Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
cd.

DZIEWCZYNKI, DZIĘKI ZA ODZEW CO DO TELEFONIAKA
frogg, widzisz, tu chodzi o to że niedługo przysługuje mi zmiana telefonu w ramach abonamentu i pomału zaczynam się rozglądać za czymś przyzwoitym
ale rozumiem że w przypadku jakichs wątpliwości mogę uderzać do ciebie na priwa?
Ala,ciesze sie że wizyta u teściowej nie skutkowała imprizonmentem
szacun za cierpliwość i opanowanie
beti, ten tekst z Manchesterem wymiata
no i kciukasy za kołyskowanie!!!
a ta extra fumfelę to bym za tipsy na suchej gałęzi zaczepiła
co ci zależy? nawet jakbys miała jakiś rabacik na 50gr wygrać to wygra nasza dziewuszka a nie jakiś "obcy alien"
doris, pewnie zaraz doczytam, ale coś bardzo zalatana kobitko ostatnio jesteś... hmmm, mam nadzieję że dotrę do postu w którym bedzie napisane "laski mężusia doprowadzałam do szaleństwa (bzzzzzzz) cały weekend i ....sorki
a Kropuś już zdrowiutki!" ciekawe czy to prorocze sie okaże?
Mona, cieszę sie ze całe i szczęśliwe jesteście na miejscu
o i widzę, że co do kropusia miałam nosa
co do pędzlowania migdałków to moja szalona psipsióła zaproponowałaby troszke inny sposób aplikacji...;-);-);-)
sugar, super że autko pokonało urok rzucony przez "życzliwych"!!!!!!!!!!!!
niech sie sprawuje!!!!!!!!!!
dziula, aleeeeeeeeeee ci zazdraszczam tego wczorajszego bzyknięcia... a co tabsów "anty" ja biorę azalie (niby jeden pies to i cerazette) i nie narzekam na tycie... za to nie mogę uwolnić sie od alwaysów (i od tej durnej reklamy
), wiec działanie antykoncepcyjne mają rewelacyjne po prostu!!!!!!!!!
czarodziejka, co do backspace'a to JEŚLI piszesz w zaawansowanej edycji to wystarczy kliknąć "cofnij" i epistoła wraca
i cierpliwości do chorego dzidziusia

frogg, a my dzisiaj z młodą byliśmy u lekarza skonsultować jeszcze raz ten katarek (u pediatry a nie rodzinnego tym razem) i kazała tylko solą morską psikać i fridy nie uzywać bo wiecej szkody niż pozytku można tym zrobić...
Dziulka, im dalej tym ciekawiej - witamy wśród żywych
a moja młoda zaczyna szał na punkcie naszego Czarusia;-)mam zdj tylko kabel od alaratu przepadł a w moim durnym lapku nie ma wejścia na karte pamieci...
pszczylaszczka, ja dzisiaj byłam u przyjaciólki z młodą i ona chciała jej dać danonka (ten jogurcik) i była zdziwiona że nie chciałam (niby po 6m-cu takie rzeczy dopiero, tak?). a ona dawała swojej córze od chyba 4 czy 5 miesiąca "na luzie" co leciało
Kania, ja swojej też do jedzenia nie zmuszam. ostatnio w południe je max 60ml kaszki i na tym wytrzymuje nawet 4h!!!!!!!!!! a jak chcę jej wcisnąć wiecej to jest akcja, wiec co będę ją i siebie stresić
natuś, przypomnij czego ty uczysz, bo jakos mnie dziwi troche że 1/2 etatu miałoby być ci trudno znaleźć...
cass, kciuki zacisnięte!!!!!!!!!!!!!!!
sugar, o ctrl+z nie wiedziałam, więc gracie za nową porcje wiedzy do zapamiętania
eliza przecież niedawno na którymś tematycznym cos dziergała, albo ja juz całkiem mam popieprzone pojmowanie mijających dni...
buziaki dla moderatorów

SARISKA, ja jestem "dźwieczna" jak ktoś oferuje pomoc (rzadko się to zdarza), a i tak nie zawsze decyduję sie skorzystać. różnica jest taka że moje dziecię jest zwierzęciem towarzyskim i jej zachowanie w towarzystwie a humorki jak jest tylko ze mną to po prostu nołkomentsIdus ja ma, nokie E63(klawiatrua quwerty-uwilabiam)i nie zmienie na inny, choc małż kusi e73 bo tam lepszy aparat heheh i mocniejsza obudowa a w moim przypadki i czestych upadkach jak znlazl
Ja mimo ciaglej opieki nad zuzkiem do tego jeszcze sunia nasza musze ogarnaac spacery itp(a jak malz wyjezdza na 2 dni to jest jazda i przyjaciele ktorzy mieli pomagac, jakos pomocy nie oferuja, ja nie nalegam- dam sobe rade i sobie radze) mam tu sasiadki, ktore non stop chca sie spotykac, a ja nie chce. Ja wole z moim zuzkiem sam na sam, mamy swoj haromogram dnia i ja nie chce go burzyc( a jest on burzony zawsze w wekend jak M. jest) to sa takie nasze chwile razem i wiem, ze one juz nie wroca i jak mala spi ciesze sie jak mam chwile dla siebie. I wiecie co jeszcze nie zatesknilam za impreza, nie bylo mi zal, ze znajomi do kina chodza, bawia sie, ze wiekszosc o mnie zapomniala, mam to gdzies to sa bzdety, a ja mam dla kogo zyc i to jest dla mnie najwazniejsze.

DZIEWCZYNKI, DZIĘKI ZA ODZEW CO DO TELEFONIAKA

frogg, widzisz, tu chodzi o to że niedługo przysługuje mi zmiana telefonu w ramach abonamentu i pomału zaczynam się rozglądać za czymś przyzwoitym

Ala,ciesze sie że wizyta u teściowej nie skutkowała imprizonmentem

my jesteśmy z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mlody cala noc na cycu, ja wkurzona, ledwo zywa, glowa nap..... i do tego sama caly dzien ehhh. zle zle zle
beti, ten tekst z Manchesterem wymiata

podpisuję sięSariska ja klikam non stopty mi tu sie nie wylamuj bo to klikanie to juz uzaleznienie
![]()

doris, pewnie zaraz doczytam, ale coś bardzo zalatana kobitko ostatnio jesteś... hmmm, mam nadzieję że dotrę do postu w którym bedzie napisane "laski mężusia doprowadzałam do szaleństwa (bzzzzzzz) cały weekend i ....sorki

Mona, cieszę sie ze całe i szczęśliwe jesteście na miejscu

o i widzę, że co do kropusia miałam nosa

co do pędzlowania migdałków to moja szalona psipsióła zaproponowałaby troszke inny sposób aplikacji...;-);-);-)

sugar, super że autko pokonało urok rzucony przez "życzliwych"!!!!!!!!!!!!

dziula, aleeeeeeeeeee ci zazdraszczam tego wczorajszego bzyknięcia... a co tabsów "anty" ja biorę azalie (niby jeden pies to i cerazette) i nie narzekam na tycie... za to nie mogę uwolnić sie od alwaysów (i od tej durnej reklamy

czarodziejka, co do backspace'a to JEŚLI piszesz w zaawansowanej edycji to wystarczy kliknąć "cofnij" i epistoła wraca

frogg, a my dzisiaj z młodą byliśmy u lekarza skonsultować jeszcze raz ten katarek (u pediatry a nie rodzinnego tym razem) i kazała tylko solą morską psikać i fridy nie uzywać bo wiecej szkody niż pozytku można tym zrobić...

Dziulka, im dalej tym ciekawiej - witamy wśród żywych

pszczylaszczka, ja dzisiaj byłam u przyjaciólki z młodą i ona chciała jej dać danonka (ten jogurcik) i była zdziwiona że nie chciałam (niby po 6m-cu takie rzeczy dopiero, tak?). a ona dawała swojej córze od chyba 4 czy 5 miesiąca "na luzie" co leciało

Kania, ja swojej też do jedzenia nie zmuszam. ostatnio w południe je max 60ml kaszki i na tym wytrzymuje nawet 4h!!!!!!!!!! a jak chcę jej wcisnąć wiecej to jest akcja, wiec co będę ją i siebie stresić

natuś, przypomnij czego ty uczysz, bo jakos mnie dziwi troche że 1/2 etatu miałoby być ci trudno znaleźć...
cass, kciuki zacisnięte!!!!!!!!!!!!!!!
sugar, o ctrl+z nie wiedziałam, więc gracie za nową porcje wiedzy do zapamiętania

eliza przecież niedawno na którymś tematycznym cos dziergała, albo ja juz całkiem mam popieprzone pojmowanie mijających dni...
buziaki dla moderatorów