reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka:)
Dziewczyny dzisiaj mam podły nastrój...przeze mnie mogło dojść do tragedii.Na chwile spuściłam Miłosza z oczu i sam wszedł po schodach i nawet nie chce mysleć coby było jakby chciał z nich odrazu zejść (15 stopni w dół a na dole płytki:-().achh szkoda słów na moją głupote i bezmyślność:no:do teraz mam łzy w oczach jak pomyślę coby mogło mu się stać:-(dobrze jednak że czuwał nad nim Anioł Stróż a ja dzięki temu mam najpiękniejszy mikołajkowy prezent czyli zdrowego i całego synka:-)
Dorisku super że już po zabiegu siostry-teraz trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki:tak:aaa i jak już dostaniecie kanapę to koniecznie pochwal się nią na bb:tak:
Natolinko,Beti,Makuc życzę Wam poprawy humorków:tak::-)
Mała_mi ja też cosik wybiłam się z rytmu forum ale cały czas się staram by jednak tu z Wami być:tak:
mamaagusi super że ze zdrówkiem już u Was lepiej:tak:
Emiliab cieszę się że z mężem ok a dzisiaj życzę udanego spotkanka z psiapsiółą:happy:
Alicja zdrówka:tak:

reklama
rysia najwazniejsze ,ze nic się nie stalo!!!! Wiem jednak doskonale co przeżylas , bo bylam w podobnej sytuacji . Aż mi się włos jezył na samą mysl co by bylo. Jestem pewna ,ze ta sytuacja się nie powtórzy i wyjatkowo pilnie będziesz strzegla schodów ;-). Buziaki dla wędrownisia!!!

KANIA super ,ze fryzjerka do Ciebie przychodzi. Jak wyszła metamorfoza? A co do złobka ,to w koncu puściłas Oliwkę? Ale fantastyczna rocznica... tez taką chcę obchodzić. No ale póki co , my nadal w M3. No i absolutnie nie dopuść żadnej choroby!
Za bardzo nie mam kiedy iść do fryzjera, więc mam znajomą co przychodzi, robiłam tylko odrost, nic nowego. Nie, Oliwia nie poszła jeszcze do żłobka. A co do choroby to mnie rozbiera z minuty na minutę...

Emiliab szczęśliwego rozwiązania dla psiapsiółki :-)

Natolin :***

Mamaagusi cieszę się że Aga czuje się już lepiej, a Ty czemu nastroju nie masz?

Rysia :*** najważniejsze, że wszystko jest dobrze !!!

Witam się kochane........
Wybaczcie, ze mnei tyle nie było ale brak czasu......a że malż znowu wyjechał to musiałam się nim nacieszyć te kilka dni :-) i podczytywałam na telu, ale cały czas mi coś przeszkadzało, żeby napisać
Nat,Makuc :* tulam mocno...
Dorisek trzymam kciuki za wyniki u siostry
Dziulka gratki dla Leane za samodzielne kroczki i zagłosowane
Idiusia spóźnione życzonka imieninowe ........wszystkiego naj naj naj :-)
Alicja zdrówka kochana :-)
Elizabenet czytałam z zapartym tchem i strasznie mi przykro, że takie rzeczy Cię spotkały Ty z sercem do kogoś a tu taka zapłata ehhhh
Ragna fajnie, że lubisz pomagać pieskom
E-lona, Mmaagusi gratulację ząbków i nie pamietam u kogo jeszcze wyszły ehhh
Rysia cieszę się , że Miłoszek tak pięknie ze schodami sobie poradził :-)

i to tyle więcej nie napiszę, ale tym razem pamiętam, ale Zuzek wstał tak długo sie zasiedziałam na zamknietym :-( ehhh

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ja tylko na chwilke chciałam złożyć mikolajowi od doris życzenia imieninowe,kciuki za dobre wyniki będę trzymać ale napewno będzie dobrze
Wszystkim smutaskom życzę poprawy nastroju
A chorowitka zdrowka
Kupiłam wkoncu prezenty ufff

Doris Gripexem się leczę.
Wioli pochwal się co kupiłaś.
Sarisa już znikasz ehhh mam nadzieję, że mężem się bardzo nacieszyłaś.
Idę się położyć na kilka minut, miłego dnia wszystkim życzę.

sarisa jak dla mnie , to jesteś usprawiedliwiona. ;-)

wioli baaaaaardzo dziękuję w imieniu Mikołaja ;-). Co ciekawego kupilas. U mnie prezenty na Mikołaja dzieciaki dostaly już rano . Tzn. obudzily sie i już byly! Miki dostał grę na x-boxa i tone słodyczy , a maluszek zabawkę z fisher price'a.

kania no gripex jest dobry! Niech zwalczy choróbsko w trybie expresowym .... jak na reklamie ;-)

Kania doris kupiłam micky mouse tanczaca i śpiewająca dla Kuby a dla Bartka lego i samochód zdalnie sterowany wydalam prawie 70f:szok:
Ale to nic jak przyjdzie gwiazdka to się dopiero rozkrece uwielbiam ta radość na twarzy gdy dziecko otwiera prezent ja dopiero podrzuce wieczorem miał nasz kolega się przebrać za Mikołaja ale pracuje a jak wraca to oni już śpią

reklama
Cześć,
Ja znów ziewam jak hipopotam, choć Hania w nocy dobrze spała. Jakoś ostatnio mam problemy z zasypianiem. Byłam wczoraj u fryzjera, dziś u kosmetyczki - maraton zadbania o siebie. No ale przez ten wyjazd nawet nie zdążyłam jeszcze kawy wypić... Wróciła strasznie wygłodzona i obiad okazał się priorytetem. Na kawkę zaraz przyjdzie pora. Spróbuję jeszcze z Hanią na spacerek wyjść, jak się obudzi z drzemki, choć nie wiem, czy się uda. Pogoda się jakoś zepsuła...

Ragna- a u Was jak sytuacja zębolkowa?
Mi się wydaje,że u nas jeszcze górne dwójki będą,bo Amelka wciąż marudna,po nocach się budzi i płacze,ośliniona...tylko ,że u nas to strasznie długo trwa,więc jeszcze trochę się pomęczymy...a potem następne...Zazdroszczę mamom tych dzieciaczków,które juz maja prawie komplet...Nie ilosci ząbków,tylko,ze to już prawie za nimi...

U nas bez zmian,...Ząbki się nie przebiły, ale u nas też zawsze bardzo długo to trwa... Męczy się bidulka i wszystko tonie w ślinie. Ja też bardzo zazdroszczę mamo dzieciaczków, które mają już dużo ząbków. Przed nami jeszcze dłuuuga jazda...
Smutno, że Ci się przykro zrobiło, Happybeti. Życzę, żeby ktoś Cię szybko rozweselił.
Chorym dziewczynom życzę zdrówka.
Doris, trzymam kciuki za wyniki siostry.

Ostatnia edycja:
Do góry