witam znad porannej kawki
jestem polzywa, do 1.00 w nocy ubieralam choinke(jest cudna!) a od 3 Maura co chwile sie budzila i nie dala spac. nie wiem, pewnie zeby , bo pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo. Temperatury niet, brzuszek ok. Wyladowala w naszym lozku, tylko, ze ja przed 7 pobudka
dzisiaj zajme sie wklejaniem zdjec do albumow,co maja byc prezentami dla rodzicow, no i przydaloby sie reszte prezentow zrobic, nie wiem kiedy, jutro znow caly dzien pracuje..W dni jak taki, kiedy nie ma mnie caly dzien w domu, bardzo tesknie za Maurunia i mam wyrzuty sumienia
(
w temacie prezentow-postanowilam zrobic prezent naszej niani, bardzo ja lubie i sprawdza sie super, wiec chce ja jakos "nagrodzic"
poniewaz nie znam dobrze jej gustu i upodoban , kupilam bon za 100zl do Mark&Spencer. Zawsze sobie cos wybierze, tym bardziej, ze zaczynaja sie wyprzedaze
Do tego dostanie Swiateczna swieczuszke i kartke"Maurusiowa". Myslicie, ze ok?
Nat- masz choinke???super! ciesze sie bardziej niz ty!
i duza! ja chcialam taka do sufitu, ale mam mniejsza. Juz ubrana? Moze pomoz mezowi w ubieraniu, wkerecisz, sie, zobaczysz..
)
sariska- dziekuje z pw
) Zuzek cuowny
kciukasy za usg!
ja firan nie mam i nie mam problemow
ale pamietam, ze mama zawsze jeszcze mokre po praniu wieszala i nie trzeba bylo prasowac
dobranocka- masz Octanisept? pozmaruj..on wybija wszelkie paskudztwa,Octanisept na zmiane z czyms natluszczajacym.
jestem polzywa, do 1.00 w nocy ubieralam choinke(jest cudna!) a od 3 Maura co chwile sie budzila i nie dala spac. nie wiem, pewnie zeby , bo pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo. Temperatury niet, brzuszek ok. Wyladowala w naszym lozku, tylko, ze ja przed 7 pobudka
dzisiaj zajme sie wklejaniem zdjec do albumow,co maja byc prezentami dla rodzicow, no i przydaloby sie reszte prezentow zrobic, nie wiem kiedy, jutro znow caly dzien pracuje..W dni jak taki, kiedy nie ma mnie caly dzien w domu, bardzo tesknie za Maurunia i mam wyrzuty sumienia
w temacie prezentow-postanowilam zrobic prezent naszej niani, bardzo ja lubie i sprawdza sie super, wiec chce ja jakos "nagrodzic"
Nat- masz choinke???super! ciesze sie bardziej niz ty!
sariska- dziekuje z pw
ja firan nie mam i nie mam problemow
dobranocka- masz Octanisept? pozmaruj..on wybija wszelkie paskudztwa,Octanisept na zmiane z czyms natluszczajacym.
zapraszam!!! A Ty nie pisz ,ze będą Twojej fasolce na genetycznym 'wargi' sprawdzac , bo może to będzie chłopczyk
Super ,ze i u Ciebie choinka juz stoi.
. Mówisz ,ze pasta? mam tu smarowidło zwane hascovir'em i liczę na cud ,ze zejdzie mi to z ust przed swiętami 
i w tym roku będzie taka mniejsza , bo ze względu na Dorianka i jego zabwaki mam trochę mniej miejsca , więc musi byc taka co będzie stala na komodzie, ale i tak będzie miło ;-)