reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

moriam znam tę sałatkę i...już nam się przejadła:-D. Mama często robila na imprezy;-). Teraz na wigilię też robi,ale zawozimy ją do babci,gdzie w tym roku spędzimy wigilię.
Ala kutii nigdy nie jadłam:sorry2:.
elwirka gratuluję kroczków Oliwki:tak:

Tak mi sie przypomniało odnośnie posta elizy i wioli . Jeżdże autem w automacie od 6 lat i...nie wsiądę do auta z manualem. Po pierwsz dlatego,że pewnie nie potrafilabym jeździć,a po drugie(a może właśnie pierwsze),bo... jest wygodniej. Wtedy jazda to sama przyjemność:tak:.

reklama
Emis ja kiedyś miałam z autom skrzynia biegów cud miód i orzeszki bez stresu w mieście ze ciagle 1.2 i tak wkolko ale k nigdy się nie da namówić chyba ze będziemy mieć dwa co jest jeszcze bardziej wątpliwe

Emiliabnie mam prawa jazdy, ale gdybym miała to też bym chciała mieć samochód z automatyczną skrzynią biegów ;-)
a tak w ogóle to :-* :-)
wioli zapytałam o te bombki, bo tak zrozumiałam z tego co napisałaś, że Kubuś się przejrzał w bombce

żeby nie było: ja właśnie pranie skończyłam wieszać:cool2::*

jest IDUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!wrocilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooollllllllllllll jeeeeeeeeeeeeee:-D

witam wieczornie. wp racy zapierdziel totalny.... po pracy jak wpadlam do domu to pierwsze co to zachcialo mi sie zimnego piwa. siedzialam i odpoczywalam dokad Leane nie wstala o 15.45 , i jak poszlam to glizdusia tyle mi " naopowiadala" i napokazywala ze sama nie wiem juz o czym:-D . dalam jej podwieczorek, a potem mimo zimna jak szlak poszlismy na spacer i do sklepu bo zapomnialam o chlebie. no i nie wiedzialam ze chleb kosztuje 24 euro.... przy okazji kupilam oliwke do pizzy, eyeliner w meyebline ( taaaa.... bardzo lubie drogo placic za kosmetyki wrrrr), lososia wedzonego, chleb, pomidorki, cukinie , chipsy. najlepsze jaja to jak weszlismy na dzial pieczywa to mloda myslalam ze sklep rozniesie! jak ujrzala bagietki to wariacja totalna, rece wyciaga, ona chce bagietke i juz!!! dalismy jej spory kawal to pol godziny byla cisza totalna na spacerze, dziecko spokojnie jadlo bagietke:))) po powrocie do domu wariowala ze mna, dostala takiego powera ze nie wiem jak z raczka znalazla sie na plecach??? wystraszyla sie ale nie uderzyl bo skubana umie zamortyzowac upadek i podnosi glowe jak leci do tylu. w kazdym razie rozplakala sie na krotko i biegiem do mnie i nie zeby w moje ramiona tylko pokazuje mi loggie i lampa, lampa, lampa!!! jakby lampa miala ja uzdrowic!!:)))))))))) oczywiscie zrobila sobie " tik" wlaczyla i wylaczyla swiatlo cala hepi. pozniej maz ja karmil a ja szykowalam pizze i kapiel mlodej. w kapieli dowiedzialam sie ze ZABA to nei jest zaba tylko ABA:)))) ale za to mnie zlala tak ze szok. no i tyle. jutro bedziemy choinke ubierac.

ja pierdu, byłam u znajomych z M, tak kulturalnie żeby wypić, i M się zawiesił, dobrze, że do domu doszedł i w połowie jak zdejmował spodnie padł,. Na moje szczęście młody się obudził i ryczy.

Moriam- to pora zacząć robić naleśniki bo jak dla mnie to jedno z łatwiejszych dań. Ale jak chcesz chętnie przygarnę was na naleśniki.
Eliza- moja mała beksa jest straszna, ciągle za mną płacze i wymusza, teraz tylko usłyszał, że weszłam do domu i już beczy.
Dawidowe- witaj i gratuluję, zazdroszczę tego sikania, tak łatwego i zdolnej córki,
Elwirka-ja tęskniłam tylko tego nie okazywałam i gratuluję kroczków.

TYlko tyle zapamiętałam po piwie idę spać, bo coś mi się wydaje, że M będzie miał ciężką noc,

ciasto na pierniczki zarobione, jablka i pomaranczki wstawione do suszenia. Bede nimi przyozdabiac choinke, do tego laski cynamonu, pierniczki..bedzie cudnie, tylko mala hipokryzja jest ze choinka bedzie sztuczna:eek: Ale u mnie w mieszkaniu goraco, z zywej szybko igly leca i boje sie, ze Maura moze sie nimi poczestowac
teraz siadam i zabieram sie do wybierania zdjec do wywolania .

reklama
a ja dzisiaj szok przezylam bo moj malz sam od siebie, bez mojej prosby lub czegokolwiek tak wyszorowal cala kuchenka , palniki, wszysciutko ze wyglada jakby z fabryki wyjechala:))

Do góry