reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mamaagusi- cos jej się śni?Amelka nieraz tez tak miewała:-(.to pobądź z nami,może wreszcie mocniej przyśnie:*
makuc- tok myslenia może byc taki:szyba-okno- swiat za oknem-spacerek;-)
3.00 tez jest motywacją do postów,ale z reguły jak się budzi o tej porze,to trochę czasu mija,zanim ją skłonię do ponownego zaśnięcia:/
U nas ostatnio nowe slowo to "goń",co oznacza ogień- zafascynowana jest nim,piecem itp.Wczoraj,jak rozpalałm,przybiegła ze zgniecioną gazetą:szok: i mi daje,bym włozyła do pieca.Pochwaliłam,poziękowałam,to...wróciła z lalą:eek:

dziewczęta nie jesteście same na bb...ja żem też jest i melduje że pije już 3 lampkę wina (a w sumie to szklankę bo kieliszki mi się wszystkie wytukły:szok:a jak jestem w sklepie to zapominam takowych zakupić...)
Miłosz śpi od 20 i jak narazie żadnej pobudki...czyżby ta przebyta gorączka naprawiła mojego syna??!!:eek::sorry:

U nas ostatnio nowe slowo to "goń",co oznacza ogień- zafascynowana jest nim,piecem itp.Wczoraj,jak rozpalałm,przybiegła ze zgniecioną gazetą:szok: i mi daje,bym włozyła do pieca.Pochwaliłam,poziękowałam,to...wróciła z lalą:eek:
:laugh2: Amelka na prezydenta!
o RYSIA jezd :-)
MAMAAGUSI :****

* ale się rozpisałam

Beti to w takim razie musimy zacząć pić razem...ja zapodam kubki do dobrej (ffuuusiastej kaffki)a Ty kieliszki do dobrego winka:-Di dzięki temu będziemy miały cały zastaw....

a u mnie w domu kieliszków/ lampek niet. Ale nie z tego względu, że wytłuczone tylko...nigdy ich nie było. Więc ja chcąc-niechcąc wino ze szklanki tudzież z gwinta pijać muszę :cool2:

rysia- jest to jakas mysl,aczkolwiek kafffkę to lubię puszczalską,a kubeczek do niej ulubiony mam:tak:
'Maqc że co?Że na prezydenta?Bo kukły chce palić???:eek:

A kieliszki dostałam kiedys w prezencie jakims tam ,a ze rzadko używam,to mam;P

reklama
Do góry