reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

nie no kupiony :-) uwielbiam właśnie taki z cukierni. mój mąż zrobi naleśniki, jakiś prosty obiad, kanapki, jajecznicę, a nawet pierogi, ale tortu to :no:
Makuc​... cieszę się, że jesteś

książka Was raczej nie zainteresuje - Bóg, kasa i rock'n'roll Szymona Hołowni i Marcina Prokopa

reklama
a moja ma jakiś stan podgorączkowy. Ide się zastrzelić
Uuu ale skąd???
Nat może być ciekawa ta książka i czemu od razu zakładasz że nas nie będzie interesować?
Będę uciekać do mężusia poprzytulać się troszku bo mam delirkę i na koniec wylałam sobie teraflu na prześcieradło ehhhhhhh, dobrej nocki Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Makuc widzę ze rozdajesz śnieg ja tez poproszę ale dużo przynajmniej do kolan szkole zamkną a ja z dziećmi na sanki jupii
Nat myśle ze książka w wydaniu tego duetu może być bardzo interesująca
Dawidowe masz ci babko placek dopiero co byliście u lekarza:szok:
Emis fajny przepis
Nat ty chyba jedyna grzeczna byłaś bo prezent dostalas

Ja zajadam rosół roboty mojej mamy może chociaż troszkę postawi mnie na nogi żadnych innych preparatów nie posiadam oczywiście dla dzieci to mam wszystko a dla siebie...

reklama
Dawidowe, współczuję :( Oby nic złego się z tego nie rozwinęło...
Natolin, ja też uważam, że książka może być całkiem ciekawa. Co do Hołowni, to mam mieszane uczucia, choć uważam, że się trochę 'wyrobił'. Za to Prokopa bardzo lubię, a rzadko darzę osobowości telewizyjne sympatią.

Do góry