w opakowaniu i to raczej serkojogurcik jest.

Tak masz rację pracuje w sumie jeszcze do ostatniego kwietnia (jest na wypowiedzeniu- zresztą wróciła do pracy po urlopie wychowawczym). No i zamierza iść na bezrobotny i zostanie mi z małym. Teraz są w trakcie remontowania mieszkania w innym mieście i tam od września pójdzie do pracy, siostrzenica do przedszkola a do nas będzie przyjeżdzać teściowa. No chyba że ja dostanę wypowiedzenie i będę szukać pracy. A z tym niestety się liczę.
dziulka co do ćwiczeń może poszukaj sobie na necie takie w których mogłabyś ćwiczyć z małą. Dla Ciebie wysiłek a dla małej zabawa:) Wilk syty i owca cała :)

aha, no to w sumie dobrze, że będzie z siostrą, ale z drugiej strony rozumiem, że to musi być trudne... a dojazd do pracy długo Ci zajmuje?
DZIULKA z chęcią, szczególnie, że polskie urzędy mnie kiedyś psychicznie wykończą

FROGG z Leane to se hantla zrobie:))) ciezka dupa ponad 8 kilo to akurat:) na moje cycki jak bede cwiczyc to Leane w gore:)))

niech mi ktoras cos poradzi na "schab" pod lopatkami?? jak to zgubic???mowie o tej czesci mojego cielska pod lopatkami tak jak stanik idzie. no nienawidze tego.

jak mnie miesnie napierdaczaja nad kolanami to masakra!!!! jeeejuuu jaki dziad ze mnie!!! i tak powoli zaczelam mniejsza dawka cwiczen. ostatni raz to mialam taki bol jak na kung fu na rozgrzewke kazali nam skakac wp rzysiadzie z rekami na karku przez cala sale gimnastyczna 20 dlugosci!!!! jak kots upadl to za kare jeszcze 1. jeden koles skakal w sumie 28 razy ze prawie wyl. a ja na drugi dzien mialam takei zakwasy ze nie umialam ze schodow zejsc. no i zas leje!!!!!!!!!!duchota jak jasny gwint a leje.... dziec spi puki co.

CZY JA MAM ZWIDY CZY LOLISZY DAWNO NEI BYLO???????????

Ostatnia edycja:
reklama
cholerka moja tez spi, to zeby nie miec wyrzutów to chociaz brzuszki porobię:)))) eeee nie. A robie tacie na imieniny:)
oreo_sernik_4.jpg

Do góry