reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
ika przykro z powodu choorby córki Twojej koleżanki, eh czemu tak młode osoby chorują? Dla mnie białaczka to straszne wspomnienia, bo mój dziadzio umarł przez to paskudztwo:-( a co to jest ten teleskop?
wioli co się w tym Twoim aucie nawyrabiało że aż tyle Cię to kosztowało?
makuc mnie takie zakupy strasznie drażnią, jak idę z zamiarem coś kupić a tu kicha, bo nic nie ma. Przeważnie jest tak że jak mam kasę to nic nie ma, a jak mi jej brakuje to nagle wszystko jest.
wioli co się w tym Twoim aucie nawyrabiało że aż tyle Cię to kosztowało?
makuc mnie takie zakupy strasznie drażnią, jak idę z zamiarem coś kupić a tu kicha, bo nic nie ma. Przeważnie jest tak że jak mam kasę to nic nie ma, a jak mi jej brakuje to nagle wszystko jest.
ikaa29
Fanka BB :)
wioli zawsze w najmniej spodziewanym momencie jak człowiek nie liczy to wtedy coś wleci jak na złość.
mala mi teleskop to na tvp info z poznania wiadomości
mala mi teleskop to na tvp info z poznania wiadomości
emiliab
ikaa smutne wieści o córeczce twojej koleżanki:-(. A tak mi się przypomniało,że do niedawna u nas w GW też leciał teleskop i oglądaliśmy wiadomości z Poznania. Bo my przecież "wielkopolski" mamy w nazwie;-)
A to dla was:wino roboty męża(pyyyyychota;-))
A to dla was:wino roboty męża(pyyyyychota;-))
Załączniki
margerrita
no i na glowny zajrzalam
pisze, by natolin sie usmiechnela, bo dla mnie tez jestescie wazne
ciesze sie, ze jest ok z naczyniakiem
makucku - mi sie ten wczesniejszy, co kiedys wklejalas bardziej podobal, a ten jakos do mnie nie przemowil, muzyczka fajna, ujecia kamera tez, ale jakos tak bez szalu
mala mi nie polecam empkiu bo wywoali mi takie bezblaski, zamglone, ble... i to byly jeszcze premium, za to auchan i rosmane calkiem przyzwoicie
renata - to jak wsytoisz mlodego to zdjeciami sie pochwal chociaz z wigili
wioli kurcze nic tylko mechanikiem zostac, szkoda takich wydatkow przed swietami
sheeney super, ja tez kupilam wczoraj choinke i ja ubralismy, mlodego interesuja swiatelka, gada do nich, oglada, ze kazdej strony i ma wielka frajde
alcija i co scielas wlosy

ja ide do fryzjera po swietach i scinam sie na krotko 
ikaa przykro mi, a jest szansa na przeszczep?
kanius tulam!
emila ja tez pije winko, jak wpadniejsz kiedys w odwiedzin do brata, to Cie na winko zapraszam
ide dywan wyciaganac z wanny, mlody wylaj jogurt i capi niemilosiernie, jakis pomysl jak wyprac dywan typu shaggy? z resztek joguru?
makucku - mi sie ten wczesniejszy, co kiedys wklejalas bardziej podobal, a ten jakos do mnie nie przemowil, muzyczka fajna, ujecia kamera tez, ale jakos tak bez szalu
mala mi nie polecam empkiu bo wywoali mi takie bezblaski, zamglone, ble... i to byly jeszcze premium, za to auchan i rosmane calkiem przyzwoicie
renata - to jak wsytoisz mlodego to zdjeciami sie pochwal chociaz z wigili
wioli kurcze nic tylko mechanikiem zostac, szkoda takich wydatkow przed swietami
sheeney super, ja tez kupilam wczoraj choinke i ja ubralismy, mlodego interesuja swiatelka, gada do nich, oglada, ze kazdej strony i ma wielka frajde
alcija i co scielas wlosy

ja ide do fryzjera po swietach i scinam sie na krotko ikaa przykro mi, a jest szansa na przeszczep?
kanius tulam!
emila ja tez pije winko, jak wpadniejsz kiedys w odwiedzin do brata, to Cie na winko zapraszam
ide dywan wyciaganac z wanny, mlody wylaj jogurt i capi niemilosiernie, jakis pomysl jak wyprac dywan typu shaggy? z resztek joguru?
kroma
wioli- skądś to znam w najmniej oczekiwanym momencie, u nas podobnie tylko z ubezpieczeniem wyszło sporo więcej niż myśleliśmy za auto.
JA idę spać, w sumie kąpać się i spać, zostałam olana ciepłym moczem na forum i idę sobie, a co zabieram moje zabawki i życzę miłych erotycznych snów.
JA idę spać, w sumie kąpać się i spać, zostałam olana ciepłym moczem na forum i idę sobie, a co zabieram moje zabawki i życzę miłych erotycznych snów.
reklama
Margerrita kroma ja to juz czasem myśle ze mnie jakiś pech prześladuje ze zawsze przed jakimiś wydatkami dochodzi mi taki "zbędny"
Kroma ty olana?jeszcze ciepłym?ja tobie tez życzę erotycznych;-)
Obejrzalam rockiego i niewiem co robić chyba się do chopa przytule Kubuś jeszcze dyskutuje w lozeczku ale to wina mojego k bo przed snem zamiast go wyciszyć to wydyrniali się ze w domu niedalo się wysiedziec
Kroma ty olana?jeszcze ciepłym?ja tobie tez życzę erotycznych;-)
Obejrzalam rockiego i niewiem co robić chyba się do chopa przytule Kubuś jeszcze dyskutuje w lozeczku ale to wina mojego k bo przed snem zamiast go wyciszyć to wydyrniali się ze w domu niedalo się wysiedziec