reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

mala mi- napisze, trzymam kciuakasy za egzamin :)
nie zbyt mogę się rozpisać, bo jestem na szkoleniu z exela i jak się rozpiszę to się nie połapie co tam w tych komórkach wpisujemy ;)
shaaney - a u mnie dziś sprząta mąż :D

reklama
shaaney - a u mnie dziś sprząta mąż :D
u mnie sprzatał ostatnio ,a ze ma w pracy teraz duzo roboty to wole sama w domu posprzatac.Za to gotowac bedziemy razem:-)

Dorisku sok marchwiowy:confused2: myslisz,ze mnie to pocieszy:-p
Diabla wcielonego to ja nie chce:no:
Co do zakupow ciuchowym to mam zamiar kupic sobie dzisiaj cos na swieta
(sylwestra)ladnego co by w dresie nie siedziec .Marzy mi sie sukienka ale nie wiem czy znajde na moje obecne wymiary:baffled:.A jak bedzie duzo ludzi to w ogole mi sie pewnie odechce chodzenia po skepach

kania no to trzymam za słowo ;-)

sheeney no ludzi teraz po sklepach jest masa... wiadomo. Mam nadzieje ,ze jednak trafisz na coś ładnego na swięta i sylwka dla siebie i brzuszka.:tak:
A jesli sok m. nieoodpowiada , to mam jeszcze lesia bezalkoholowego. Pasi?

sheeney mam nadzieję że znajdziesz jakąś śliczną sukienkę dla siebie, bo mnie to się zawsze kobiety z brzuszkiem bardzo podobają w sukienkach:-) Ja sobie też kupiłam sukienkę na Święta o!

A ja próbuję coś powtórzyć przed egzaminem ale mi nie wychodzi.

kania to w takim razie czekam na ten śnieg od Ciebie:-)

Dorisku sok marchwiowy:confused2: myslisz,ze mnie to pocieszy:-p
Marzy mi sie sukienka ale nie wiem czy znajde na moje obecne wymiary:baffled:.A jak bedzie duzo ludzi to w ogole mi sie pewnie odechce chodzenia po skepach
Po pierwsze musi ;-) widać już brzuszek??? Na pewno coś znajdziesz fajnego. Ja w tym roku nie kupiłam nic sobie na święta :-( ani prezentów ani kreacji (finansów brak).
Mała_mi do Ciebie też wieczorem dotrze, o avek zmieniłaś - fajny :-)
Doris, Mała_mi jak nie dotrze to wybaczcie, starałam się...:-)

Ostatnia edycja:
Mala mi o której egzamin? trzymam kciuki. i avek ładny.

Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę (ale nie tak zawistnie oczywiście!) tych przygotowań do świąt i tej radości z tym związanej.
A Doris​ to już w ogóle planów na święta bardzo, bardzo zazdroszczę.

reklama
Do góry