reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej
wpadam się tylko przywitać,my dotarliśmy do domu,teraz mam mase prania i końca nie widzę a później prasowanie no i jeszcze basen dzisiaj także może wieczorem trochę poczytam.na wakacjach jak zawsze fajnie,trochę krótko:-p bo ja to bym mogła z miesiąc posiedzieć jeszcze w ciepłym.najważniejsze (a czego sie najbardziej obawialam) to że lot BOrysek przetrwał dzielnie,polowe spał także minęło dobrze.

renatka-czekamy:tak:
makuc-Amelka tez taka "zdolna" jak Laura:cool::crazy:- potrafi wstac silna zwarta gotowa po takiej drzemce i rób co chcesz:crazy::no:
My zaraz na spacerek- jest słonko i ,o dziwo,już nie wieje.wstała późno,to sie wszystko przesunęło:cool:.
Fatalnie się czuję,już tabletka wzięta...:crazy:Ide się zapisac do doktorka w związku z tymi receptami,to jak nie przejdzie do tego czasu,to cos może mi zapisze,bo nie lubie tak się czuć:no:

Hej dziewczyny,
Już od bardzo dłuuugiego czasu mam ochotę się do Was przyłączyć, ale jakoś tak odwagi mi brakowało. Zostałam jednak zachęcona przez Happybeti na innym z forów i cóż, spróbuję. Być może nie uda mi się już do Was wkręcić, ale jak nie spróbuję, to się nie przekonam:) Przyznam, że podczytuję Was od dawien dawna, bo jakoś od marca 2010, jak jeszcze wszystkie byłyśmy w mało zaawansowanej ciąży.
Mam córeczkę Hanię, słodkiego, energicznego urwisa. Mieszkamy z mężem w Krakowie i niestety nie mamy tutaj żadnej rodziny, a przyjaciół też na lekarstwo, więc może forum pozwoli mi uzyskać choć namiastkę towarzystwa, którego mi bardzo brakuje. Jestem po studiach filologicznych, jak kilka innych dziewczyn na forum. Właśnie przedłużyłam wychowawczy, bo, choć tęsknię za pracą, jakoś boję się oddać Małą do klubu malucha. Wiem, że na dobre by jej to wyszło, bo towarzystwo innych dzieci wskazane, ale obawiam się, że ciężko to zniesie. Postanowiłam spróbować zapisać ją od marca, chyba że znów spękam... Póki co siedzimy razem w domu.

Witaj Ragna :-)

Oliwia śpi po raz drugi... dwie drzemki w ciągu kilku godzin, szok !!!
Podczytuję Was, ale póki co nie mam za bardzo czasu aby każdej z Was osobna coś naskrobać, bo praca mnie goni...

Ostatnia edycja:
Ragna witaj. Pewnie zauważyłaś, że tu kilka mamusiek z Krakowa to może w realu będziecie na spacerkach się spotykać. Fajnie, że do nas dołączyłaś.
Renata czekamy na fotki.
Dawidowe a przynajmniej jakieś hity na czasie śpiewała?;-)
Happy zdrówka.

Moja nie lepsza jeśli chodzi o drzemkę dzisiaj. Po 30 min wstała, ale na drugą ją jeszcze dziś położę.

reklama
Dzięki za miłe przywitanie:) No rzeczywiście fajnie byłoby poznać jakieś mamy z Krakowa. Generalnie jestem Ślązaczką na emigracji:)

Do góry