reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Wioli Ty nie masz co w nocy robić???
Do męża się poprzytulaj a nie myśl o tym co na bb ;-) a bigos im więcej razy się go podgrzewa tym podobno lepszy ale w tym przypadku na pewno nie :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kania mnie pewnie dopiero w wigilię opuści
Nat kurna wszystkie pouciekajcie najlepiej od problemów się nie ucieka nie chowa się głowy w piasek twardym cza być nie mientkim

Dziewczyny patrzcie jak się głośno na forum zrobiło jedyny plus tego zamieszania ze forum zyyje
A gdzie Ragna?

Też myślałam dzisiaj o Ragnie
Wioli
ale ja właśnie jestem słaba, miękka, nadwrażliwa :-( Wiem, że to żałosne, ale taka jestem.
I nie chcę uciekać od problemów, tylko może pora stąd odejść :-(

Nat a jak kiedyś pudzianek będzie miał problemy w szkole pokloci się z kolega to przepiszesz go do innej szkoły?musisz się nauczyć walczyć z przeciwnosciami losu bo życie nie jest kolorowe

Witajcie

E_LONA no własnie aż do Warszawy , bo tam jest siedziba firmy mojego J. No i co z tą niespodzianką dla Twojego małża, wymyslilas? To już jutro? A jak rozwiazałaś sprawę opieki nad Lauritką?

MAKUC prezenty kupione?

RYSIA :-( ...

RENATA ja tam myślę ,ze powinnas jednak popuścic troszkę pępowinkę i wybrać się do tego fryzjera ;-). Zobaczysz ,ze Borysek i teściówka sobie poradzą!

KROMA super ,ze wizyta u fryzjera zaliczona i zazdroszcze ,ze masz tak duuuużo wlosów. Piękne akrobacje Ci Aruś robi. Potrójny tulup i już za łóżeczkiem. ;-)

HAPPY, MAKUC ... a może tak spróbowałybyscie teraz zrozumiec większosc , bo ciagle chcecie przekonac wszystkich do słusznosci powstania tej nieszczesnej grupy i do swoich racji , a moze wypadałoby też troszkę spojrzec na to inaczej. Skoro większość osób tutaj jest zniesmaczona tą całą sprawą i to jak teraz jest na forum to chyba cos jest nie tak. Może wypadałoby znaleźć w sobie troche pokory i przyznać ,ze nie miałyscie racji. Zgadzam się absolutnie w 100% z Alicją i małą_mi. Nie ma nic złego w tym ,ze czasem padnie jakas wymiana zdań i różnice poglądów na forum ... ale ,zeby od razu osobne grupy, mediatorzy ... no śmiech na sali!HAPPY jeśli chodzi o sprawę sparrow to nie mów ,ze tutaj jej 'tiutałyśmy' a na zamkniętym obrabiałysmy tylek. Chyba nie wiesz jak sprawa wyglądała!!! Przeciez wiele z nas już wysłała dla niej pieniądze ,a dopiero potem okazało się ze wiele z jej postów nie trzyma się kupy i ze cos nie gra. Po wspólnej dyskusji i zebrania faktów stwierdziłysmy ,ze jednak nie mozemy jej zaufac. That's it !

SHEENEY super ,ze macie taką wielką choinę. Prezent pod choinkę tez wypasiony mieć będziecie.
O pandze słyszałam wiele ... i tez nie jadam.

NATOLIN jakim szczepieniem się martwisz? A z okiem to masz zapalenie spojówek?

DAWIDOWE łojej. Noga skręcona??? No jak Ty będziesz densować na sylwka? ;-)
Zdrówka dla Ciebie i Lauruni.

KANIA jejku no nie mogę , Wy ciągle coś łapiecie! Posyłam zatem jakieś zdrowe fluidki.

IDA trzymam kciuki.

DZIULKA omg co to za pomysły z Twoim odejsciem??? Małz cos nawywijal???

MARGERITA w takim razie udanej czwartkowej wigilii.

sarisa pomyśl ,ze niedługo takiego szczęscia bedziesz miala razy 2 ;-)

ALICJA a Ty mi się nie wygłupiaj z jakims znikaniem z forum. Ty musisz tu być- innej opcji nie ma!!!

MAŁA_MI trzymam kciuki za egzamin

właśnie też ostatnio myslalam o RAGNIE...mam nadzieję, że jej nieobecność nie jest spowodowana wujkiem i moimi najgorszymi domysłami z tym związanymi :-(
NAT WIOLI ma rację. nie uciekaj od problemów. a odejście stąd to by właśnie oznaczało.

ja jednym okiem czytam co piszecie a drugim ograniam pracę :szok:
poza tym gdzie ELIZA?

Ostatnia edycja:
reklama
Ragna pewnie podczytuje i się za głowę łapie...jak i Eliza
Wioli oby szybciej sobie polazła.
Natolin co to zmieni???
Doris no coś się nas czepiło, kurka wodna nie chce odpuścić...
Makuc Ty pracę sobie odpuść... święta idą.

Ostatnia edycja:
Do góry