reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziewczyny dzięki za kciukasy. Siostra jest już po operacji. Własnie byłam u niej w klinice , bo to minutka drogi od mojej pracy. Poszło błyskawicznie i wszystko w porządku. Teraz tylko czekac na wyniki biopsji. Oby to nie było nic groźnego. Jeszcze raz dzięki!
Ogromnie się cieszę, że już po wszystkim, kciuki za wyniki też trzymać będę.

Ostatnia edycja:
Po nadrobieniu:

E-LONA gratulacje nowego ząbka

IDA spóźnione życzonka Najlepszego !!! Ty nasza Barbórko ;-) A z tym chorym co się go nie kopie to pierwsze słyszę ;-)

ELWIRKA przykro mi ,ze nie dostałaś się do lekarza :(

WIOLI super, ze masz tam tez mamcię i siostrę. Jeśli chodzi o sofę to chciałam jasną z ekoskórki (takamiałam do tej pory) , ale niestety zjeździlam wszystkie sklepy meblowe w mojej okolicy i niestety nic takiego nie znalazłam dlatego wybralismy dwukolorową – boki z białej skórki a środek ciemny materiałowy z białymi przeszyciami. Proste , klasyczne , dość duza powierzchnia spania po rozłożeniu bo 150/200m . Czekam aż przyjedzie do sklepu w czwartek.

RAGNA w kwestii słuzby zdrowia to zgadzam się z Tobą . Zabieraja nam qpe kasy na składki zdrowotne , a jak cos trzeba to i tak płacimy prywatnie. Nonsens!!!

DZIULKA jeśli wystarczyło kliknąć na to +1 przy zdjęciach to zagłosowałam ;-)... o piszesz ,ze jednak głosy nie dochodzą. Przykro mi ale konta na FB nie posiadam. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Leane.

KROMA jak rozmowa poszła??? Przeczytałam ,ze warunki kiepskie. Szkoda. A to miasteczko widziałam w realu i jest suuuuper. Tez kupię je Doriankowi.

KANIA super ,ze fryzjerka do Ciebie przychodzi. Jak wyszła metamorfoza? A co do złobka ,to w koncu puściłas Oliwkę? Ale fantastyczna rocznica... tez taką chcę obchodzić. No ale póki co , my nadal w M3. No i absolutnie nie dopuść żadnej choroby!

CZARODZIEJKA wow 300ml mleka? Mój to 210 nigdy jeszcze nie wypił do końca.

MAMAAGUSI pozostaje mi życzyc Ci sporo sił! Trzymaj się jakos.

ALICJA ehhh choróbsko Cię zbiera??? Musialas chyba bez majtek biegać :p. Zdróweczka.

DAWIDOWE po prostu daj sobie spokój ze sprzątaniem w ciagu dnia. Mam tak samo. Garnki, zabawki , kocyki , ciasteczka ... wszystko porpozrzucane w calym domu. Sprzatam dopiero jak familia usnie, bo inaczej nie ma sensu. Tez nie lubię jak mam wkoło bałagan ,ale tak jak mówisz – syzyfowa praca.

ROXI no to muszę teraz skakać po innych wątkach ,żeby Cię znależć???? Buuuu :-(

IKAA jakie pieski ogląda Lenak na YT? Z tym antywirusem dobre .... teraz wiem ,ze jest najlepszy na internetowe przeciagi ... hehe

NATOLIN no zaskoczyłas mnie tym ciastem. Jak wyszło?

RYSIA super z tym basenem. Cieszę się ,że z Miłkiem bedziecie mieć nowe hobby ;-)

RENATA muszę Ci powiedzieć ,ze jestem bardzo niepocieszona ,ze nie zamiescilas zadnej fotki z wczasów :-(. Faktycznie z tym basenem to trzeba mieć dużo samozaparcia , bo już ciemno i się nie chce ,ale suuuper ,ze Borysek tak już sobie tam radzi. Gratulacje!

EMILIAB a jak się Twój małzuś czuje?

HAPPYBETI Co się stało? Może wejdę na zamknięty i czegoś się dowiem?! Przykro mi ,ze Amelka marudka teraz , oby zębolki wyszly i bylo git.

MAŁA_MI wiem jak się czujesz , ja po kazdym weekendzie jakos tak nie wiem o co kaman na forum i źle mi z tym.... ale najważniejsze ,ze się wraca . Także fajnie ,ze jestes;-)

MAKUC co u Ciebie?

dorisku dziękuję,że pytasz:***. Małż czuje się dość dobrze. Jest co prawda trocę słaby,ale się oszczędza i zdrowo odżywia. Brakuje mu trochę slodyczy,ale od czasu do czasu pozwala sobie na batonika;-).Aaaa,przypomniało mi się. Twój starszak ma dzisiaj imieniny? Jak tak,to wszystkiego najlepszego dla przystojnego Mikołaja:-). A jak nie,to...też wszystkiego najlepszego;-)

Za dwie godziny jadę do mojej psiapsióły-chrzestnej Franka, która zbliża się do finału. Termin porodu ma na 18 grudnia i już się nie może doczekać,kiedy powita Dominika po tej stronie brzucha;-). Ja też czekam na jej synka:-)

Ostatnia edycja:
doriska kciuki zaciśnięte, a kiedy będą te wyniki?
emiliab to miłego spotkania życzę.

Agusia już lepiej, katarki prawie nie ma a i zęby się uspokoiły chyba na chwilę bo dziś już grzeczniejsza jest. więcej nie mam co napisać bo nie mam humoru więc idę się pouczyć póki Agusia śpi. dziękuję wszystkim mamusiom które trzymały kciuki za nasze zdrowie bo poskutkowały.:*

reklama
Do góry