reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kroma a jakos spać nie mogłam dzisiaj mam Mai złe bo nie rzut mną jestem
Happy mam długie ciężkie i w dużej ilości włosy i czesze je tak jak mówisz ale to i tak nic niedaje gdybym czesala je od góry godzinę musiałabym dołożyć
Doris takie imprezy od niechcenia są najlepsze fajnie ze u was wszystko dobrze
Kania:-(
Makuc u mnie jest tak samo czasem to myśle ze dzieci mi na złość robią nawet jak tatuś wstaje do nich to śpią i śpią
Elona zdrowia dla was
Ragna witaj masz takie same dylematy jak ja kiedyś ale będzie dobrze bo dziewczyny są super
Nat niewiem co się stało ale ktoś mądry powiedział ze czas leczy rany

To tyle narazie bo Kubuś wstał powiem wam tylko ze całkowicie odmówił jedzenia czegokolwiek już niewiem co wymyślać zeby zjadł do tego pic tez niechce jak nie urok to sr....

reklama
WIOLI a może on tak jeszcze to szczepienie odchorowuje?

ale pustki :szok: wtedy kiedy mam czas to oczywiście Was niet :eek::confused2::-( jakos o dziwo wszystko dzisiaj po mojej myśli idzie. ciekawe tylko co się sp.ndzieli bo przecież nigdy za dobrze być nie może. A i musze pochwalić mojego D. :-D chłopina sam kotlety mielone zrobił i wogole cały obiad pinknie na talerzu mi podał. A teraz jeszcze się z Alutkiem bawi, żebym ja spokojnie mogła swoje zaległości pracownicze nadrabiać.

Maqc widocznie szef tak znosi Twoje "rządzenie",bo ceni Twą nieprzeciątną inteligencję,niezwykła madrośc tudziez wybitne zdolności predagogiczne,dlatego siedzi cicho,by tak dobry współpracownik mu sie nie zbuntował.A to wino,co tak pokornie składa w darze przychodząc do Cię?Ja tam sie nie dziwię:-p:-D
Czarodziejka- nocki to ostatnio przynajmniej połowa z nas ma do bani:///...
A o Laurce tez pomyślałam w pewnej chwili,że to po szczepieniu może być goraczka,ale potem napisała ,że katar się zaczyan i boi si o oskrzela...czekam na wieści,Dawidowe:***
mamaagusi- znów pogrom na egzaminie...no,masakra...dobrze,ze 2 terminy są jeszcze....
wioli- myslę jak maqc,że to jeszcze po szczepieniu byc moze:-(.
ragna-no,to długo się wahałaś;-).ale fajnie,że posłuchałaś mnie i wreszcie się na "coming -out" zdecydowałaś:-D:-p.A skoro nas podczytywałas,to pewnie wiesz,co i jak u nas:tak:.
Myslałam,że po weekendzie Olena się odezwie....
Elona zdrówka dla Laury...:****
Mam nadzieje,ze Oliwka już nie będzie wymiotowac...biedna...:-:)***

...a ja znów zapomniałam isć do przychodni:eek::no:tak mnie ta ładna pogoda wiosenna chyba oszołomiła:eek:.a serio to wszystko przez gorące bułeczki,które kupiłam po drodze i chciała Maksiowi jeszcze ciepłe przynieść...Może jeszcze teraz zdąze- jak znów nie zapomnę:cool::no:

wpadam narazie póki nie usmie niuni. My już po lekarzu i co angina ropna i antybiotyki. Ide narazie się załamać. A objawy tylko ta niewielka gorączka to i mało kto by poszedł do lekarza.:no:

dawidowe...:-:)-:)-:)no:tulam...dobrze,że ty taka juz wyczulona na to jesteś...:***
ragna teraz zauwazyłam,jaki dzis masz ładny "jedynkowy" suwaczek:tak:

Ostatnia edycja:
makuc nie dość że wyspała się w 16 minut to jeszcze jej starczyło na cały dzień.

happy i dlatego raczej nie kłade się z nią bo po takich 16 minutach nie dość że jestem bardziej zmeczona to jeszcze rozdrażniona
A do lekarza lepiej idz bo zdrowa mama to szcześliwe i zdrowe dziecko.

mamaagusi to nie dobre wieści i co teraz dalej z Michałem?

Ragna witaj wsród samych fajnych babeczek i mamusiek. Chwila czasu i będziesz jędna z nas. Jednak najpierw musimy cię poznać. To może się dogadasz z naszą sheeney

E-lona generalnie ona śpiewa jakieś ululanki ;-)

Czarodziejka może teściowa miła bo wcześniej się w głowe udeżyła i do przybycia jej oszołomienie nie przeszło. No i gorączka niesety nie okazała się poszczepienna tylko anginowa ;-(

Wkońcu nastąpiło zmęczenie materiału i przysneła prawie na siedzaco. Na śpiocha jej pieluche zmieniałam i pędem robiłam flache. Zjadła połowe i śpi. Ciesze że przynajmniej wczesniej jej wszystkie lekarstwa podała :antybiotyk, osłone, inhalacje sterydową, zyrtec, sól morską, tamtum werde. Chyba skoćze trzeci kierunek i pójde na pediatrie albo otworze apteke bo na początek będe miała duzo leków na pułki.
Dobrze że ona to dzielnie znosi.

A teraz ide coś zjeść bo sobie przypomniałam że nic nie jadłam.

A ja nawet nie zwróciłam uwagi na to, jak wygląda dziś mój suwaczek:) Faktycznie, jedynkowy. W ogóle udało nam się z datą urodzenia, bo Hanka ma 20.10.2010:)

hmmm wszystkie skaczą z mężami to żadnej nie ma.
To ide obejrzeć listy do m bo jak prawdziwa patriotka nie lubie polskich filmów ani polskiej muzyki. Stare typy pan wołodyjowski kocham ale z tych nowych to tylko lejdis i śniadanie do łózka. Zobacze listy do m i wyjzd inegracyjny.

wpadam narazie póki nie usmie niuni. My już po lekarzu i co angina ropna i antybiotyki. Ide narazie się załamać. A objawy tylko ta niewielka gorączka to i mało kto by poszedł do lekarza.:no:

Dawidowe, współczuję anginy :( Dziadostwo... Hania jak miała jakieś osiem miesięcy to miała zapalenia gardła i też antybiotyk. Pamiętam ten koszmar... Wielkie niejedzenie i niepicie. Trzymam kciuki, by Laura szybko wróciła do zdrowia.

reklama
Makuc happy mam taka nadzieje ze to po szczepionce i ze wkoncu wszystko wróci do normy teraz wypił z wielkim trudem 60mleka
Dawidowe angina to straszne cholerstwo dobrze ze jesteś już wyczulona i szybko poszlas do lekarza zdrowka dla laury

Dzisiaj mam słodki dzień tzn pochlaniam wszystko co słodkie :tak:

Do góry