Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ida ja Cie po prostu I LOVE ;-)ty to mi zawsze humorek poprawisz :-) co o telefonu to zapraszam nie ma problemu, służę pomocą, a raczej mój małżyk już dziś konsultowaliśmy ćwiczenia dla pewnej mamuśkiA co do katarku i fridy, gdyby nie ona to młody chyba by się tymi glucikami poddusił, musze mu od czasu do czasu ściągnąć, max 3 razy w ciągu dnia.
cała przyjemność po mojej stronie:-)IDA- i love you))))))))))))) jak czytam twoje posty to pluje na hektary
))

ja was też lofffffffffciam
tak, to już patologiaMąż lula króla Artura. A ja siedzę w kibelku i klikam do Was- czy to już patologia?
niech żyją takie zboczenia

Może nie są na mleku krowim? A przynajmniej byc nie powinny?
Podobno rozrząd zawsze się powinno wymieniac po poprzednim właścicielu?! Lepiej wydac kilka stówek niż potem silnik wymieniac ;-)
Mąż lula króla Artura. A ja siedzę w kibelku i klikam do Was- czy to już patologia?

to powiem ci ze ja za kazdym razem chudne minimum 8 kilo. raz schudlam 6 ale tylko dlatego ze miedzy posilkami zarlam krakersy albo jablka.Dziulka,Czarodziejka[/B] ja kopenhaska przechodzilam 2 razy i chyba tylko za 1 byly efekty, ale ja na niej baaaaaaardzo malo chudlam w porownaniu z wyrzeczeniem. Jendak za Was trzymam kciuki dacie rade
(
SUGAREK- to sie nazywa dieta kopenhaska-wklepac w google. oczyszcza organizm porpawia metabolizm bardzo dobrze sie czuje po niej a wada jest ze malo sie je (500 kalorii chyba wychodzi na dzien w porywach) a zaleta ze nie stoisz przy garach pol dnia zeby zrobic jeden posilek.Dziulka a co to za dieta?
Kurczaki, a może i ja się przyłączę oficjalnie?
Deklaruję dietę od jutra niskokaloryczną i niskowęglowodanową. A co?!!!
Look at my suwaczek :-)