• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Laski ja Was podziwiam za tą dietę. max 500 kalorii? U mnie tyle jeden posiłek minimalnie ma :-p z głodu bym zejszła chyba.
STRIP - Ciebie też podziwiam, ze cierpliwość, wytrwałość i szystko co robisz dla Twojego Małego terrorysty i tulam przemocno :tak:

cos jeszcze miałam ale oczywiście skleroza nie boli. Aaaa SUGAR - suwaczek cód-miód! w kupie raźniej. A jak :D

reklama
STRIP matko jedyna... jak mi cie zal!!! przytulasy wysylam. mama dobrze ci radzi-przestan karmic. ja tez lubilam jak mloda ptrzyla na mnie i ciumkala. ale z tego co ty wypisujesz to ja juz dawno bym padla. serio-chyba jestes symbolem wytrzymalosci psychofizycznej. ja dostalam zalamki w piatek , w sobote bylo ciezko a wczoraj masakra. dzis pworocilam do zywych. jak nie przestaniesz karmic to ty sie wykonczysz,jak maly ciagle wisi na cycku. tobie tez sie cos nalezy od zycia. ja wprawdzie wyjsc tak wiele nie mam -wieczorem NIGDY nie wyszlam od porodu. ale np pol dnia latania po sklepach zdarzylo sie albo chociaz 3h. po wtore-zaczniesz spac jak mlody bedzie jesc tresciwiej i inne zarelko bo nie bedzie sie tyle domagac. musisz sie oderwac. MUSISZ to zrobic i przede wszystkim zrobic to dla samej siebie.buziorki ci sle:*

IDA nie rozumiem właśnie co niektórzy lekarze mają do fridy (na codzień oczywiście jej nie używam i kupiłam jak miały dostał pierwszego kataru, o 3 w nocy w aptece 24h), ale gdybym jej nie używała wtedy to przecież dziecię by się męczyło i spać nie mogło.
a co do nauczania to nie mam co przypominać, bo chyba nie mówiłam(i chyba na razie tak zostanie;-) ), ale w każdym razie wcale nie jest łatwo o pracę... mogę uczyć dwóch przedmiotów, z jednym z nich ciężko o zatrudnienie, a z drugim znowu 1/2 etatu to ciężko znaleźć, bo raczej szukają na etat.
FROGG dzięki!
ANIAWA właśnie w tym programie mi kazali tak zaznaczyć, na picie tego nie ma, a tłumaczenia to i ja nie lubię, jeszcze w urzędach... więc mam nadzieję, że jak zwykle spokojnie wypełnię, wyślę i będzie OK. a masz jakiś fajny programik z netu? bo ja co jakiś ściągnę to od razu jest wpisane z góry gdzie przekażą 1%, a chciałam wpisać swoje
ONESMILE super, że odżywasz :-) baw się dobrze :-)
SUGAR ja też do łazienki biorę netbooka, na samochodach się nie znam, ale tata też mi mówił, że coś tam się powinno zmieniać, żeby potem silnika zmieniać nie trzeba było
sTRIP wagą to się nie martw, nadrobisz, ale o odstawieniu od piersi pomyśl serio, ja rozumiem, że będzie bolało, ale wydaje mi się, że u Was to konieczność!!! bo się wykończysz, a przecież nie o to chodzi!

ja tylko napiszę, że moje dziecię to jakby wiedziało, że się zegarek przestawiło...
no i że wczoraj zrobiłam sobie kąpiel w ciągu dnia przy świecach po czym sobie przypomniałam, że przecież mam okno w łazience i jest w niej całkiem jasno :-D
chciałam coś jeszcze napisać o sobie, ale zapomniałam co ;-/ może to i lepiej, bo nudy u mnie w sumie.

NAT - to niech Twoje dziecię mojego Alutka nauczy godzin zegarowych, bo u nas dalej cyrki w tym temacie odchodzą :/ a ogólnie to tak sobie ostatnio o Tobie myślałam i w sumie doszłam do wniosku, że dużo piszesz ale mało o sobie;) powiedziałabym nawet bardzo mało. To już o mnie "przyczajonym tygrysie" więcej wiadomo :D

co do uzaleznień to ja mam lepiej - Wy bierzecie BB do WC a mi się BB po nocach śni (3 noce pod rząd o naszym forum śniłam tylko dokładnie nie wiem o czym :/)
boszz na mózg mi się już coś rzuca dosłownie.

SUGAR patrze na twoj suwaczek ze 11 kilo do konca : to ile chcesz wazyc? bo pisalas mi ze wazysz 100 czy ponad -serio czy dla jaj??? bo az mi ciezko uwierzyc jak widze twoje fotki??

MAKUC ja tez jestem bb-zboczek i to samo mam, snie ze stukam wk lawisze, ze czytam posty, wasze pseudo przeskakuja mi przed oczami, a juz przegieciem jest bo w ciagu dnia jak cos robie lub cos sie zdarzy to mysle od razu-musze to napisac na bb:))))

no to chyba przestanę słodzić bo jeszcze za bardzo w piórka obrośniesz i nam gdzieś odfruniesz ;-):-p
primo, ja nielot typowy jezdem
secundo, nawet jakbym nielotem nie była to jestem za leniwa
tertio, nawet jakbym nielotem typowym nie była i nie była za leniwa to ja ZA BARDZO UZALEŻNIONA OD WAS JEZDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ida uwielbiam Cie czytac hehe, zawsze człowiek zieje jak Cie czyta
Ja dzis mialam jakis dzien lenia. Nic kompletnie nie robilam. ehhhhhhhhhhhhhhh chyba nie mam nic ciekawego dzis po napisania :(
To uprzedź jak najesz się czosnku albo cebuli to wyluzuję z moim czarnym humorem żebyś na męża za bardzo nie ziała:-D:******
a ja robieniu "lenia" lubię czytać bardzo!!!!!!!! stare czasy mi sie przypominają:nerd:

co ja miałam napisać???
aha,
Alka to chyba z tesknoty za teściową poduszki moczy że jeszcze tu sie nie melduje wieczorową porą:rofl2:no chyba że frustrację po weekendzie na małżu wyładowuje:-D(Aluś, :***)
doris, miałaś jeszcze tu do nas wpaść!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(
NA SERIO PYTAM: GDZIE JEST MAGNOLIA I JEJ KAROLA?!?!?!?!?!?! ma ktoś kontakta do nich?????????????
monia obiecywała sie odezwać, ale musimy jej wybaczyć bo zajęta jest pogłębianiem wiedzy:-)wybaczamy?;-)
idę do męża, bat ajl bi bek:-Dchyba:rofl2:

reklama
Idę spac, jak na mnie to bardzo wcześnie :-) Mąż szoruje łazienkę, taka jego dola, albo działka do obróbki.

Z ciekawostek. Mąż dziś spotkał naszą koleżankę, której mąż tak skrytykował nasze autko, nie znając ani marki, ani nic... ona się pyta czy się spotkamy jutro, na co mąż, że ja do południa jestem umówiona z koleżanką, a po południu znajomi przychodzą, tak więc sorry :-) Spytała- i jak tam, fajne to Wasze auto? Na co mąż odparł- tak. A ona- mój mąż jest tu i tu, możesz podejśc do niego pogadac- na co mój mąż jej powiedział- że on sobie już zdanie o jej mężu wyrobił i ma u niego wielkiego minusa, po tym jak dowiedział się, co tamten na nasz samochód wygadywał, nie widząc go na oczy... dumna jestem z Niego :-) bo on taki milczek raczej ;-)

Dobrej i spokojnej nocki Dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry