reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

hehe, taka mała prowokacja z tym ciepłym moczem, nudziło mi się, a widzie, że i tak mało sprowokowałam i tak nie ma tych co byśmy chciały żeby były, no ale to ich strata :-) albo jak Dziulka pisze o płodnych mamach, to iść tym tokiem myślenia to może coś płodzą :-). No zapomniałam, że Idulka była, no to jak tak namiętnie wieszasz pranie po 22giej to wpadaj do mnie bo ja mam pełen kosz aż kipi :-)

Mój mi nie chciał spać za bardzo w nocy, budził się ciągle. No to sobie wychowałam beksę małą.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam o poranku
Pierwsze co to cieszę się ze ida i Rysia się pojawiły no i happy coś skrobnele jeszcze na posta kani czekam
Makuc Alicja współczuje przegrania z dziećmi niedługo może uda się wam wygrać chyba ze to twarde zawodniczki;-)
Eliza sciagnelam juz ochraniacz i obyło się bez guza także bardzo się cieszę
Co do przygotować to zdarzysz kochana ja póki co to zamowilam jedzenie w sensie ryby wędliny itp gotować będę dzień przed wigilia prezenty tez w lesie tylko dla Kuby kupiłam co do automatycznej skrzyni biegów to uwielbiam takim autem jeździć ale mój k niechce nawet o takiej słyszeć mówi ze to żadna przyjemność
Nat auto ma być dzisij gotowe

Moje dzieci jeszcze spia:szok:My siedzimy w kuchni i sprawdzamy niusy ja bb mój k jakieś pierdoły

Mam płytę gienka bardzo fajna trzeba posłuchać pare razy zeby docenić ale warta uwagi moim zdaniem

Jestem strasznie śpiąca, ale witam się.
Elizabennet fajnie, że napisałaś takiego długiego posta :-* Brakuje tu ostatnio takich. I super, że trochę dni wolnego.
Happybeti rób bombeczki śliczne, a później wracaj do nas.
Makuc, Alicja to nie zazdroszczę. Mój się ślicznie sam bawi, ale u nas to standard.
Rysia oby szybko zleciał czas na uczelni :-*
wioli dobrze, że auto już dzisiaj będzie.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.

A więc dzień dobry :-) po raz drugi :-p

Wcześniej sie nie dało bo przewinięte i nakarmione Szczęście zamiast sie zająć samo soba postanowiło powspinać sie na mamę. A jak już dotarło na kolana to z niezwykłą zaciętością naciskała paluszkiem wszystkie klawisze na klawiaturze :/

ast.jpg

może któraś natchnę na drugie śniadanie :-p :-) u nas były z jabłkami mniam mniam :-)

no i lecim ;-)

wioli jak tam, auto już odebrane? doczytałam o kwocie :baffled: masakra :/

A ten obrazek co Alicja wkleiła to mi już mąż rano pokazywał i stwierdził, że to tak jak u nas...:confused:

natuś u nas identyko jest :-D ciesze sie że z naczyniakiem wszystko dobrze :*

sheeney choinka już ubrana :-) ? podoba sie najmłodszemu członkowi rodziny? ( w sumie to już nie najmłodszemu ale drugiemu od końca :-D )

wioli współczuję starcia z tatą :-( :*

ikaa :-( to takie niesprawiedliwe :-(

emiś ale Ci zazdroszcze takiego zdolnego meża :tak: :-0 mój co najwyżej win otworzy ;-)

kania jak tam humorek dzisiaj? :*

marg
na krótko :-) ? super! ja raz sie ściełam krótko i wyglądałam jak księżyc w pełni :/ :-D tak więc zazdroszczę tym którym ładnie w takich fryzurkach :-p

Ida :* pranie po 23.00 :-D rysia też? nie no laski są ciekasze zajęcia o tej godzinie, serio :-p :rofl: :-D

eliza ja też ostatnio non stop puszczałam tę piosenkę :-)

happy
tworzysz? to Ci nie przeszkadzam :-p super że znalazłaś czas i chęci, mam nadzieje że sie nimi pochwalisz, bo mi juz sie ciekawość załączyła :-D

makuc :*

lece podszykować obiad ;-)

Alicja- ja miałam wczoraj naleśnikosy z dżemem, poszłam na łatwiznę.

Ja spadam dzieciaki już się buntują i dostałam szczotką po łbie, młoda we mnie rzuciła ja odruchowo ją złapałam i o mały włos bym w nią nie walnęła, tak działa bb,.

Dzień dobry, na megawypasionego posta ciężko będzie się doczekać z mojej strony, ponieważ niestety brak na niego sił i ochoty, Czytam Was codziennie, jestem na bieżąco ale po prostu jakoś trudno mi się ostatnio żyje i nie chcę Was smucić. Dziękuję tym, co u mnie pamiętają :*** może jutro będzie lepsze bo dziś jest takie nijakie... Jak nigdzie nie wybędę wieczorem zajrzę poczytać co u Was, teraz zmykam jakiś obiad sklecić. Miłego dnia Wam wszystkim życzę.

Alicja niestety auto nie jest gotowe okazało się ze niemozna tego naprawić tylko trzeba zamówić nowa czesc wiec będzie na poniedziałek kwota przy okazji wzrośnie szału dostałam
Kania mam nadzieje ze wszystko się u was ułoży i wrócisz tu pełna siły energi i uśmiechu
Kroma może Ola ci dała coś do zrozumienia rzucając cię mi tła?;-)

My z k robimy generalne porządki chalupa wyglada jak pobojowisko ale razem to co innego wesoło jest i mi nie przeszkadza ten bajzel zaraz uciekamy jeszcze na ciacho do mojej siostry a pózniej reszta sprzątania

kroma :-) mniam mniam :-pwidze że córcia ćwiczy Twój refleks, dwa małe buntowniki, nie daj sie ;-) :*

wioli
fajnie że małż Ci pomaga, mój mi dziś tak pomógł że wszedł ubłoconymi glanami na umyta podłogę w kuchni :/ myślałam ze wyjdę z siebie :no:

kania :**** przytulam

dziecko_z_pluszakami.jpg

reklama
Dzien dobry! Moze nadrobie szybciutko, poki niewiele naskrobalyscie. Potem zaczynam wielkie sprzatanie. Wstalismy dzis o 8:45, to znaczy ja i Adasiek, bo tatus dopiero przed chwila zostal obudzony ;-)Adas mi urzadzil histerie na przewijaku, nie wiadomo czemu, i musialam pieluszke na stojaco prawie mu zakladac, bo tak wierzgal nogami, odpychal mame i w ogole. A jak juz go postawilam na podlodze to nastapilo cudowne uspokojenie... :-)

mama kontra miaucząca Isia
0:1

:/

Wspolczuje i zycze odmiany sytuacji ;-)

Wpadam się tylko przywitać i uciekam do szkoły (stara żem a ciągle się uczę-mam już dość:sorry2:)

Eliza nie przejmuj się,u mnie też jeszcze żadne przygotowania przedświąteczne nie ruszyły i też jestem we wszystkim strasznie do tyłu,ale poradzimy sobie-prawda??!!:-Daby ostatnie dwa dni przed wolnym zleciały szybciutko i byś nie odczuła zmęczenia tego życzę Ci ja:tak::-)

Happybeti kochana jak tylko skończysz robić bomki to koniecznie pochwal się na odpowiednim wątku swoim talentem-czekam z niecierpliwością:tak::-)

Pewnie, ze damy rade, Rysiu :-) I przylaczam sie do prosby do happybeti o pochwalenie sie gotowymi ozdobami. Milego nauczania dzisiaj! I wez mnie nawet juz nie denerwuj z tym "stara", bo kopniaczek sie nalezy.

hehe, taka mała prowokacja z tym ciepłym moczem, nudziło mi się, a widzie, że i tak mało sprowokowałam i tak nie ma tych co byśmy chciały żeby były, no ale to ich strata :-) albo jak Dziulka pisze o płodnych mamach, to iść tym tokiem myślenia to może coś płodzą :-). No zapomniałam, że Idulka była, no to jak tak namiętnie wieszasz pranie po 22giej to wpadaj do mnie bo ja mam pełen kosz aż kipi :-)

Mój mi nie chciał spać za bardzo w nocy, budził się ciągle. No to sobie wychowałam beksę małą.

Oj, Kroma, tos mnie sprowokowala, prowokatorko jedna! :-p A w ogole to jaka bekse, co ty opowiadasz...

Witam o poranku

Eliza sciagnelam juz ochraniacz i obyło się bez guza także bardzo się cieszę
Co do przygotować to zdarzysz kochana ja póki co to zamowilam jedzenie w sensie ryby wędliny itp gotować będę dzień przed wigilia prezenty tez w lesie tylko dla Kuby kupiłam co do automatycznej skrzyni biegów to uwielbiam takim autem jeździć ale mój k niechce nawet o takiej słyszeć mówi ze to żadna przyjemność

Wioli, ja tez chyba w piatek wieksze gotowanie, chociaz zaczne napewno wczesniej, bo np. taki bigos to moze postac a dlugo sie gotuje.
A z tym automatem i przyjemnoscia to mnie rozbawil twoj maz....taa, zwlaszcza na autostradzie w godzinach szczytu... 1....2...1...2...3...2 itd... nerwa mnie zawsze bierze jak mnie to spotka.

No nic, ide Adaska polozyc na drzemke a potem zakasac rekawy i do roboty!

Do góry