reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
happybetko nocka posrana doślownie... budził się co pół h wiercił non stop... aż się popłakałam nad ranem i mówię, proszę choć spać bo wstal po 4, a on się śmieje, zamknęłam oczy to zaczał mnie okładać po twarzy;-) i tak do 6.40 sie bujaliśmy, aż usnął na.... pół h.... teraz juz od 7.30 buszuje znów jeszcze z godzinka i pójdzie spać na chwilkę... a przed 12 na spacer, bo sfiksuję. Głowa mi pęka, zasypiam na stojąco. A ta gadzina, nie chce kupsztala walnąć, dlatego też, aż tak źle śpi. Wiem, bo nie załatwiłsię do końca i teraz trzyma to kupsko w tyłku zamiast wypchnąc. A takie paskudne zielone, coś zjeść musiałam. BOŻE kiedy ja się wyśpię chociaż 4 h ciągiem!!!
aaa i efcia co się dzieje kochana!!!
aaa i efcia co się dzieje kochana!!!
Strip,kochana...i u nas nie jest różowo z tymi nockami,ale u ciebie to to masakra jakaś...Przytulam baaaardzo mocno...:****może połóż się teraz z nim i oboje się zdrzemniecie?
Efa,gratki dla Olusia
)))**** i przytulaski dla Ciebie.
Roxannka,jeśli przeoczyłam "5" Patryczka,to bardzo,bardzo przepraszam
.wycałuj go ode mnie:****
Sariska,a ja melduję,że jako druga
.
IDA!!!!Ty sobie nie myśl,że jak nie pisze,że tęsknię,to nie tęsknię!Sama wiesz,jak to nieraz jest, jak człowiek wpadnie na bb,chce tyle napisac,a tu dziecię ...RYYYYYK!
Efa,gratki dla Olusia
Roxannka,jeśli przeoczyłam "5" Patryczka,to bardzo,bardzo przepraszam

Sariska,a ja melduję,że jako druga
IDA!!!!Ty sobie nie myśl,że jak nie pisze,że tęsknię,to nie tęsknię!Sama wiesz,jak to nieraz jest, jak człowiek wpadnie na bb,chce tyle napisac,a tu dziecię ...RYYYYYK!
emiliab
Witajcie!
mamaagusi urodzinkowe wszystkiego najlepszego!!!!!
Efa niech humor ci poprawi cudowne 6 miesięcy Twojego Olusia,które już za wami! Gratulacje:-)
Kania,happybeti super,że nocki już lepsze
strip a tobie kochana współczuję nocek:-(
natolin myślę o tobie...
U nas nocka jak zwykle,czyli przespana cała
mamaagusi urodzinkowe wszystkiego najlepszego!!!!!

Efa niech humor ci poprawi cudowne 6 miesięcy Twojego Olusia,które już za wami! Gratulacje:-)
Kania,happybeti super,że nocki już lepsze

strip a tobie kochana współczuję nocek:-(
natolin myślę o tobie...
U nas nocka jak zwykle,czyli przespana cała

sugar_and_spice
matka Króla
Dzień dobry, od rana walczyłam z oprogramowaniem, a teraz mykam na rower :-)
makuc
Witam z rana.
Słonka w Lbn brak, pada deszcz, Młoda pokasłuje i jakaś taka niewyraźna jest, więc pewnie ją choróbsko jakieś rozkłada (tfu, tfu, tfu), mnie boli głowizna i w ogóle jakoś tak smętnie się czuję
Wszystkiego co napisałyście od wczoraj pewnie nie dałam rady nadrobić ale z tego co przeczytałam to:
MAMAAGUSI – wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin
NATOLIN – oby ta wysypka szybko zeszła. Może rzeczywiście calcium w pewnym stopniu ją załagodzi?
ANCZE – piosenka wymiata. A co do córki tej koleżanki to ech.. bez komentarza.
DAWIDOWE – no, no nic tylko pozazdrościć takiego dnia piękności! Mężuś padnie jak Cię przez skypea zobacz i na skrzydłach miłości do Pl przyleci! A przyjaciół ja już dawno wymieniłam: właśnie z tych powodów, które opisałaś…
EFA - :******** i suwaczkowi gratulacje!

MONIMONI – ekm
Teściowa się „spisała” widzę? Chyba powinnaś jej instrukcję obsługi Waszej córy napisać i dać w prezencie. bosz…..
STRIP – odpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałaś Dziulencji
zresztą u nas jest podobnie jak u Ciebie z tym jedzeniem. Alicja zjada max ½ słoiczka obiadku i przy dobrych wiatrach ¾ słoiczka deserku. Jak nie ma ochoty na coś to najzwyczajniej olewam sprawę i na siłę jej nie karmię, bo po co?
a nocki współczuję 
Słonka w Lbn brak, pada deszcz, Młoda pokasłuje i jakaś taka niewyraźna jest, więc pewnie ją choróbsko jakieś rozkłada (tfu, tfu, tfu), mnie boli głowizna i w ogóle jakoś tak smętnie się czuję

Wszystkiego co napisałyście od wczoraj pewnie nie dałam rady nadrobić ale z tego co przeczytałam to:
MAMAAGUSI – wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin
NATOLIN – oby ta wysypka szybko zeszła. Może rzeczywiście calcium w pewnym stopniu ją załagodzi?
ANCZE – piosenka wymiata. A co do córki tej koleżanki to ech.. bez komentarza.
DAWIDOWE – no, no nic tylko pozazdrościć takiego dnia piękności! Mężuś padnie jak Cię przez skypea zobacz i na skrzydłach miłości do Pl przyleci! A przyjaciół ja już dawno wymieniłam: właśnie z tych powodów, które opisałaś…
EFA - :******** i suwaczkowi gratulacje!

MONIMONI – ekm

STRIP – odpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałaś Dziulencji
a moja o 22:30 zjadła uwaga... 200 ml kaszki!!!!!!!!!!!!!!!! i wstała o 2 zjadłą jeszcze 90 i później co godzinę się budziła żeby ją z brzucha na plecy obrócićU nas od północy do 5 bez pobudek![]()

efa moje wielkie gratulacje dla was!!!!!
reklama
natolin
podpisuję się pod tym co napisała STRIP dla DZIULECZKI o karmieniu
KANIA dzięki, że pytasz, chyba lepiej, chociaż te krosty mnie martwią... a co do jedzenia to nie chcę w tej chwili mu wprowadzać, bo wygląda tak, że nie poznam czy coś go nie uczula.
jasne, że się martwię czy mu czegoś nie będzie brakowało, ale co zrobić :-(
STRIP normalnie mi się płakać chce jak czytam co Ty przeżywasz :-(
EMILIAB miło mi się zrobiło, że o mnie myślisz :-)
MAKUC to słoneczka Wam życzę i nie chorujcie!
u mnie nocka w sumie OK, ale już chyba nie wrócą te nocy, kiedy całe można było przespać, bo obracanie się brzuch i jęki z tego powodu to już standard ;-)
ale za to rano dospaliśmy jeszcze jakoś do 8:35 i śniadanie dopiero o 9 zjadł po tej wieczornej o 20.
KANIA dzięki, że pytasz, chyba lepiej, chociaż te krosty mnie martwią... a co do jedzenia to nie chcę w tej chwili mu wprowadzać, bo wygląda tak, że nie poznam czy coś go nie uczula.
jasne, że się martwię czy mu czegoś nie będzie brakowało, ale co zrobić :-(
STRIP normalnie mi się płakać chce jak czytam co Ty przeżywasz :-(
EMILIAB miło mi się zrobiło, że o mnie myślisz :-)
MAKUC to słoneczka Wam życzę i nie chorujcie!
u mnie nocka w sumie OK, ale już chyba nie wrócą te nocy, kiedy całe można było przespać, bo obracanie się brzuch i jęki z tego powodu to już standard ;-)
ale za to rano dospaliśmy jeszcze jakoś do 8:35 i śniadanie dopiero o 9 zjadł po tej wieczornej o 20.