reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania wiem, ale wolę wiedzieć kto jest jeszcze do mnie wrogo nastawiony.
Czuję się tutaj nieswojo, a przecież nie o to chodzi, by się dołować, mam wystarczająco dużo obecnie poważnych problemów w realu...
Nat uważam, ze to nie chodzi o wrogie nastawienie. Jeśli ktoś będzie miał coś do Ciebie na pewno Ci to napisze, może nie na ogólnym co by kolejnego poruszenia nie wywoływać ale Ty też nie szukaj sobie kolejnych problemów, skoro masz ich tyle w swoim życiu.
Mała_mi uważam że forum jest od tego, żeby wyrażać własne zdanie a śniegu mogę Wam podesłać Tobie i Doris, bo u mnie od rana pada:-)
Dajcie Wioli dostęp do zamkniętych grup, zrobi porządek :-)
Sheeney jestem gotowa.

Ostatnia edycja:
reklama
DORIS tak, spodnie jakieś chciałam sobie zakupić a tu ooo :crazy: chyba się jeszcze nie znalazł taki, co by mi w tej kwestii dogodził ;-)
SHEENEY to może po prostu we 2 najpierw moją a później Twoją hacjendę ogarniemy? Jeszcze jak KANIA wpadnie to już wogóle try-migiem wszystko pójdzie.

kania no ja też tak uważam, ale życie pisze niestety inne scenariusze. Chciałam się zapytać już dawno, ale ciągle zapominam- skąd się wzięło mówienie na Oliwię Kundzia hihi:-)?
margerrita napisz coś więcej:-)
wioli :-D:-D

sheeney do ciebie też bym się chętnie wybrała i coś posprzatała:tak:. Przy okazju odwiedzilibyśmy przyjaciół męża(chociaż oni mieszkają dalej od was;-)).
mała_mi trzymam kciuki za test:-)
Kania ja się trzymam. Złego licho nie bierze;-)

natolin to co? szczepienie odkładasz na styczeń? I daj znać,co okulista powiedział
sariska kochaną masz córcię. A miałam się ciebie spytać. Na kiedy masz ustalony termin porodu?

makuc co ja chciałam do ciebie napisać?:sorry2:No tak skleroza wieku starczego mnie dopadła:zawstydzona/y::rofl2:. Już wiem! U nas świeci pięęęękne słońce:-D:-):-D:-)

Nie uśmiecha mi się,że Alicja chce odejść. Bardzo będzie mi jej brakowało jako takiej dobrej duszy.

Mimo wszystko ja zostaję,jest mi tu (mimo wszystko)dobrze.

Aha,kroma co robisz po świętach?;-)

DSHEENEY to może po prostu we 2 najpierw moją a później Twoją hacjendę ogarniemy? Jeszcze jak KANIA wpadnie to już wogóle try-migiem wszystko pójdzie.
Ja mam powera do sprzątania od tamtego tygodnia więc czekam na f16 :-)
Sheeney pierogi też pomogę lepić :-)
Mała_mi bo taka ta moja Oliwcia pocieszna, że od maleńkiego mówię do niej Kundzia.
Emiliab Ty dobry człowiek jesteś dlatego tak dobrze się trzymasz :-)

Ostatnia edycja:
Emiliab mam zapisany termin jakoś na drugą połowę stycznia na szczepienie, bo u mnie nie jest to takie proste się dostać.
Dam znać po wizycie oczywiście.
Dziękuję.

sheeney znam jednego Tymka i to istny diabeł wcielony jest. Moze dlatego tego imienia nie lubię.

kania no weź poślij tego sniegu trochę!!! Na swięta fajnie byloby gdyby był. Ostatnio kupilam Mikolajowi kombinezon i wisi w szafie , bo na narty chyba szybko się nie wybierze a już miauczy:no::baffled:

makuc nie no , przeciez spodnie to wydawałoby sie najłatwiejszy zakup. Ja poszukuję czegoś na sylwka tzn. myslałam o jakiejs bluzce i leginsach ,ale dowiedzialam sie ,ze niestety kiecki same będą więc mam mega problem :(

Dziewczyny to z taka ekipa to wszystko bysmy na blysk wysprzatały ! Gore zarcia zrobily ,a pozniej gdyby nie to ze w ciazy jestem to bysmy sie mogly napic:-D

reklama
Do góry