makuc
Fanka BB :)
ciąg dalszy (swoją drogą to może do wieczora się wyrobię jeżeli o nadrabianie chodzi 
) Alicja zajęła się oglądaniem (dewastowaniem?) kalendarza, więc może uda mi się cokolwiek więcej doczytać i....napisać.
RAGNA jak wujek? Myślę cały czas o nim, wiesz? o kolor skoczka pewnie Was zapytają wysyłając maila. Chyba, że zaznaczyli na aukcji, że jak ktoś nie poda to wysylają losowy? zresztą co tam kolor. Najważniejsza jest sama zabawka. Odnośnie sformułowania z działaniem zgadzam się w 100%. mądra kobieta z Ciebie.
KAHAAA spokojniej podróży i WESOŁYCH ŚWIĄT (chociaż i tak już tego pewnie nie przeczytasz :-()
ELWIRKA co to za szczepienie było? mmr? jak się dzisiaj Oli miewa? jak nocka?
EFA przede wszystkim zdrówka dla Olka. cieszę się, że do nas wróciłaś i że powoli u Was wszystko na prostą wraca tj. że jesteście razem w bydgoszy, a nie oddzielnie w różnych miejscowościach.
HAPPY znowu namolna Cię nawiedziła? współczuję. Ona to chyba nie ma za grosz taktu
a raczej nawet nie "chyba" a "na pewno". Martwi mnie stwierdzenie, że
* Ala właśnie mi na kolanach siedzi i teledysk ulubiony ogląda [video=youtube;le34ygtODfI]http://www.youtube.com/watch?v=le34ygtODfI[/video] a co za tym idzie jedną ręką piszę...
Niee no jednak nie dam rady tak pisać. reszta potem

) Alicja zajęła się oglądaniem (dewastowaniem?) kalendarza, więc może uda mi się cokolwiek więcej doczytać i....napisać.RAGNA jak wujek? Myślę cały czas o nim, wiesz? o kolor skoczka pewnie Was zapytają wysyłając maila. Chyba, że zaznaczyli na aukcji, że jak ktoś nie poda to wysylają losowy? zresztą co tam kolor. Najważniejsza jest sama zabawka. Odnośnie sformułowania z działaniem zgadzam się w 100%. mądra kobieta z Ciebie.
KAHAAA spokojniej podróży i WESOŁYCH ŚWIĄT (chociaż i tak już tego pewnie nie przeczytasz :-()
ELWIRKA co to za szczepienie było? mmr? jak się dzisiaj Oli miewa? jak nocka?
EFA przede wszystkim zdrówka dla Olka. cieszę się, że do nas wróciłaś i że powoli u Was wszystko na prostą wraca tj. że jesteście razem w bydgoszy, a nie oddzielnie w różnych miejscowościach.
HAPPY znowu namolna Cię nawiedziła? współczuję. Ona to chyba nie ma za grosz taktu
a raczej nawet nie "chyba" a "na pewno". Martwi mnie stwierdzenie, że
i mam nadzieję, iż szybko do formy wrócisz. Pomyśl sobie, że niebawem M. do Was dołączy i wszystko znacznie łatwiejsze i weselsze będzie.W ogóle to coraz mniej mam na wszystko czasu,sił,chęci...wszystkiego....(((>
* Ala właśnie mi na kolanach siedzi i teledysk ulubiony ogląda [video=youtube;le34ygtODfI]http://www.youtube.com/watch?v=le34ygtODfI[/video] a co za tym idzie jedną ręką piszę...
Niee no jednak nie dam rady tak pisać. reszta potem

;-)
choć rozumiem, że nie było ci do śmiechu
grzeczny
chociaż moje dziecko jeszcze nawet nie myśli o spaniu i nie wiem jak to wszystko w praktyce wyjdzie)
cieszę się. Teraz spokojnie będziesz mogla Szkraba z nimi zostawiać!