reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Elizabennetfajnie, że jesteś, chociaż tak naprawdę to chyba już poszłaś ;-)
Alicja oj wkurzyłabym się bardzo takim zachowaniem męża ;-)
Kania przytulam, bo co więcej mogę. Trzymaj się kochana, naprawdę pamiętam i modlę się w wiadomej intencji... :-*
Wioli no to bardzo kiepsko z autem :eek:

U mnie nic nie posprzątane, zakupy nie zrobione.
Trudno.

reklama
Alicja a ma jakiś wybór?;-)Za ta podłogę to tez bym w szał wpadła
Nat jutro tez jest dzień i pojutrze...
Eliza mnie tez to śmieszy ale on mówi ze to wlasnie jest przyjemnosc:eek:

Ubralismy choinkę k przymocowal ja do ściany zeby niepoleciala zaraz na Kubusia
Ciekawe jak na nią zareaguje juz wstał wiec lecę po niego bo mnie ciekawość aż zrzera

Cześć mamusie,
chciałam powiedzieć że żyje, dałam radę siedzieć od 8:30 do 17:30 na tej cholernej uczelni, na dodatek same wykłady dzisiaj były więc sobie wyobraźcie jak nudno było, ale opłacało się bo na ostatnim wykładzie koleś spisał listę i powiedział że Ci co dzisiaj są to mają już zaliczony przedmiot uff.. tym o to sposobem nie będzie trzeba uczyć się na zaliczenie. Fajnie że to zrobił ,ale przypuszczam że dlatego że nas bardzo malutko było.
Przed chwilą wyszłam spod prysznica, myślałam że to mnie postawi na nogi ,ale czuje że jeszcze bardziej zmęczenie ze mnie wychodzi. Łukasz usnął też przed chwilą, martwię się o niego bo podobno dzisiaj ciągle miał cieplejsze czółko i mąż nawet nie wpadł na pomysł żeby mu temp zmierzyć, no i ja zmierzyłam przed kąpielą i miał 37,2 no ale to jeszcze nie gorączka więc nie podawałam mu na razie nic, zobaczymy jak będzie w nocy. Mam nadzieję że to zębowa temp a nie zapowiadająca jakieś choróbsko:-(, bo teściowa i małż są trochę zasmarkani tzn byli...

Jeszcze się dzisiaj z G. się pokłóciłam.
Moje najbliższe dwa dni to perspektywa nauki na egzamin wtorkowy:dry:, byleby do wtorku i Święta.

Idę czytać co napisałyście:-)

mala mi, dawidowe jak dobrze, że jesteście :-)
ja lecę się wykąpać, biorę książkę i zieloną herbatkę.
mala mi oby to nie było żadne choróbsko, trzymam kciuki! no i za egzamin też. a z tym dzisiejszym wpisem na listę, który daje zaliczenie to super!
dawidowe podziwiam Cię za siłę.

Dobry wieczor!
Nadrobilam:-)
My z Murą weekendzik spedzamy u moich rodzicow a N. w Portugalii u swoich. Pierwsze przygotowania Swiateczne w toku. Zrobilam kartki swiateczne, pochwale sie nimi w Galerii :) Zaraz bede zarabiac ciasto na pierniczki(tak mnie natchnelo w ty,m roku, juz sie nie moge doczekac, kiedy bedziemy dekorowac je z Maura:)), a jutro jedziemy po choinke i bedziemy ja ubierac. W poniedzialek powtorka z rozrywki u nas:)lece od konca:)
mala mi-super, ze jedno zaliczenie z glowy i kciukasy za wtorkowy egzamin
wioli-wspolczuje sytuacji z autem. Nie ma to jak ekstra wydatki przed swietami. A jak Kuba zareagowal na choinke? byla radocha? kurcze, ja nie myslalam o zadnym montowaniu:(
Alicja-Twoj maz w glanach chodzi?ale super! mnie kojarza sie one z liceum i wolnoscia:) z nog glanow nie sciagalam, nawet na plazy we Wloszech:) Wizje slubna mialam w bialych Marensach. Oczywiscie czas wszystko zweryfikowal i do slubu szlam w 11 cm szpilach:)) ale o glamach zawsze cieplo mysle:))
Kania- przesylam pozytywna energie i zyczenia lepszego jutra!
happy-czekamy na efekty twoich robotek, zebny nie bylo ze to tylko wykret od bb:)
Alicja, Kroma- nalesniki? nie panietam kiedy jadlam, a smazenie ich to nie dla mnie, nie znosze smrodu smazenia, w zasadzie nic nie smaze::sorry:. Kiedy moge wiec podrzucic Maure do ktorejs z was, zeby zaznala smaku tego rarytasu?:)

na razie tyle..ale jeszcze tu dzis zagladne:)

reklama
melduje ze zyje,ale i tak nikt za mna nie teskni.
Nocki znowu koszmar chodzę półprzytomna,a Oli ma multum energi ciekawe skąd.Spała w dzien tylko 40 minut i spac isc nie chciala zasneła o 20.Oli ma katar i robi okropne kupy eh.Pierwsze kroczki za nami

Do góry