Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bierze. U nas zdecydowane, że do końca roku na wychowawczym siedzę. Nie mamy szans na żłobek, opiekunka odpada, nikt z rodziny z Alutkiem nieozstanie więc nie ma innego wyjścia. Tylko trzeba będzie z pieniędzmi kombinować. Ech sama nie wiem co lepsze 

Strasznie niewyspana jestem i mam wrażenie że wogóle nie spałam... A do tego mały jakiś taki maruda dziś jest
:-) Może z 20 minut mu to zajęło :-) Zwykle usypiałam go na rękach (a ciężki jest bo już prawie dychę waży) albo czasem też w wózku... Ale strach już było go zostawić w wózku bo jeszcze wypadnie... Nieraz usypiałam go z godzine a on mi spał 15 minut
Noż wściec sie można
I nieraz nie miałam czasu żeby sobie choć na chwilę usiąść. Teraz myślę że to zasypianie samemu jakoś nam pójdzie to będę miała więcej czasu dla siebie :-)edit: Dziekuje po raz kolejny za głosiki na Zuzka. I na szczescie marzec kończy się w czwartek, wiec juz nie bedziecie musialy klikac![]()
Dorian juz lepiej ... kropek coraz mniej . Kilka strupków. Niestety fioletu jeszcze nie udalo nam sie pozbyc z cialka (na szczęscie na twarzy go nie smarowalam tym więc luz) no i chyba do konca tygodnia wogole sladu nie bedzie. Strasznie się cieszę ,ze przeszedl to tak bezproblemowo i nawet bezgorączkowo. Mamy jedną chorobę z głowy![]()
cholerka moja tez spi, to zeby nie miec wyrzutów to chociaz brzuszki porobię))) eeee nie. A robie tacie na imieniny
![]()