reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała_mi zatem powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki, poza tym spokojnego pakowania się :-) A Oliwia hmm całkiem nieźle ten tydzień zaczęła bez płaczu więc oby tak dalej. Mam nadzieję że z tego kataru nic się nie przerodzi poważnego.
Makuc fakt chore zatoki to paskudna przypadłość, już dwa razy przez to przechodziłam...

reklama
Makuc wiedza i kilku dobrych znajomych i sie cieszyli choc znajomi mysleli, ze sobie jaja robimy ;)...poki co to wielka tajemnica, ale mam nadzieje, ze tylko jeszcze kilka dni

Moje dziecie wlasnie rozczesuje wlosy lalki ;) hehe...

witam kurccze pisze u was pol roku chialam milo spedzac wolne chwile ale to co sie tu dzieje ta okropna amosfera nie przyciaga.powiem było miło i może odczasu zajrze ale i tak to nikogo nie obchodzi.Miłego dzionka
małaMi ​powodzenia na egzaminie

Malami ups ;)kciukasy za exam ...przed swietami na bank dadza latwe pytanka

Edit : wybacz, ale pisze z tela i przy malej i tak wyszla i fakt myslalam o Tobie, a tam gdzies maagusi sie zawieruszyla w glowie mej

Ostatnia edycja:
ELWIRKA Ty też? przestań. Czas wyluzować, bo wszystkie oszalejemy.
SARISKA może na święta rodzince taką miłą informacje "zafundujcie". juz sobie wyobrażam jak się będą cieszyć :laugh2: Twoja Zuu rozczesuje włosy lalce a Alicja mnie właśnie za kudełki tarmosi. aua.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry