reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

kroma ja też szybko czytam ale nie umiem tak "w biegu" muszę mieć spokój od dziecia
ragna kolorowych i spokojnyhc
i ja też uciekam dobranoc wszystkim )******

reklama
ikaa- to chyba moja podzielność uwagi, ja nawet oglądam tv i piszę na klawiaturze i nie mam problemów ze zrozumieniem.

Mnie nogi bolą, nic nie robiłam, chyba czas jechać do lekarza znowu. \\ja też spadam :)

witam wieczorkowo. w pracy jak zwykle...

KANIA tak skorzystalam troche z corci ale musialam sie ulotnic na godzinke zeby wywolac fotki ktore dolacze do kartek pcoztowych na sswieta. tylko do PL mam do wyslania 19 , + na FR 8. to co sprawilo mi radoche t o malz gotowal zupke Leane a ja moglam sie z nia bawic. to dziecie mnie dobija nieraz:)) co 3 minuty pokazuje mi lampe i mowie ze lampa, albo jak auto slyszy na ulicy to "jedzie??"

NAT doczekasz sie bo zem jezd:))

DOBRANOCKA Leane tez ma kare ale... dotyczy to szczegolnie jak ma wlaczone mendzenie i wlazi na mnie, ok biore ja, a jak ona dalej mendzi to wtedy mowie stanowczo: to jak dla mnie to masz kare" i sadzam na podlodze, krzyzyje ramiona i udaje obrazona i mowie " jak zmienisz humor to bede z toba gadac". nagle z nerwuska i kapryska widze usmiech i jak reka odjal -mandzioszek znika.

MAMAAGUSI nooo wczoraj bylam w stanei wyzszego zjechania fizycznego.

poza tym dzisiaj dostalam zamowione kalendarze ze zdjeciami z Leane, scienne , kazda kartka to fotka, cudownie to zrobili- zamowilam dla moich rodzicow i tesciowej. czuje ze beda piac z zachwytu:))mezowi sie nawet lza w oku zakrecila:)))

EFAAAA!!!!!!!!!! nareszcie wrocilas!!!!!!!!!!!!!!

SHEENEY????????? czyli w domu bedzie 6 jajeczek????:))))))))))))))) szczerze ci powiem ze neiraz jak tak se mysle to chcialabym druga dziewczynke,bo wlasnei wydatki zmniejszone i to bardzo duzo, wszystkie ciuszki z glowy. chociaz duzo pizamek i innych tam ciuszkow mam takich "neutralnych" ze na obie plci sie nadaja. a przede wszystkim gratulacje!!!

MAKUC no ja peirdziu ale wypasiony post....

BETI wez ty ta nachalna zablokuj bo jakby to na mnie padlo to wolalabym zeby sie na mnie obrazila niz zawracala mi dupsko wczesnym rankiem.

a co do mojego zdrowke to dalej lipa. ale wole sie " pochorowac" pod koneic lutego jak moj tata przyjedzie do nas:)))

aaaa Dziulka jak zwykle do mnie nic nie napiszę...nosz trudno:sorry2:

a co do diety to już mi się skończyła 13 dniówka...teraz jestem na MŻ ( a w niej już takiej przyjemności jak piffka odmówić sobie nie mogłam:tak::-D)

no i uciekam bo musze w końcu mojego wędrownisia połoożyć spać:tak: Dobranoc:-)

RYSIEK no wisz ty coooo... ja nei napisze??? gadaj lepiej iles schudlo glizducho:))) ja po nowym roku jak se zapodam dawke diety + bede palic kalorie to uuuuuuuuuu takie tempo se narzuce ze uuuuuuuuuu i jeszcze DAWIDOWE namowie cobysmy we dwie byly:ppp

WIOLI ja pierdziuuu nastepna sie buntuje i fochy wali:ppp a wczoraj to kto do ciebie odpisal??yyyyyyy a moze przedwczoraj??? nie no wczoraj to padalam na mordencje jak nic....

chyba ide wypisywac te kartki pocztowe bo same sie nie wypisza:))) a ulozylam wiersz po francusku i po polsku:)) ladny, dlugi rymowany:)))sie znaczy oba:)))

jutro mam wolne ale jade do skarbowki z malzem i do mojego operatora telefonu kom. a przy okazji odwiedzimy misie polarne ( chyba na galerii dalam fotke z centrum handlowego-takei drzewo i misie polarne), Leane bedzie piszczec:))

Dziulka wczoraj albo przedwczoraj albo tydzień temu;-)Bawta się dobrze dziewczynki i powodzenia w skarbówce bo zawsze się przydaje:-D

reklama
nieeee no dziewczyny, ja za wami nigdy nie nadarze:)
w weekend sie udalo, bo mialam duzo czasu a wy malo pisalyscie, ale od oniedzialku dooopa..
wylapalam tyle, ze na zdjecia dobranocki sie nie zalapalam:(
i ze dziulka kartki bedzie wypisywa
a ja kartki w tym roku ze zdjeciami Maury w wersji Mikolajkowej mam:)) Najpiekniejsze:)
edit: sheeney-gratulacje!!! czyli bedzi Haniek-czyt.Heniek?:)

Ostatnia edycja:
Do góry