reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam znad porannej kawki
jestem polzywa, do 1.00 w nocy ubieralam choinke(jest cudna!) a od 3 Maura co chwile sie budzila i nie dala spac. nie wiem, pewnie zeby , bo pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo. Temperatury niet, brzuszek ok. Wyladowala w naszym lozku, tylko, ze ja przed 7 pobudka:(
dzisiaj zajme sie wklejaniem zdjec do albumow,co maja byc prezentami dla rodzicow, no i przydaloby sie reszte prezentow zrobic, nie wiem kiedy, jutro znow caly dzien pracuje..W dni jak taki, kiedy nie ma mnie caly dzien w domu, bardzo tesknie za Maurunia i mam wyrzuty sumienia :((
w temacie prezentow-postanowilam zrobic prezent naszej niani, bardzo ja lubie i sprawdza sie super, wiec chce ja jakos "nagrodzic":) poniewaz nie znam dobrze jej gustu i upodoban , kupilam bon za 100zl do Mark&Spencer. Zawsze sobie cos wybierze, tym bardziej, ze zaczynaja sie wyprzedaze:) Do tego dostanie Swiateczna swieczuszke i kartke"Maurusiowa". Myslicie, ze ok?

Nat- masz choinke???super! ciesze sie bardziej niz ty!:) i duza! ja chcialam taka do sufitu, ale mam mniejsza. Juz ubrana? Moze pomoz mezowi w ubieraniu, wkerecisz, sie, zobaczysz..:))
sariska- dziekuje z pw:)) Zuzek cuowny:) kciukasy za usg!

ja firan nie mam i nie mam problemow:) ale pamietam, ze mama zawsze jeszcze mokre po praniu wieszala i nie trzeba bylo prasowac
dobranocka- masz Octanisept? pozmaruj..on wybija wszelkie paskudztwa,Octanisept na zmiane z czyms natluszczajacym.

reklama
Wioli a Ty kapuchę kiszoną na bidżis robisz czy kupujesz w pl sklepach?

Sarisko jeszcze raz napiszę , Zuuuu jest czadowa!!! Aaaa zebys nie zapomniala sobie o nas tam w SW... bo to ,ze wyjeżdzasz wcale Cię nie usprawiedliwia remember ;-) A po śnieg to sama sobie przyjedź :-D zapraszam!!! A Ty nie pisz ,ze będą Twojej fasolce na genetycznym 'wargi' sprawdzac , bo może to będzie chłopczyk :-D :-D

Rysia no to niech od nowego roku w Twoim związku było tylko skrajnie zajeb.iście ;-)

Natolin suuuper ,ze masz żywą choinkę i taką ogromną. A jaka reakcja Pudzianka była? Nowych ząbków gratuluję. To ile już ma? Pytałas o narty. Jeżdzi z kim popadnie ;-) z tatusiem , z dziadkiem , bywało ze ze mną zanim Dorianek się pojawil (choć ja nie jeżdzę tak dobrze jak on).

Dziulka a jakie tradycyjne dania francuskie serwujesz na wigilię?

Emiliab z tym obróceniem obrazu w kompie to mój tez robi to do strzału, a ja to nawet bym nie wpadła ,ze tak można. Jednak te nasze rozrabiaki potrafią nas czegoś nauczyć :-D Powodzenia dla Kuby na przedstawieniu ;-)

Makucku ja też mocno wierzę ,ze Twoje sprawy się pomyslnie ułożą.

Kroma już byliście na sankach? Jak było???

Dawidowe naprawdę mogę wpaśc popakować Ci prezenty???? Suuuuuper!!! Wysyłaj odrzutowiec , ja się już zbieram ;-) Twoje ząbkowanie mnie rozbawiło ;-)

Elizabennett a nie lepiej tak wpaśc po snieg do PL? :-) No masz tych okien - nie powiem!:szok: Super ,ze i u Ciebie choinka juz stoi.

E-lona widzę ,ze nie odpuścilas tych sprawdzianów ... ehh ;-)

Ikaa mam takie samo zdanie o porządkach. Okna , firanki – tak ,ale po co cudowac , przeciez sprząta się na bieżąco to czysto jest! Choinka z Twojego linka bardzo mi się podoba ale wygląda jak sztuczna – taka idealna ;-)

Czarodziejka prasujesz firanki? Ja nigdy. Zawsze wieszam mokre i nie ma sladów wymięcia. A co do sąsiadów, to u mnie tez zawsze przed swiętam najwiekszy ruch w remontach. I tylko wiercenia , klepania z kazdej strony bloku słychac :-(

Roxanko no strasznie mi przykro ,ze az tak Was rozłozylo i to przed samymi swiętami. Zdróweczka raz jeszcze życzę! Ty jeszcze dziś w pracy? Rany , bidulko. Oby Ptysio dał Ci w piątek jednak troche odpocząć.

Dobranocka Tobie liszaj , a mnie dziś opryszczka na ustach wyskoczyła .... nie cierpię tego :-(

Kania ten pimafocort jest dobry tez na opryszczkę?

Moriam o 1-wszej ubieralas choinkę? Matko przeciez Ty będziesz wykonczona na te swieta. Super pomysł z prezentem dla niani ;-)

hejka nie mogę się wbić, jeszcze mam okna pomyć ale pogoda nie nastraja do tego bo u nas mgła, teraz odmrażam lodówkę, i zaraz muszę dzieciaki wymrozić bo nie dobre są, szaleju się najadły i znowu kombinują. Arek mi wczoraj skakał po moim łożu małżeńskim i fiknął na kark do tyłu, myślałam, że zejdę na zawał, ale na szczęście nic mu nie było. Mogę czasem gadać jak do słupa i nic nie działa jeśli chodzi i łóżko, zamykam pokój, żeby tam nie łaziły, bo ciągle by tam skakały. No i muszę iść bo Arek kwiczy, a Olka mi siedzi na plecach, zabraniam jej patrzeć się na monitor i kombinuje mi na plecach, żeby luknąć co ja tutaj robię.

Morima- już lukam na to z ciekawości.

Kania ten pimafocort jest dobry tez na opryszczkę?
Nie próbowałam na opryszczkę ale na liszaja tak i znikł. Na opryszczkę pasta do zębów. A Ty choinki jeszcze nie ubierałaś?
Moriam oszalałaś do 1 w nocy !!!:szok: współczuję nie wyspania, i super pomysł z tym prezentem dla Niani :-) a migrena przeszła??
Kroma istne szaleństwo masz w domu ;-)

Ostatnia edycja:
kania u mnie zawsze w wigilię ubiera się choinkę . Choc ze względu na Mikiego ubieramy dzień wczesniej. :happy:. Mówisz ,ze pasta? mam tu smarowidło zwane hascovir'em i liczę na cud ,ze zejdzie mi to z ust przed swiętami :baffled::szok:

kania u mnie zawsze w wigilię ubiera się choinkę . Choc ze względu na Mikiego ubieramy dzień wczesniej. :happy:. Mówisz ,ze pasta? mam tu smarowidło zwane hascovir'em i liczę na cud ,ze zejdzie mi to z ust przed swiętami :baffled::szok:
Tą maść ktoś już tu polecał, Happy albo Ida, podobno dobra. Ja tylko pastą do zębów leczę opryszczkę. A co do choinki to macie żywą??? Fajnie jest tak w Wigilię ubierać ale ja to w Wigilię mam jeszcze sporo spraw na głowie dlatego wcześniej ubieram.

reklama
Nie , martwą :-p i w tym roku będzie taka mniejsza , bo ze względu na Dorianka i jego zabwaki mam trochę mniej miejsca , więc musi byc taka co będzie stala na komodzie, ale i tak będzie miło ;-)
Ja ubiorę jutro wieczorkiem , bo Miki już nie moze się doczekać:tak:

Do góry