R
rysia85
Gość
hejka
Dziewczyny dzisiaj mam podły nastrój...przeze mnie mogło dojść do tragedii.Na chwile spuściłam Miłosza z oczu i sam wszedł po schodach i nawet nie chce mysleć coby było jakby chciał z nich odrazu zejść (15 stopni w dół a na dole płytki:-().achh szkoda słów na moją głupote i bezmyślność
do teraz mam łzy w oczach jak pomyślę coby mogło mu się stać:-(dobrze jednak że czuwał nad nim Anioł Stróż a ja dzięki temu mam najpiękniejszy mikołajkowy prezent czyli zdrowego i całego synka:-)
Dorisku super że już po zabiegu siostry-teraz trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki
aaa i jak już dostaniecie kanapę to koniecznie pochwal się nią na bb
Natolinko,Beti,Makuc życzę Wam poprawy humorków
:-)
Mała_mi ja też cosik wybiłam się z rytmu forum ale cały czas się staram by jednak tu z Wami być
mamaagusi super że ze zdrówkiem już u Was lepiej
Emiliab cieszę się że z mężem ok a dzisiaj życzę udanego spotkanka z psiapsiółą
Alicja zdrówka
Dziewczyny dzisiaj mam podły nastrój...przeze mnie mogło dojść do tragedii.Na chwile spuściłam Miłosza z oczu i sam wszedł po schodach i nawet nie chce mysleć coby było jakby chciał z nich odrazu zejść (15 stopni w dół a na dole płytki:-().achh szkoda słów na moją głupote i bezmyślność
do teraz mam łzy w oczach jak pomyślę coby mogło mu się stać:-(dobrze jednak że czuwał nad nim Anioł Stróż a ja dzięki temu mam najpiękniejszy mikołajkowy prezent czyli zdrowego i całego synka:-)Dorisku super że już po zabiegu siostry-teraz trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki
aaa i jak już dostaniecie kanapę to koniecznie pochwal się nią na bb
Natolinko,Beti,Makuc życzę Wam poprawy humorków
:-)Mała_mi ja też cosik wybiłam się z rytmu forum ale cały czas się staram by jednak tu z Wami być

mamaagusi super że ze zdrówkiem już u Was lepiej

Emiliab cieszę się że z mężem ok a dzisiaj życzę udanego spotkanka z psiapsiółą

Alicja zdrówka