reklama
Kania78
...
Witam popołudniowo Mamusie :-)
Słonko do Krosna też dziś zawitało, więc odrazu cieplej na serduchu się robi.
Sarisa tupet to Ona ma, cóż następnym razem to nawet drzwi nie będę otwierać.
A kawę to też już sobie robią same.
E-lona tantum jest drogi ale skuteczny, nawet ostatnio kobieta w aptece powiedziała mi, że jak mam w domu to dziecku mogę przy ząbkowaniu psiknąć ale jeszcze nie próbowałam.
Jak to Zuzka nie ma szans? ma takie szanse jak każde inne, więc nie rezygnuj :-)
Happybeti u niej to raczej o jedzenie chodzi, bo w nocy ostatnio wciągła 180 ml, cyca też doi do spodu.
Madlein ja również składam gratulacje suwaczkowe i buziaki dla Wiktorka.
Doris super że już prawie po ospie :-)
Sugar fajnie, że się udało naprawić, że autko już sprawne.
Dziulka cieszę się, że nastrój lepszy, że z mężem i córcią dobrze.
Pamiętaj jak będzie głodna to napewno się upomni, ja swojej też nie namawiam do jedzenia, nie wciskam na siłę.
Nie chce niech nie je, za godzinę sama za woła :-)
A dietkę już wprowadziłaś - super.
Ja dziś uderzam na aerobik, choćby żabami prało :-)
Frogg a bez problemu daje sobie czyścić nosek?
Dziś prowdziłam wojnę z Oliwkę o "zawartość nosa" krzyk niemiłosierny :-(
Ostatnio też byłam ale badaniach okresowych bo mi się skończyły akurat gdy urodziłam i za 18 dni tez powrót do pracy :-/.
Natolin byłam ciekawa co u Ciebie, jak nastrój i jak relaxowanie Ci wyszło, z tego co czytam to bardzo dobrze co bardzo też mnie cieszy. Dzięki, że pytasz byłyśmy u lekarza wózkiem, bo u Nas się wypogodziło a co do reszty na ten temat to może na innym wątku napiszę :-)
Pszczylaszczka mniam, mniam ale idę poćwiczyć heh.
Miłego wieczorku, jak będę mieć jeszcze siłę to tu zaglądnę.
A jutro to na pewno zakwasy będą hahahaha
Słonko do Krosna też dziś zawitało, więc odrazu cieplej na serduchu się robi.
Sarisa tupet to Ona ma, cóż następnym razem to nawet drzwi nie będę otwierać.
A kawę to też już sobie robią same.
E-lona tantum jest drogi ale skuteczny, nawet ostatnio kobieta w aptece powiedziała mi, że jak mam w domu to dziecku mogę przy ząbkowaniu psiknąć ale jeszcze nie próbowałam.
Jak to Zuzka nie ma szans? ma takie szanse jak każde inne, więc nie rezygnuj :-)
Happybeti u niej to raczej o jedzenie chodzi, bo w nocy ostatnio wciągła 180 ml, cyca też doi do spodu.
Madlein ja również składam gratulacje suwaczkowe i buziaki dla Wiktorka.
Doris super że już prawie po ospie :-)
Sugar fajnie, że się udało naprawić, że autko już sprawne.
Dziulka cieszę się, że nastrój lepszy, że z mężem i córcią dobrze.
Pamiętaj jak będzie głodna to napewno się upomni, ja swojej też nie namawiam do jedzenia, nie wciskam na siłę.
Nie chce niech nie je, za godzinę sama za woła :-)
A dietkę już wprowadziłaś - super.
Ja dziś uderzam na aerobik, choćby żabami prało :-)
Frogg a bez problemu daje sobie czyścić nosek?
Dziś prowdziłam wojnę z Oliwkę o "zawartość nosa" krzyk niemiłosierny :-(
Ostatnio też byłam ale badaniach okresowych bo mi się skończyły akurat gdy urodziłam i za 18 dni tez powrót do pracy :-/.
Natolin byłam ciekawa co u Ciebie, jak nastrój i jak relaxowanie Ci wyszło, z tego co czytam to bardzo dobrze co bardzo też mnie cieszy. Dzięki, że pytasz byłyśmy u lekarza wózkiem, bo u Nas się wypogodziło a co do reszty na ten temat to może na innym wątku napiszę :-)
Pszczylaszczka mniam, mniam ale idę poćwiczyć heh.
Miłego wieczorku, jak będę mieć jeszcze siłę to tu zaglądnę.
A jutro to na pewno zakwasy będą hahahaha
Ostatnia edycja:
pszczylaszczka
Fanka BB :)
fajnie tak dziulke normalna sluchac, a nie zepsutą ;-)
Kania trochę marudzenia jest ale nie płacze na szczęście, chce nawet niekiedy pomagać i trzyma za rurkę
Nie dawno kichnoł wyskoczył gilek z noska idę do wytrzeć z chusteczką przykładam do noska a on tak jakby chciał smarkać hehehe.
Pszczylaszczka odważna jesteś połowa mamuś na diecie a ty tu wielkie ciacho wstawiasz ;-)
Dziulka- Lolisze spotkasz na bocznych tematach:-)
Pszczylaszczka odważna jesteś połowa mamuś na diecie a ty tu wielkie ciacho wstawiasz ;-)
Dziulka- Lolisze spotkasz na bocznych tematach:-)
Ostatnia edycja:
makuc
DZIULKA - nooo witaj spowrotem stara dobra Dziulencjo nasza
cieszę się, że humorek lepszy i że nie dałaś tym razem emocjom zwyciężyć nad Tobą! poza tym trzymam mocno kciuki za wytrwanie na diecie! :*
FROGG - kurcze nie dziwię się, że masz odruch wymiotny na samą myśl o powrocie do pracy. Ja jak sobie pomyśle, że miałabym teraz gdziekolwiek wracać to mnie
bierze. U nas zdecydowane, że do końca roku na wychowawczym siedzę. Nie mamy szans na żłobek, opiekunka odpada, nikt z rodziny z Alutkiem nieozstanie więc nie ma innego wyjścia. Tylko trzeba będzie z pieniędzmi kombinować. Ech sama nie wiem co lepsze 
NATOLIN - cieszę się, że relaksik udany i obyś więcej takowych mogła zaliczyć, bo wtedy człowiek chęci na robienie czegokolwiek nabiera
PSZCZLASZCZKA - no, no, no. Takimi słodkościami kusić? Ładnie to tak?
DOBRANOCKA - noooo
dzień dobry Pani
)) a Efa już do nas zaglądała. Tylko Ty się tu nam wyłamujesz z BB-uzależnienia 
FROGG - kurcze nie dziwię się, że masz odruch wymiotny na samą myśl o powrocie do pracy. Ja jak sobie pomyśle, że miałabym teraz gdziekolwiek wracać to mnie

NATOLIN - cieszę się, że relaksik udany i obyś więcej takowych mogła zaliczyć, bo wtedy człowiek chęci na robienie czegokolwiek nabiera
PSZCZLASZCZKA - no, no, no. Takimi słodkościami kusić? Ładnie to tak?

DOBRANOCKA - noooo
makuc
mam nadzieję, że uda mi się znaleźć inną pracę do tego czasu (jakąś stacjonarną typu tłumaczenia w domu czy lekcje w szkole językowej) a jak nie to będę musiała wrócić na "stare śmieci" i kombinować tak, żeby D. przychodził z pracy a ja do niej wychodziła, a to mi się średnio uśmiecha....
natolin
aha ;-/ no to oby się ułożyło po Twojej myśli! ja czasem zastanawiam się nad 1/2 etatu w szkole, ale najpierw musiałabym to znaleźć...
a poza tym chciałam wcześniej już napisać, że jednak sleep&play nie bardzo mi pasują... to już wolę rossmanowskie pieluchy.
a poza tym chciałam wcześniej już napisać, że jednak sleep&play nie bardzo mi pasują... to już wolę rossmanowskie pieluchy.
Witam mamusie!
U nas nocka straszna :-( Nawet nie wiem ile razy wstawałam do małego podawać mu smoczek... A zaczęło się już od 23.30
Strasznie niewyspana jestem i mam wrażenie że wogóle nie spałam... A do tego mały jakiś taki maruda dziś jest
I postanowiłam od dziś zacząć uczyć mojego smoka zasypiać samemu w łóżeczku i właśnie odnieśliśmy pierwszy sukces bo zasnął sam :-)
:-) Może z 20 minut mu to zajęło :-) Zwykle usypiałam go na rękach (a ciężki jest bo już prawie dychę waży) albo czasem też w wózku... Ale strach już było go zostawić w wózku bo jeszcze wypadnie... Nieraz usypiałam go z godzine a on mi spał 15 minut
Noż wściec sie można
I nieraz nie miałam czasu żeby sobie choć na chwilę usiąść. Teraz myślę że to zasypianie samemu jakoś nam pójdzie to będę miała więcej czasu dla siebie :-)
Absolutnie nie rezygnuj z konkursu!!! Ja jak tylko się loguję to zawsze głosuję :-) przecież to żaden problem!
To dobrze że synuś przeszedł ospę bez problemów! Ja się aż boję tych wszystkich chorób zakaźnych...
Pyyyyysznie wygląda! :-)
U nas nocka straszna :-( Nawet nie wiem ile razy wstawałam do małego podawać mu smoczek... A zaczęło się już od 23.30

I postanowiłam od dziś zacząć uczyć mojego smoka zasypiać samemu w łóżeczku i właśnie odnieśliśmy pierwszy sukces bo zasnął sam :-)

edit: Dziekuje po raz kolejny za głosiki na Zuzka. I na szczescie marzec kończy się w czwartek, wiec juz nie bedziecie musialy klikac![]()
Absolutnie nie rezygnuj z konkursu!!! Ja jak tylko się loguję to zawsze głosuję :-) przecież to żaden problem!
Dorian juz lepiej ... kropek coraz mniej . Kilka strupków. Niestety fioletu jeszcze nie udalo nam sie pozbyc z cialka (na szczęscie na twarzy go nie smarowalam tym więc luz) no i chyba do konca tygodnia wogole sladu nie bedzie. Strasznie się cieszę ,ze przeszedl to tak bezproblemowo i nawet bezgorączkowo. Mamy jedną chorobę z głowy![]()
To dobrze że synuś przeszedł ospę bez problemów! Ja się aż boję tych wszystkich chorób zakaźnych...
cholerka moja tez spi, to zeby nie miec wyrzutów to chociaz brzuszki porobię))) eeee nie. A robie tacie na imieniny
![]()
Pyyyyysznie wygląda! :-)
reklama