reklama
cass
Fanka BB :)
Melduję się. Poznań zaliczony, pierwsze wyniki w piątek, pozostałe za 2 miesiące. Więc jeszcze nie wiem co i jak. Zuza wróciła do przedszkola więc miałam chwilę dla siebie-czytajcie mogłam w końcu trochę posprzątać. Doła mam dalej, Maja pluje wszystkim poza cyckiem, dzisiaj miała głodówkę od 7.30, co godzinę wciąga pierwsze 30 ml z butli a potem pluje, idę ją nakarmić cyckiem bo przecież padnie mi zgłodu. Już nie wiem co robić, czy powinnam ją jeszcze przegłodzić? nie mam serca...
dorisday2512
natolin a wiesz, nabawilam sie jakiegos pryszcza na nosie - tak mi sie wydawalo 2 lata temu , ale do dzis nie chce to pieronstwo mnie opuscic i bylam z tym u lekarza. Podobno to jakies naczynko i trzeba to hmmn no wlasnie jeszcze nie wim czy bedzie to zabieg koagulacji czy krioterapii.
cass no cos za dobre to mleczko masz skoro |Maja nie chce nic innego. Oby jednak w koncu zechciała urozmaicic sobie diete.
cass no cos za dobre to mleczko masz skoro |Maja nie chce nic innego. Oby jednak w koncu zechciała urozmaicic sobie diete.
dawidowe
Heh juz w domku. Szlafroka nie było. POszalałam w hipermarkecie i kupiłam sobie 4 bluzki i dwie pary butów. Praca idzie co czas zaczac wgldac po ludzku. Kupiłam sobie trampki na obcasie w kolorze srebrnym ;-) jeszcze był jedne fajne ale juz przesada. jeszcze musze kupic bielizne i spodnie i bedzie ok. Kasy wydałam sporo ale najwyzej bnie bede wydawac na tłusta dupcie. Musze sie odgruzowac i wrocic do wygladu ludzkiego makijaz. włoski itp. No i z tydzien i dieta.
monimoni tutaj to chyba trzeba dokładnie przeczytac umowe i wszystko co małym drukiem i powinni wykazac koszty oraz wczesniejszy kosztorys. Moze oni maja w umowie ze jak sie nie wyrobia to problem lokatora a jak nie to prawnik i do sadu.
E-lona mnie sie nakładała opieka z urlopem i wyszłam na tym chusteczkowo.
doris dobrze ze masz jedna chorobe za soba i przeszło łagodnie
mała mi gratuluje 6 to jz poważny wiek ;-)
cambria gratuluje. Ja ciagle czekam i nic nic nic
Zaczynam sie zastanawiac jak jutro ubrac mała na spacer. Ma byc cieplej niz dzis. Wydawało mi sie ze małą za grubo ubrałam choc spocona nie była.
monimoni tutaj to chyba trzeba dokładnie przeczytac umowe i wszystko co małym drukiem i powinni wykazac koszty oraz wczesniejszy kosztorys. Moze oni maja w umowie ze jak sie nie wyrobia to problem lokatora a jak nie to prawnik i do sadu.
Zaczynam sie zastanawiac jak jutro ubrac mała na spacer. Ma byc cieplej niz dzis. Wydawało mi sie ze małą za grubo ubrałam choc spocona nie była.
Dorisday, Sarisa, Efa, Dawidowe dziękuję Wam jesteście kochane.
No więc tak:
Byliśmy i w mieszkaniu i w tym biurze nieruchomości. Dogadaliśmy się ponieważ nam zależy na tym mieszkaniu a im na sprzedaży. Oni nie biorą swojego procentu (2000zł) w zamian za brak mebli kuchennych. Całą resztę zrobią. Także jutro podpisujemy umowę kredytową z bankiem a w piątek akt notarialny. Najpóźniej 15 kwietnia mieszkanie jest do odbioru
Czarodziejka zdrowia!
Doris coś nie doczytałam, co to za zabieg? i powodzenia na kontroli Synia.
Dawidowe a jak ubierasz małą? ja też mam wrażenie, że ją za ciepło ubieram:/
No więc tak:
Byliśmy i w mieszkaniu i w tym biurze nieruchomości. Dogadaliśmy się ponieważ nam zależy na tym mieszkaniu a im na sprzedaży. Oni nie biorą swojego procentu (2000zł) w zamian za brak mebli kuchennych. Całą resztę zrobią. Także jutro podpisujemy umowę kredytową z bankiem a w piątek akt notarialny. Najpóźniej 15 kwietnia mieszkanie jest do odbioru
Czarodziejka zdrowia!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
cambria gratulujemy zębolka :-) !
czarodziejko przytulam :*
Monimoni jeju co za idoci... :-( bidulko przytulam!
edit: fajnie że sie wyjaśniło ale i tak to idioci ;-)
E-lona super że sie wyjaśniło z tym L4
Dorisku to bedę mocno ściskać kciuki za jutro! daj koniecznie znać jak już będziesz po ( bo ciężko gotować jedną ręką) ;-)
spacerek był cudowny wyłaziłyśmy sie 2 godzinki. Było cieplutko młoda miała rajstopki, dżinsy, skarecioszki, a na górze bodziaka + kaftanik + bluze polarkową + bawełnianą czapeczkę. Założyłam jeszcze kurtke z misia ale mała sie czerwona zrobiła więc zdjęliśmy, za to okryłam cienkim kocykiem..przysiadłam na ławce, książka w rękę, młoda śpi..podeszła do nas jakaś mamusia z wózkiem i bez ceregieli : "o matko, ale temu pani dziecku pewnie tak zimno!"
więc ja jej grzecznie że gdyby było zimno to by tak smacznie nie zasnęła. "No ja nie wiem zeby tak dziecko wychładzać" patrze w jej wózek a tam dziecia ledwo widać - pikowany kombinezon, koc i wełniana czapa..dziecie całe czerwone..normalnie masakra. A ta dalej swoje: niech je pani chociaż czymś jeszcze przykryje" więc ja jej: mojej nie potrzeba ale mysle że pani dziecku zdecydowanie za zimno przydałby mi sie jeszcze jeden kocyk i posmarowanie buzi kremem ochronnym przed mrozem" poprawiła kocyk swemu dzieciowi i poszła sobie, ufffff :-)
czarodziejko przytulam :*
Monimoni jeju co za idoci... :-( bidulko przytulam!
edit: fajnie że sie wyjaśniło ale i tak to idioci ;-)
E-lona super że sie wyjaśniło z tym L4
Dorisku to bedę mocno ściskać kciuki za jutro! daj koniecznie znać jak już będziesz po ( bo ciężko gotować jedną ręką) ;-)
spacerek był cudowny wyłaziłyśmy sie 2 godzinki. Było cieplutko młoda miała rajstopki, dżinsy, skarecioszki, a na górze bodziaka + kaftanik + bluze polarkową + bawełnianą czapeczkę. Założyłam jeszcze kurtke z misia ale mała sie czerwona zrobiła więc zdjęliśmy, za to okryłam cienkim kocykiem..przysiadłam na ławce, książka w rękę, młoda śpi..podeszła do nas jakaś mamusia z wózkiem i bez ceregieli : "o matko, ale temu pani dziecku pewnie tak zimno!"

dorisday2512
Heh juz w domku. Szlafroka nie było. POszalałam w hipermarkecie i kupiłam sobie 4 bluzki i dwie pary butów. Praca idzie co czas zaczac wgldac po ludzku. Kupiłam sobie trampki na obcasie w kolorze srebrnym ;-) jeszcze był jedne fajne ale juz przesada. jeszcze musze kupic bielizne i spodnie i bedzie ok. Kasy wydałam sporo ale najwyzej bnie bede wydawac na tłusta dupcie. Musze sie odgruzowac i wrocic do wygladu ludzkiego makijaz. włoski itp. No i z tydzien i dieta.
super ,ze poszalałas z zakupami. Ja to uwielbiam zakupy i zawzse wprowadzają mnie w swietny nastrój :-)
A co do ubioru to najlepiej na cebulkę , co by mozna bylo zdjąć jakby bylo za ciepło. Np. body długi rękaw , bluza zapinana i bezrekawnik no i wtedy łatwo pozbyc się nadmiaru ;-)
Dorisday, Sarisa, Efa, Dawidowe dziękuję Wam jesteście kochane.
No więc tak:
Czarodziejka zdrowia!
nooo takie wiesci to ja rozumiem. Fajnie , ze pomimo komplikacji wszystko idzie ładnie do przodu a 15-ty kwiecien juz tuż tuż!!! :-)
A zabieg?! - a to usuniecie jakiegoś naczynka/znamionka. Chyba nic powaznego. Modlę się tylko ,zeby blizny duzej nie było , bo jak ja sie bedę ludziom pokazywac? :-( a tyle juz siedzę w domu z tym moim synkiem .
reklama
dorisday2512
monimoni ja Cię doskonale rozumiem , bo kiedys tez mialam taką sytuację i mieszkałam z tesciami i pomimo iż byli kochani marzyłam o swoim własnym , wymarzonym mieszkanku . Takze bardzo kibicuję Tobie i innym , które robią wszystko ,zeby byc na swoim. To jest zupełnie inne zycie . Szkoda ,ze w Polsce niestety mało kogo stac na własny kąt bez kredytu ... no ale to juz inna historia.
Trzymam kciuki zeby juz teraz wszystko bylo jak trzeba!!!
Trzymam kciuki zeby juz teraz wszystko bylo jak trzeba!!!