IDA nie rozumiem właśnie co niektórzy lekarze mają do fridy (na codzień oczywiście jej nie używam i kupiłam jak miały dostał pierwszego kataru, o 3 w nocy w aptece 24h), ale gdybym jej nie używała wtedy to przecież dziecię by się męczyło i spać nie mogło.
a co do nauczania to nie mam co przypominać, bo chyba nie mówiłam(i chyba na razie tak zostanie;-) ), ale w każdym razie wcale nie jest łatwo o pracę... mogę uczyć dwóch przedmiotów, z jednym z nich ciężko o zatrudnienie, a z drugim znowu 1/2 etatu to ciężko znaleźć, bo raczej szukają na etat.
FROGG dzięki!
ANIAWA właśnie w tym programie mi kazali tak zaznaczyć, na picie tego nie ma, a tłumaczenia to i ja nie lubię, jeszcze w urzędach... więc mam nadzieję, że jak zwykle spokojnie wypełnię, wyślę i będzie OK. a masz jakiś fajny programik z netu? bo ja co jakiś ściągnę to od razu jest wpisane z góry gdzie przekażą 1%, a chciałam wpisać swoje
ONESMILE super, że odżywasz :-) baw się dobrze :-)
SUGAR ja też do łazienki biorę netbooka, na samochodach się nie znam, ale tata też mi mówił, że coś tam się powinno zmieniać, żeby potem silnika zmieniać nie trzeba było
sTRIP wagą to się nie martw, nadrobisz, ale o odstawieniu od piersi pomyśl serio, ja rozumiem, że będzie bolało, ale wydaje mi się, że u Was to konieczność!!! bo się wykończysz, a przecież nie o to chodzi!
ja tylko napiszę, że moje dziecię to jakby wiedziało, że się zegarek przestawiło...
no i że wczoraj zrobiłam sobie kąpiel w ciągu dnia przy świecach po czym sobie przypomniałam, że przecież mam okno w łazience i jest w niej całkiem jasno

chciałam coś jeszcze napisać o sobie, ale zapomniałam co ;-/ może to i lepiej, bo nudy u mnie w sumie.