Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obiektywnie rzecz biorąc to Ty rozpętałaś to wszystko a teraz wychodzi na to, że jesteś najbardziej pokrzywdzona/ skopana/ biedna i uciekasz. Powiedz mi, czy to jest zachowanie dorosłej osoby? Jeżeli zaczęłaś temat to skończ go godnie - nie ucieczką ale rozmową, tak po prostu. Bo najłatwiej jest teraz zagrać tą pokrzywdzoną na która napadłyśmy, prawda? i może i rzeczywiście jesteś dobrą duszyczka ale w tej dyskusji ostro przesadziłaś. tyle.Tobie było przykro,tak?Cóż,swoim postem sprawiłaś tez ogromną przykrość innym,ale to szczegół,nie?

ale wiesz, tak sobie wyobraziłam to jak w krześle utknął i mimo, iż Tobie pewnie wtedy do śmiechu na 100% nie było to mi się to zabawne wydało teraz na to patrząc.Sarisa :-) a i miałam Ci napisać, że bardzo się cieszę, że słyszałaś już bicie serduszka swojej Fasolinki :-)Kaniusniewiem czy taki dobry
.....ale moglam do 7 pospac, bo M sie Zuza zajal i czuje sie wysmienicie. Teraz patrze na moje dziecie jak z lala tanczy i az mi sie serduszko raduje i micha cieszy taaka mam fajna core....mimo iz czasem marudzi i daje w kosc
To tyle wlasnie wlazla na moje kolana![]()
Widziałam, widziałam, ja też editnęłam ;-) lekarz nie pomoże...mam nadzieję ze mnie nie rozłoży na święta.KANIU Ty mi lepiej na pytanie o Twoje zdrówko dzisiaj odpowiedzeditnęłam posta, więc pewnie nie zauważyłaś, że je dopisałam
[edit]
:-( może przejdź się do lekarza, co?
i mnie...no,ale cóż...bywa....MAŁA_MI powiem szczerze, że mnie bardzo zawiodłaś swoim zachowaniem. Ale cóż.